BRÖLLOPSRESOR

Bröllopsresor | Vigsel utomlands

Unna er en bröllopsresa till Karibien.

Med våra många exotiska destinationer kan du enkelt byta bröllopsstress mot vita stränder.

Deluxe Vacations är en researrangör som erbjuder smekmånadsresor och vigsel på stranden i Karibien.  En bröllopsresa till Karibien är ett minne för livet. Istället för att stressa med minutiös planering av ett bröllop med val av rätt plats, lokal och årstid så kan man genom en bröllopsresa slippa detta och låta slående karibiska miljöer göra jobbet. Deluxe Vacations erbjuder bröllop på många olika karibiska paradisöar såsom Antigua, Aruba, Bahamas, Barbados, Curaçao, Dominikanska republiken, Grenada, Jamaica, St. Lucia och Tobago. Ta med vänner och släkt på resan för att göra det till en oförglömlig resa. Dessutom är det smidigt att efter ceremonin stanna kvar för en smekmånad i Karibien. Slå till på en bröllopsresa till Karibien redan idag!

Bröllopsresa. Enkelt, lagligt & prisvärt

Alla Deluxe Vacations bröllop är enkla, lagliga, fantastiska och prisvärda.

OBS! Vi säljer bröllopspaket endast för de som bokar hela paketresor med oss (flyg, hotell, transfer och bröllopspaket).

Vigselringar

Sandals Resorts

De bästa bröllopshotellen i Karibien är vuxenhotellen Sandals Resorts.
Sandals Resorts är endast för par och ligger vid de bästa stränderna på Jamaica, Antigua, Bahamas, St. Lucia, Grenada och Barbados.

Klicka här » för mer information.

Nygifta!

Gift er på en vit sandstrand i enskildhet eller med vänner och släkt för ett storslaget bröllop. Oavsett vilket så ordnar vi allt!

Bröllopsresor i Karibien erbjuder många romantiska platser för ert bröllop. Klimatet är underbart och omgivningarna oemotståndliga – både om ni säger ja till varandra i tropisk lummighet bland ljuvliga blommor eller på stranden under palmerna. Hotellen erbjuder ofta vigselceremoni på anläggningen, till exempel under en pagod eller en blomstrande båge på stranden.

Vad kostar en vigselresa?

Priset på en bröllopsresa i Karibien varierar beroende på vad ni är ute efter. De finns från cirka 20 500 kronor per person på ett all-inclusive strandhotell, upp till 60 000 kronor per person i svit med butlerservice. Dessa priser inkluderar flyg, flygskatt, all-inclusive-hotell i sju nätter, vigselpaket, transfers osv.

Se alla erbjudanden för ett prisvärt bröllop i Karibien här »

Ha ert bröllop utomlands – förverkliga drömmen!

När man förlägger sitt bröllop utomlands, exempelvis till en västindisk paradisö, så finns det många saker man ska ha i åtanke. Detta blir speciellt viktigt då man befinner sig så pass långt hemifrån. Därför finns det en bröllopskoordinator och många hotellmedarbetare på plats för att hjälpa er att förverkliga era bröllopsdrömmar. På så vis kan ni få reda på det bästa varje ö har att erbjuda, så att ni kan få ett speciellt utformat bröllop vare sig ni har en bröllopsresa till Aruba, bröllopsresa till Jamaica, bröllopsresa till Bahamas, bröllopsresa till Dominikanska republiken eller till någon helt annan destination. Deluxe Vacations tar ansvar för att arrangera bröllopet, mottagning, vigselceremoni, liksom flyg och boende för er och eventuella gäster.

Brud och brudgum barfota på stranden

Brudpar dansar på stranden

Alla våra bröllop är romantiska, prisvärda och giltiga i Sverige

Deluxe Vacations erbjuder bröllop som är lagliga i Sverige, prisvärda och dessutom enkla. Vi hjälper er med information om vilka dokument ni behöver beställa och sköter allt annat. Ni kommer att vigas av en officiant, som oftast är den lokala domaren på ön. Därefter så är det bara att registrera ert bröllopscertifikat hos Skatteverket när ni återvänder till Sverige. Skatteverket översätter och legaliserar detta dokument gratis.

Ni kan flyga från Stockholm, Köpenhamn, Göteborg eller Oslo. Med våra låga priser kan ni få en mycket prisvärd bröllops- eller smekmånadsresa i Karibien. Känn er trygga i vetskapen att vi kommer att anordna en fantastisk bröllopsresa åt er. Idag är det dessutom enklare än någonsin att åka på en bröllopsresa till Karibien, tack vare förändringar i de karibiska regelverken. På många av öarna behöver ni bara vistas i två eller tre dagar innan ni kan gifta er.

Smekmånad på Maldiverna?

klicka på bilden nedan

Vattenbungalow på Maldiverna

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke