Bröllopsresor | Vigsel i Karibien

Bröllopsresor | Vigsel i Karibien

Vill ni slippa all stress som ett bröllop hemma kan innebära, då är en bröllopsresa till Karibien  bästa valet för ert bröllop. Vi på Deluxe Vacations organiserar ert bröllop på sagolika öar som Antigua, Aruba, Bahamas, Barbados, Curacao, Dominikanska Republiken, Jamaica, St. Lucia eller Tobago. Många tar med sig släkt och vänner på resan. Då kan bröllopsparet stanna lite längre för att njuta av smekmånaden. Deluxe Vacations ger er möjlighet att uppfylla drömmen om den mest romantiska vigselresan.


 

Över 600 par har bokat deras Karibiska bröllop med oss.

Vi har största urvalet av karibiska bröllopshotell till bästa pris.

Trovärdigt, tillförlitligt och seriöst.

Gift er bara ni två i Karibien med sand mellan tårna eller ta med släkt och vänner för ett riktigt bra bröllop! Vi ordnar allt.

Bröllopsresor till Karibien erbjuder massor av romantiska platser för ert bröllop. Klimatet är underbart och omgivningarna oemotståndliga – både om ni säger ja till varandra i tropisk lummighet bland ljuvliga blommor eller på stranden under palmerna. Hotellen erbjuder ofta vigselceremoni på anläggningen, till exempel under en pagod eller en blomstrande båge på stranden.

Priset på bröllopsresor finns från 20.500:-/person på All-Inclusive strandhotell ända upp till 60.000:-/person i Svit med butlerservice! (Priserna inkluderar flyg, All-inclusive hotell i sju nätter, vigselpaket, transfers m.m.)

 

 
 


Förvandla drömmen till verklighet

Det finns en hel del praktiska saker att fundera på när ni ska göra verklighet av era drömmar, särskilt med tanke på att det är långt hemifrån. Saker och ting fungerar ofta annorlunda här. Bröllopskoordinator och hotellets medarbetare finns på plats för att hjälpa er planera er dag och hitta det bästa som just deras ö har att erbjuda. Vi tar ansvar för bröllopsarrangemanget, boende och flyg för er och era eventuella gäster, mottagning, vigselceremoni osv.

Enkelt

Vi ger er information om vilka dokument ni behöver beställa och resten sköter vi.

Lagligt

Alla bröllop som arrangeras genom oss är lagliga. Man vigs av en Officiant oftast öns Domare. Ni behöver endast registrera ert bröllopscertifikat hos Skatteverket när ni kommer hem. De översätter och legaliserar dokumentet gratis.

Prisvärt

En karibisk bröllops- eller smekmånadsresa blir mycket prisvärd!
Ni kan flyga från Stockholm, Köpenhamn, Göteborg, och Oslo.

Boka din bröllopsresa med oss!

Vi ordnar en fantastisk Bröllopsresa åt er - från pappersarbete till smekmånad. Nu är det enklare än någonsin. Under de senaste åren har det Karibiska juridiska regelverket mjukats upp. På många öar behöver Ni bara ha vistats i två till tre dagar innan Ni gifter Er.

Så om Ni vill slippa all stress som ett Bröllop hemma innebär, så är de karibiska öarna ett givet val. Gör det hemligt eller meddela släkt och vänner, kanske de följer med! Karibien är också perfekt för en smekmånad när Ni behöver koppla av efter all anspänning ett bröllop på hemmaplan kan innebära.

Vi på DeluxeVacations organiserar ert Bröllop i den Karibiska övärlden så att Ni kan få uppleva ett unikt Bröllop. Välj mellan Antigua, Aruba, Bahamas, Barbados, Curacao, Dominikanska Republiken, Grenada, Jamaica, Kuba, St. Lucia eller Tobago.En romantisk inramning är inte svår att hitta

Det finns en hel del praktiska saker att fundera på när Ni ska göra verklighet av Era drömmar, särskilt med tanke på att det är långt hemifrån. Saker och ting fungerar ofta annorlunda här. Bröllopskoordinatorer och hotellets medarbetare finns där för att hjälpa Er planera Er dag och hitta det bästa som just deras ö har att erbjuda. Vi tar ansvar för Ditt bröllopsarrangemang: boende för Er och Era gäster, Er mottagning, vigselceremonin osv.

ett prisförslag på bröllopsresa Västindien / Karibien redan idag.