Bröllopspaket2018-08-23T04:53:46+00:00

BRÖLLOPSPAKET

Bröllopspaket i Karibien | Vigsel utomlands

Vi på Deluxe Vacations har mångårig erfarenhet av resor, speciellt arrangemang av Bröllop. Vi kan sammanställa en resa just så som du vill ha den, efter dina önskemål och din budget. De flesta av våra hotell har ett bröllopspaket. Bröllopskoordinators service ingår alltid. För övrigt kan de skilja sig något åt. Vill du veta mer om bröllopspaketen och vad som ingår exakt kontakta oss så berättar vi mer om det eller de hotell du är intresserad av.

Bröllop i Karibien.


Deluxe Vacations har stor erfarenhet av att arrangera bröllop utomlands och vi är ledande i Norden på detta. 
Vi erbjuder Vigselresor (vigsel på plats) på Antigua, Aruba, Bahamas, Barbados, Curacao, Dominikanska Republiken, Grenada, Jamaica, St Lucia, Tobago & Turks & Caicos.

Intresseanmälan

Bröllopet är borgligt, dvs det är en domare som viger er.
Alla våra bröllop är lagliga i Sverige.

Det är olika från ö till ö vad som ingår i bröllopspaketen men generellt kan man säga att detta ingår på våra all-inclusive hotell:

 • Hjälp med alla papper etc som behöver skaffas inför vigseln.
 • Bröllopskoordinator på hotellet
 • Domare på plats
 • Vittnen om så behövs
 • Brudbukett
 • Knapphålsblomma
 • Dekoration av vigselplatsen
 • Musik
 • Mousserade vin / Champagne
 • Bröllopstårta / Snittar
 • Alla lagliga papper på vigseln

Prisexempel på Bröllopsresor

Aruba – fr 27.500:-
Bahamas – fr 20.500:-
Punta Cana (Dominikanska Rep.) – fr. 23.800:-
Jamaica – fr. 21.800:-
St Lucia – fr. 26.800:-

Mer information om bröllopspaket finns på erbjudanden >>

Priserna är per person, all inclusive, i sju nätter, vigselpaket, flyg samt flygskatt från Stockholm. Vi flyger även från Köpenhamn, Göteborg, och Oslo. Vill ni resa längre än 7 nätter och andra datum kontaktar ni oss för offert.

Varje hotell har sitt eget Bröllopspaket. Kontakta oss för mer specifik information. Paketet kan utökas mot extra kostnad.

ERBJUDANDE

Bröllopsresa Karibien.

En bröllopsresa till Karibien är som himmelriket. Kritvita stränder, turkost vatten, högklassiga hotell och bra shopping! Vi ger er möjlighet att uppfylla drömmen om den mest romantiska resan. Vi har besökt våra resmål flera gånger sen 1998. Därför kan vi hjälpa dig att skapa en oförglömlig semester. Vi hjälper dig att både planera och boka din bröllopsresa till Karibien.

Bröllopserbjudanden

Bröllop på Bahamas

All-inclusive-hotellet Breezes Bahamas ligger vid Nassaus vackra Cable Beach. Här hittar Du en blandning av naturens charm och den moderna komforten hos en Breezes Resort-anläggning.

På Breezes Resort & Spa i Bahamas blir drömmar minnen. Denna spektakulära hotell ligger på den vita sandstranden av Cable Beach – öns bästa strand. Och när du börjar med den bästa stranden faller allt annat bara på plats. Breezes är perfekt för romantiska smekmånad och bröllop. Faktum är att de är ännu bättre tillsammans, som tusentals lyckliga par har upptäckt. Att gifta sig i Bahamas på en strand är en inspirerad idé som verkligen fungerar.

Bröllopspaket på Breezes Bahamas finns här >>

Bröllop på Aruba & Curacao

Aruba skiljer sig från övriga destinationer och är den enda ön där boende på ett frukosthotell går att kombinera med vår fristående bröllopskoordinator & fotograf på plats. På Aruba kan man inte gifta sig på stranden eftersom det är obligatoriskt att först vigas i Lilla Rådhuset. De flesta av våra kunder väljer att komplettera vigseln med en strandceremoni efteråt på den närliggande stranden.

Våra Bröllopspaket på Aruba >>  & Curacao >>

Bröllop på Jamaica

Tänk dig doften av tropiska blommor, en blå himmel med vita moln och ljudet av vågor som slår mot stranden… i bakgrunden spelar en gitarrist en välkänd karibisk kärlekssång medan ni ser varandra djupt i ögonen… och lovar varandra evig trohet. Sedan blir det en kyss och en skål för ert nya liv tillsammans medan solen går ner i det gyllene havet.

Ett utomhusbröllop på en vacker plats kan betyda så otroligt mycket. Vi kan ge massor av förslag på hur ert bröllop kan bli mer romantiskt, men uppriktigt sagt finns det knappast något mysigare än Jamaica! Ett Bröllop att minnas för alltid.

Våra bröllopspaket på Jamaica finns här >> 

Bröllop på Dominikanska Republiken/Punta Cana

Bröllopsresa till en av världens absolut vackraste strand. Kan du tänka dig ett bättre sätt att fira en av de viktigaste händelserna i ditt liv; på vita stranden mitt emellan palmer och turkost hav lovar du och din partner varandra evig trohet och börjar ert nya liv tillsammans som gifta.

Våra bröllopspaket i Punta Cana finns här >>

Sandals Resorts

Sandals Resorts har Ultra-all inclusive resorts på Jamaica, Barbados, Bahamas, Antigua, St Lucia & Grenada. De har fått flertalet utmärkelser som världsbäst på just smekmånadsresor eller bröllopsresor i Karibien. Deras hotell, alla direkt på tropisk strand, är exklusiva vuxenhotell bara för kärlekspar.

Karibien är det ultimata resmålet, som gjort för romantik. Sandals erbjuder högklassig service, allt ni behöver göra är att koppla av och ägna er åt varandra! Ni njuter på lyxigt hotell med ett makalöst All-Inclusive paket. Restauranger, barer, shower och sportaktiviteter – allt ingår.

Sandals Resorts erbjuder gratis Bröllops- och Smekmånadspaket på alla deras hotell. Mer information här >>

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Våra kunder föredrar att resa med oss därför att vi kan vår resmål och har tid att lyssna & kan ta fram den resa de önskar. Utöver detta svarar vi alltid snabbt på telefon & mail.