08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Bröllopspaket

Bröllopspaket Karibien & Mauritius | Vigsel utomlands

Vi på Deluxe Vacations har mångårig erfarenhet av resor, speciellt arrangemang av Bröllop. Vi kan sammanställa en resa just så som du vill ha den, efter dina önskemål och din budget. De flesta av våra hotell har ett bröllopspaket. Bröllopskoordinators service ingår alltid. För övrigt kan de skilja sig något åt. Vill du veta mer om bröllopspaketen och vad som ingår exakt kontakta oss så berättar vi mer om det eller de hotell du är intresserad av.

Bröllop i Karibien, Mauritius & Sri Lanka

Karibien

Deluxe Vacations har stor erfarenhet av att arrangera bröllop utomlands och vi är ledande i Norden på detta. Vi erbjuder Vigselresor (vigsel på plats) på Antigua, Aruba, Bahamas, Barbados, Bermuda, Curacao, Dominikanska Republiken, Grenada, Jamaica, St Lucia, Tobago & Turks & Caicos. Bröllopet är borgligt, dvs det är en domare som viger er. Obs! alla våra bröllop är lagliga i Sverige

Det är olika från ö till ö vad som ingår i bröllopspaketen men generellt kan man säga att detta ingår på våra all-inclusive hotell:

- Hjälp med alla papper etc som behöver skaffas inför vigseln.

- Bröllopskoordinator på hotellet

- Domare på plats

- Vittnen om så behövs

- Brudbukett

- Knapphålsblomma

- Dekoration av vigselplatsen

- Musik

- Mousserade vin / Champagne

- Bröllopstårta / Snittar

- Alla lagliga papper på vigseln


Prisexempel på Bröllopsresor

Antigua - fr 34.400:-
Aruba - fr 29.800:-
Bahamas - fr 20.500:-
Curacao - fr 24.500:-
Dominikanska Republiken/Punta Cana - fr. 23.800:-
Jamaica - fr. 21.800:-
St Lucia - fr. 27.000:-
Tobago - fr. 22.500:-
Mauritius - fr 24.000:-


Priserna är per person, all inclusive, i sju nätter, vigselpaket, flyg samt flygskatt från Stockholm (lågsäsong). Vi flyger även från Köpenhamn, Göteborg, och Oslo. Vill ni resa längre än 7 nätter och andra datum kontaktar ni oss för offert.

Varje hotell har sitt eget Bröllopspaket. Kontakta oss för mer specifik information. Paketet kan utökas mot extra kostnad.Bröllop på Aruba & Curacao

Aruba skiljer sig från övriga destinationer och är den enda ön där boende på ett frukosthotell går att kombinera med vår fristående bröllopskoordinator & fotograf på plats. På Aruba kan man inte gifta sig på stranden eftersom det är obligatoriskt att först vigas i Lilla Rådhuset. De flesta av våra kunder väljer att komplettera vigseln med en strandceremoni efteråt på den närliggande stranden.

Våra Bröllopspaket på Aruba >>  & Curacao >>


Bröllop på Jamaica

Tänk dig doften av tropiska blommor, en blå himmel med vita moln och ljudet av vågor som slår mot stranden… i bakgrunden spelar en gitarrist en välkänd karibisk kärlekssång medan ni ser varandra djupt i ögonen… och lovar varandra evig trohet. Sedan blir det en kyss och en skål för ert nya liv tillsammans medan solen går ner i det gyllene havet.

Ett utomhusbröllop på en vacker plats kan betyda så otroligt mycket. Vi kan ge massor av förslag på hur ert bröllop kan bli mer romantiskt, men uppriktigt sagt finns det knappast något mysigare än Jamaica! Ett Bröllop att minnas för alltid.

Våra bröllopspaket på Jamaica finns här >> 


Bröllop på Dominikanska Republiken/Punta Cana

Bröllopsresa till en av världens absolut vackraste strand. Kan du tänka dig ett bättre sätt att fira en av de viktigaste händelserna i ditt liv; på vita stranden mitt emellan palmer och turkost hav lovar du och din partner varandra evig trohet och börjar ert nya liv tillsammans som gifta. 

Våra bröllopspaket i Punta Cana finns har >>  


Sandals Resorts

Sandals Resorts har Ultra-all inclusive resorts på Jamaica, Barbados, Bahamas, Antigua, St Lucia & Grenada. De har fått flertalet utmärkelser som världsbäst på just smekmånadsresor eller bröllopsresor i Karibien. Deras hotell, alla direkt på tropisk strand, är exklusiva vuxenhotell bara för kärlekspar.  

Karibien är det ultimata resmålet, som gjort för romantik. Sandals erbjuder högklassig service, allt ni behöver göra är att koppla av och ägna er åt varandra! Ni njuter på lyxigt hotell med ett makalöst All-Inclusive paket. Restauranger, barer, shower och sportaktiviteter - allt ingår. 

Sandals Resorts erbjuder gratis Bröllops- och Smekmånadspaket på alla deras hotell.  
Mer information här >> Mauritius

Tamarina Boutique Hotel
- Hjälp med alla papper etc som behöver skaffas inför vigseln.
- Bröllopskoordinator på hotellet
- Vittne om det behövs
- Standard Dekorerad Gazebo
- En flaska mousserande vin
- Tropisk Bouquet för bruden
- Knapphål för brudgummen
- Bröllopstårta (högst 4 personer)
- Candlelight Diner
- Helt Coco Scrub för två
- Sunset cocktail för två
- 20% rabatt på utvalda massage


 

Populära Hotell

Semestertyper