Hem / Bröllopsresor / Bröllopspaket på Aruba
Bröllopspaket på Aruba2018-11-07T11:05:30+00:00

BRÖLLOPSRESA TILL ARUBA

Bröllop på Aruba

På Aruba  sker vigseln i stadshuset därefter kan man lägga till en strandceremoni efter vigseln om man önskar. Varje år får Aruba hundratals förfrågningar från giftaslystna personer om hur man gör om man vill gifta sig på ön. Det finns flera anläggningar på ön med kompletta bankettfaciliteter för en mottagning eller bröllopsmiddag, och många av Arubas bästa restauranger erbjuder eleganta festlokaler. 

Efter Er vigsel kan Ni tillbringa smekmånaden här och njuta av öns många hänförande utsikter och avskilda gömställen för att koppla av och bara vara tillsammans. Många av Arubas bästa hotell erbjuder all-inclusive smekmånadspaket. Själva ön är i sig helt perfekt för nygifta par.

Bröllopserbjudanden

Detta ingår i vårt Bröllopspaket:

– Vigseln i Rådhuset
– Brudbukett.

– Matchande boutonniere.
– Bröllopstårta för 2-6 personer.
– Flaska champagne för 2-6 personer.
– Transport till den civila rådhuset.
– Äktenskapsintyg (översatt på engelska.)
– Samordnare på plats.
– Dokumenthantering.
– Två vittnen (kostnadsfritt om det behövs).
– Transport till Transport till en restaurang på norra sidan av Aruba med en vacker utsikt över havet ​​​​​​.​
– Civil (juridiskt) bröllop på det historiska stadshuset.
– Möte och genomgång med bröllopskoordinatorn på hotellet.

OBS! extra avgift tillkommer på lördagar.


Strand ceremoni 

– Möten på hotellet.
– Transport med bil t/f stranden (max 2 personer).
– Ceremoni på en lugn, romantisk offentlig strand.
– Tjänster av en icke-denominational minister.
– Certifikat.
– Platsavgift och dekorationsuppsättning med conch shell eller röd matta, 2 piedestaler med vita blommor, dekorerade bord och draperade stolar för upp till 6 personer.
– Romantic Steel pan bakgrundsmusik (iPod & Sound dock).
– Samordnare på plats.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.