BRÖLLOPSPAKET

Bröllopspaket i Karibien | Vigsel utomlands

Giftermål utomlands?

Vi på Deluxe Vacations har mångårig erfarenhet av resor, speciellt arrangemang av Bröllop och giftermål utomlands. Vi kan sammanställa en resa just så som du vill ha den, efter dina önskemål och din budget. De flesta av våra hotell har ett bröllopspaket. Bröllopskoordinators service ingår alltid. För övrigt kan de skilja sig något åt. Vill du veta mer om bröllopspaketen och vad som ingår exakt kontakta oss så berättar vi mer om det eller de hotell du är intresserad av.

Bröllop i Karibien.

Deluxe Vacations har stor erfarenhet av att arrangera vigsel utomlands och vi är ledande i Norden på detta. Vi erbjuder Vigselresor (vigsel på plats) på Antigua, Aruba, Bahamas, Barbados, Curacao, Dominikanska Republiken, Grenada, Jamaica, St Lucia, Tobago & Turks & Caicos.

Intresseanmälan

Alla våra bröllop är lagliga i Sverige.

Bröllopet är borgligt, dvs det är en domare som viger er.

Det är olika från ö till ö vad som ingår i bröllopspaketen men generellt kan man säga att detta ingår på våra all-inclusive hotell:

 • Hjälp med alla papper etc som behöver skaffas inför vigseln.
 • Bröllopskoordinator på hotellet
 • Domare på plats
 • Vittnen om så behövs
 • Brudbukett
 • Knapphålsblomma
 • Dekoration av vigselplatsen
 • Musik
 • Mousserade vin / Champagne
 • Bröllopstårta / Snittar
 • Alla lagliga papper på vigseln

Prisexempel på Bröllopsresor

Aruba – fr 37.000:-
Bahamas – fr 25.000:-
Punta Cana (Dominikanska Rep.) – fr. 30.000:-
Jamaica – fr. 26.800:-

(Gäller 7/1 – 31/3 2020)

» Mer information om bröllopspaket finns på erbjudanden sida

Priserna är per person, all inclusive, i sju nätter, vigselpaket, flyg samt flygskatt från Stockholm. Vi flyger även från Köpenhamn, Göteborg, och Oslo. Vill ni resa längre än 7 nätter och andra datum kontaktar ni oss för offert.

Varje hotell har sitt eget Bröllopspaket. Kontakta oss för mer specifik information. Paketet kan utökas mot extra kostnad.

ERBJUDANDE

Bröllopsresa Karibien.

En bröllopsresa till Karibien är som himmelriket. Kritvita stränder, turkost vatten, högklassiga hotell och bra shopping! Vi ger er möjlighet att uppfylla drömmen om den mest romantiska resan. Vi har besökt våra resmål flera gånger sen 1998. Därför kan vi hjälpa dig att skapa en oförglömlig semester. Vi hjälper dig att både planera och boka din bröllopsresa till Karibien.

Bröllopserbjudanden

Pröllopspar i Karibien

Nygifta på Bahamas

Bröllop på Bahamas

All-inclusive-hotellet Breezes Bahamas ligger vid Nassaus vackra Cable Beach. Här hittar du en blandning av naturens charm och den moderna komforten hos en Breezes Resort-anläggning.

På Breezes Resort & Spa i Bahamas blir drömmar minnen. Detta spektakulära hotell ligger på den vita sandstranden av Cable Beach – öns bästa strand, här faller allt bara på plats. . Och när du börjar med den bästa stranden faller allt annat bara på plats. Breezes är perfekt för en romantisk smekmånad eller bröllop. Att gifta sig på Bahamas på en strand är en fantastisk upplevelse & ett minne för livet.

Bröllopspaket på Breezes Bahamas finns här >>

Bröllop på Aruba

Aruba skiljer sig från övriga destinationer och är den enda ön där boende på ett frukosthotell går att kombinera med vår fristående bröllopskoordinator & fotograf på plats. På Aruba kan man inte gifta sig på stranden eftersom det är obligatoriskt att först vigas i Lilla Rådhuset. De flesta av våra kunder väljer att komplettera vigseln med en strandceremoni efteråt på den närliggande stranden.

Våra Bröllopspaket på Aruba >>  

Bröllopspar på Aruba

Vigsel på Jamaica

Bröllop på Jamaica

Tänk dig doften av tropiska blommor, en blå himmel med vita moln och ljudet av vågor som slår mot stranden… i bakgrunden spelar en gitarrist en välkänd karibisk kärlekssång medan ni ser varandra djupt i ögonen… och lovar varandra evig trohet. Sedan blir det en kyss och en skål för ert nya liv tillsammans medan solen går ner i det gyllene havet.

Ett utomhusbröllop på en vacker plats kan betyda så otroligt mycket. Vi kan ge massor av förslag på hur ert bröllop kan bli mer romantiskt, men uppriktigt sagt finns det knappast något mysigare än Jamaica! Ett Bröllop att minnas för alltid.

Våra bröllopspaket på Jamaica finns här >> 

Bröllop på Dominikanska Republiken/Punta Cana

Bröllopsresa till en av världens absolut vackraste stränder. Kan du tänka dig ett bättre sätt att fira en av de viktigaste händelserna i ditt liv; på den vita stranden mitt emellan palmer och turkost hav lovar du och din partner varandra evig trohet och börjar ert nya liv tillsammans som gifta.

Våra bröllopspaket i Punta Cana finns här >>

Bröllopsskål på Punta Cana

Brudpar skär upp tårta på Sandals Resorts

Sandals Resorts

Sandals Resorts har Ultra-all inclusive resorts på Jamaica, Barbados, Bahamas, Antigua, St Lucia & Grenada. De har fått flertalet utmärkelser som världsbäst på just smekmånadsresor eller bröllopsresor i Karibien. Deras hotell, alla direkt på tropisk strand, är exklusiva vuxenhotell bara för kärlekspar.

Karibien är det ultimata resmålet, som gjort för romantik. Sandals erbjuder högklassig service, allt ni behöver göra är att koppla av och ägna er åt varandra! Ni njuter på lyxigt hotell med ett makalöst All-Inclusive paket. Restauranger, barer, shower och sportaktiviteter – allt ingår.

Sandals Resorts erbjuder gratis Bröllops- och Smekmånadspaket på alla deras hotell. Mer information här >>

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke
Intresseanmälan