ÄKTENSKAPSLÖFTEN

Förnya äktenskapslöften i Karibien, Mauritius eller Maldiverna.

Ni kan förnya era äktenskapslöften vid en ceremoni där ni själva eller inför släkt och vänner bekräftar er relation genom att uttrycka er kärlek till varandra. Det handlar mer om känslor än om juridik och är ett sätt att minnas och markera en viktig milstolpe i livet.

Gift er hemma och ha en ceremoni på stranden!

Ceremonin riktar sig både till redan gifta par sedan en längre tid samt nygifta som vill förnya sina äktenskapslöften med en unik och personlig strandceremoni. Många väljer att förnya sina äktenskapslöften i samband med att man till exempel firar tioårig eller tjugofemårig bröllopsdag. Men ceremonin kan genomföras oavsett hur länge man har varit gift. Ibland kan man vilja förnya sina äktenskapslöften om man har gått igenom en svår period som har slitit på relationen. Då kan det kännas extra viktigt att bekräfta sin kärlek till varandra.

Här kan ni ha en Strand ceremonin (beach blessing).

Karibien – Antigua, Aruba, Bahamas, Barbados, Curacao, Dominikanska Republiken, Grenada, Jamaica, St. Lucia & Tobago.
Indiska oceanenMaldiverna & Mauritius.

Intresseanmälan

Vem utför ceremonin?

En vigselförrättare genomför ceremonin, dock inte som någon officiell förrättning, (även om vigselförrättaren normalt även förrättar vanliga vigslar). Vigselförrättare har utbildning i och erfarenhet av att genomföra många olika typer av ceremonier.

Har ceremonin någon juridisk betydelse?

Eftersom ni redan är gifta och har ett vigselbevis, utfärdas inga särskilda handlingar i samband med att ni förnyar era äktenskapslöften. Ingen registrering görs heller av någon myndighet. Däremot är det brukligt att man får ett diplom.

Er unika ceremoni

Planerar man ett bröllop utomlands får man hjälp av hotellets bröllopskoordinator. Det får man också om man vill förnya sina äktenskapslöften. Han eller hon kan organisera allt från att boka ceremoniförrättare till att ordna med blommor, presenter och videofilmning. Självklart kan man på samma sätt som när man gifter sig bjuda in släkt och vänner för att bevittna ceremonin – eller hålla den helt privat.

Ceremonin när man förnyar sina äktenskapslöften är individuell och kan utformas helt enligt parets egna önskemål. Precis som alla par är olika är varje förnyelseceremoni också unik och personlig.

Fundera på hur ni själva vill ha det – det finns självklart en massa olika alternativ. Er ceremoni ska återspegla er relation och kärlek till varandra och det ska bli ett vackert minne för er och era gäster och eventuella familjemedlemmar.

Personer som spelar en viktig roll i era liv kan självklart delta i ceremonin. Det kan förstås även gäster som var inbjudna till ert bröllop såsom släkt och vänner göra.

Behöver ni mer information?

Få ett förslag på din beach blessings resa inklusive pris redan idag. Kontakta oss på 08-748 00 15

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan