08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Bröllopsresor

Bröllopsresor | Vigselutomlands 

Karibien & Mauritius. Resmål för romantiker som vill gifta sig på en sandstrand.

Vill ni slippa all stress som ett bröllop hemma kan innebära, då är en bröllopsresa till Karibien  eller Mauritius bästa valet för ert bröllop. Vi på Deluxe Vacations organiserar ert bröllop på sagolika öar som Antigua, Aruba, Bahamas, Barbados, Curacao, Dominikanska Republiken, Grenada, Jamaica, St. Lucia, Tobago &  Mauritius. Många tar med sig släkt och vänner på resan. Då kan bröllopsparet stanna lite längre för att njuta av smekmånaden. Deluxe Vacations ger er möjlighet att uppfylla drömmen om den mest romantiska vigselresan. 

Alla våra bröllop är lagliga i Sverige och är exklusivt för dem som bokar sin paketresa med oss (flyg, hotell, transfer och bröllopspaket).




Karibiens bästa bröllopshotell heter Sandals Resorts och finns på Jamaica, Antigua, Bahamas, St Lucia , Grenada & Barbados.
Klicka på logo nedan för mer information.


 

Gift er bara ni två med sand mellan tårna eller ta med släkt och vänner för ett riktigt bra bröllop! Vi ordnar allt.

Bröllopsresor till Karibien eller Mauritius erbjuder massor av romantiska platser för ert bröllop. Klimatet är underbart och omgivningarna oemotståndliga – både om ni säger ja till varandra i tropisk lummighet bland ljuvliga blommor eller på stranden under palmerna. Hotellen erbjuder ofta vigselceremoni på anläggningen, till exempel under en pagod eller en blomstrande båge på stranden.

Vad kostar en vigselresa?

Priset på bröllopsresor finns från ca. 20.500:-/person på All-Inclusive strandhotell ända upp till 60.000:-/person i Svit med butlerservice! 
(Priserna inkluderar flyg, All-inclusive hotell i sju nätter, vigselpaket, transfers m.m.)

Förvandla drömmen till verklighet

Det finns en hel del praktiska saker att fundera på när ni ska göra verklighet av era drömmar, särskilt med tanke på att det är långt hemifrån. Saker och ting fungerar ofta annorlunda här. Bröllopskoordinator och hotellets medarbetare finns på plats för att hjälpa er planera er dag och hitta det bästa som just deras ö har att erbjuda. Vi tar ansvar för bröllopsarrangemanget, boende och flyg för er och era eventuella gäster, mottagning, vigselceremoni osv.

Alla våra bröllop genomstrålar romantik, är prisvärda och självklart lagliga i Sverige

Enkelt

Vi ger er information om vilka dokument ni behöver beställa och resten sköter vi.

Lagligt

Alla bröllop som arrangeras genom oss är lagliga. Man vigs av en Officiant oftast öns Domare. Ni behöver endast registrera ert bröllopscertifikat hos Skatteverket när ni kommer hem. De översätter och legaliserar dokumentet gratis.

Prisvärt

En karibisk bröllops- eller smekmånadsresa blir mycket prisvärd! 
Ni kan flyga från Stockholm, Köpenhamn, Göteborg, och Oslo.

Boka din bröllopsresa med oss!
Vi ordnar en fantastisk Bröllopsresa åt er - från pappersarbete till smekmånad. Nu är det enklare än någonsin. Under de senaste åren har det Karibiska juridiska regelverket mjukats upp. På många öar behöver Ni bara ha vistats i två till tre dagar innan Ni gifter Er.

Så om Ni vill slippa all stress som ett Bröllop hemma innebär, så är de karibiska öarna ett givet val. Gör det hemligt eller meddela släkt och vänner, kanske de följer med! Karibien är också perfekt för en smekmånad när Ni behöver koppla av efter all anspänning ett bröllop på hemmaplan kan innebära.

Vi på DeluxeVacations organiserar ert Bröllop i den Karibiska övärlden så att Ni kan få uppleva ett unikt Bröllop. Välj mellan Antigua, Aruba, Bahamas, Barbados, Curacao, Dominikanska Republiken, Grenada, Jamaica, Kuba, St. Lucia eller Tobago.

En romantisk inramning är inte svår att hitta

Det finns en hel del praktiska saker att fundera på när Ni ska göra verklighet av Era drömmar, särskilt med tanke på att det är långt hemifrån. Saker och ting fungerar ofta annorlunda här. Bröllopskoordinatorer och hotellets medarbetare finns där för att hjälpa Er planera Er dag och hitta det bästa som just deras ö har att erbjuda. Vi tar ansvar för Ditt bröllopsarrangemang: boende för Er och Era gäster, Er mottagning, vigselceremonin osv.

Få ett prisförslag på bröllopsresa Västindien / Karibien redan idag. 

Populära Hotell

Semestertyper