BRÖLLOPSRESOR

Bröllopsresor | Vigsel utomlands

Unna er en bröllopsresa till Karibien.

Med våra många exotiska destinationer kan du enkelt byta bröllopsstress mot vita stränder.

eluxe Vacations är en researrangör som erbjuder smekmånadsresor och vigsel på stranden i Karibien.  En bröllopsresa till Karibien är ett minne för livet. Istället för att stressa med minutiös planering av ett bröllop med val av rätt plats, lokal och årstid så kan man genom en bröllopsresa slippa detta och låta slående karibiska miljöer göra jobbet. Deluxe Vacations erbjuder bröllop på många olika karibiska paradisöar såsom Antigua, Aruba, Bahamas, Barbados, Curaçao, Dominikanska republiken, Grenada, Jamaica, St. Lucia och Tobago. Ta med vänner och släkt på resan för att göra det till en oförglömlig resa. Dessutom är det smidigt att efter ceremonin stanna kvar för en smekmånad i Karibien. Slå till på en bröllopsresa till Karibien redan idag!

Bröllopsresa. Enkelt, lagligt & prisvärt

Alla Deluxe Vacations bröllop är enkla, lagliga, fantastiska och prisvärda.

OBS! Vi säljer bröllopspaket endast för de som bokar hela paketresor med oss (flyg, hotell, transfer och bröllopspaket).

Intresseanmälan

Sandals Resorts

De bästa bröllopshotellen i Karibien är vuxenhotellen Sandals Resorts.
Sandals Resorts är endast för par och ligger vid de bästa stränderna på Jamaica, Antigua, Bahamas, St. Lucia, Grenada och Barbados.

Klicka här » för mer information.

Gift er på en vit sandstrand i enskildhet eller med vänner och släkt för ett storslaget bröllop. Oavsett vilket så ordnar vi allt!

Bröllopsresor i Karibien erbjuder många romantiska platser för ert bröllop. Klimatet är underbart och omgivningarna oemotståndliga – både om ni säger ja till varandra i tropisk lummighet bland ljuvliga blommor eller på stranden under palmerna. Hotellen erbjuder ofta vigselceremoni på anläggningen, till exempel under en pagod eller en blomstrande båge på stranden.

Vad kostar en vigselresa?

Priset på en bröllopsresa i Karibien varierar beroende på vad ni är ute efter. De finns från cirka 20 500 kronor per person på ett all-inclusive strandhotell, upp till 60 000 kronor per person i svit med butlerservice. Dessa priser inkluderar flyg, flygskatt, all-inclusive-hotell i sju nätter, vigselpaket, transfers osv.

Se alla erbjudanden för ett prisvärt bröllop i Karibien här »

Ha ert bröllop utomlands – förverkliga drömmen!

När man förlägger sitt bröllop utomlands, exempelvis till en västindisk paradisö, så finns det många saker man ska ha i åtanke. Detta blir speciellt viktigt då man befinner sig så pass långt hemifrån. Därför finns det en bröllopskoordinator och många hotellmedarbetare på plats för att hjälpa er att förverkliga era bröllopsdrömmar. På så vis kan ni få reda på det bästa varje ö har att erbjuda, så att ni kan få ett speciellt utformat bröllop vare sig ni har en bröllopsresa till Aruba, bröllopsresa till Jamaica, bröllopsresa till Bahamas, bröllopsresa till Dominikanska republiken eller till någon helt annan destination. Deluxe Vacations tar ansvar för att arrangera bröllopet, mottagning, vigselceremoni, liksom flyg och boende för er och eventuella gäster.

Intresseanmälan

Alla våra bröllop är romantiska, prisvärda och giltiga i Sverige

Deluxe Vacations erbjuder bröllop som är lagliga i Sverige, prisvärda och dessutom enkla. Vi hjälper er med information om vilka dokument ni behöver beställa och sköter allt annat. Ni kommer att vigas av en officiant, som oftast är den lokala domaren på ön. Därefter så är det bara att registrera ert bröllopscertifikat hos Skatteverket när ni återvänder till Sverige. Skatteverket översätter och legaliserar detta dokument gratis.

Ni kan flyga från Stockholm, Köpenhamn, Göteborg eller Oslo. Med våra låga priser kan ni få en mycket prisvärd bröllops- eller smekmånadsresa i Karibien. Känn er trygga i vetskapen att vi kommer att anordna en fantastisk bröllopsresa åt er. Idag är det dessutom enklare än någonsin att åka på en bröllopsresa till Karibien, tack vare förändringar i de karibiska regelverken. På många av öarna behöver ni bara vistas i två eller tre dagar innan ni kan gifta er.

Smekmånad på Maldiverna?

klicka på bilden nedan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.