08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Äktenskapslöften

Förnya äktenskapslöften i Karibien | Årsjubileum

Ni kan förnya era äktenskapslöften vid en ceremoni där ni själva eller inför släkt och vänner bekräftar er relation genom att uttrycka er kärlek till varandra. Det handlar mer om känslor än om juridik och är ett sätt att minnas och markera en viktig milstolpe i livet.

Gift er hemma och ha en ceremoni på stranden i Karibien!

Ceremonin riktar sig både till redan gifta par sedan en längre tid samt nygifta som vill förnya sina äktenskapslöften med ha en unik och personlig strandceremoni i Karibien. Många väljer att förnya sina äktenskapslöften i samband med att man till exempel firar tioårig eller tjugofemårig bröllopsdag. Men ceremonin kan genomföras oavsett hur länge man har varit gift. Ibland kan man vilja förnya sina äktenskapslöften om man har gått igenom en svår period som har slitit på relationen. Då kan det kännas extra viktigt att bekräfta sin kärlek till varandra.

Här kan ni ha en Beach Blessing.

På Antigua, Aruba, Bahamas, Barbados, Curacao, Dominikanska Republiken, Grenada, Jamaica, St. Lucia & Tobago.

Vem utför ceremonin?

En vigselförrättare genomför ceremonin, dock inte som någon officiell förrättning, (även om vigselförrättaren normalt även förrättar vanliga vigslar). Vigselförrättare har utbildning i och erfarenhet av att genomföra många olika typer av ceremonier. 

Har ceremonin någon juridisk betydelse?

Eftersom ni redan är gifta och har ett vigselbevis, utfärdas inga särskilda handlingar i samband med att ni förnyar era äktenskapslöften. Ingen registrering görs heller av någon myndighet. Däremot är det brukligt att man får ett diplom.

Er unika ceremoni

Planerar man ett bröllop utomlands får man hjälp av hotellets bröllopskoordinator. Det får man också om man vill förnya sina äktenskapslöften. Han eller hon kan organisera allt från att boka ceremoniförrättare till att ordna med blommor, presenter och videofilmning. Självklart kan man på samma sätt som när man gifter sig bjuda in släkt och vänner för att bevittna ceremonin – eller hålla den helt privat.

Ceremonin när man förnyar sina äktenskapslöften är individuell och kan utformas helt enligt parets egna önskemål. Precis som alla par är olika är varje förnyelseceremoni också unik och personlig.

Fundera på hur ni själva vill ha det – det finns självklart en massa olika alternativ. Er ceremoni ska återspegla er relation och kärlek till varandra och det ska bli ett vackert minne för er och era gäster och eventuella familjemedlemmar.

Personer som spelar en viktig roll i era liv kan självklart delta i ceremonin. Det kan förstås även gäster som var inbjudna till ert bröllop såsom släkt och vänner göra.

Behöver ni mer information?

Få ett förslag på din beach blessings resa inklusive pris redan idag. Kontakta oss på 08-748 00 15 eller maila oss 

Populära Hotell

Semestertyper