Bröllopsresor Hem2018-08-07T08:27:28+00:00

BRÖLLOPSRESOR

Bröllopsresor | Vigsel utomlands

Karibien & Mauritius. Resmål för romantiker som vill gifta sig på en sandstrand.

Vill ni slippa all stress som ett bröllop hemma kan innebära, då är en bröllopsresa till Karibien  eller Mauritius bästa valet för ert bröllop. Vi på Deluxe Vacations organiserar ert bröllop på sagolika öar som Antigua, Aruba, Bahamas, Barbados, Curacao, Dominikanska Republiken, Grenada, Jamaica, St. Lucia, Tobago &  Mauritius. Många tar med sig släkt och vänner på resan. Då kan bröllopsparet stanna lite längre för att njuta av smekmånaden. Deluxe Vacations ger er möjlighet att uppfylla drömmen om den mest romantiska vigselresan.

Alla våra bröllop är lagliga i Sverige och är exklusivt för dem som bokar sin paketresa med oss (flyg, hotell, transfer och bröllopspaket).

Intresseanmälan

Karibiens bästa bröllopshotell heter Sandals Resorts och finns på Jamaica, Antigua, Bahamas, St Lucia , Grenada & Barbados.
Klicka på logo nedan för mer information.

Gift er bara ni två med sand mellan tårna eller ta med släkt och vänner för ett riktigt bra bröllop! Vi ordnar allt.

Bröllopsresor till Karibien eller Mauritius erbjuder massor av romantiska platser för ert bröllop. Klimatet är underbart och omgivningarna oemotståndliga – både om ni säger ja till varandra i tropisk lummighet bland ljuvliga blommor eller på stranden under palmerna. Hotellen erbjuder ofta vigselceremoni på anläggningen, till exempel under en pagod eller en blomstrande båge på stranden.

Vad kostar en vigselresa?

Priset på bröllopsresor finns från ca. 20.500:-/person på All-Inclusive strandhotell ända upp till 60.000:-/person i Svit med butlerservice! (Priserna inkluderar flyg, All-inclusive hotell i sju nätter, vigselpaket, transfers m.m.)

Förvandla drömmen till verklighet

Det finns en hel del praktiska saker att fundera på när ni ska göra verklighet av era drömmar, särskilt med tanke på att det är långt hemifrån. Saker och ting fungerar ofta annorlunda här. Bröllopskoordinator och hotellets medarbetare finns på plats för att hjälpa er planera er dag och hitta det bästa som just deras ö har att erbjuda. Vi tar ansvar för bröllopsarrangemanget, boende och flyg för er och era eventuella gäster, mottagning, vigselceremoni osv.

Intresseanmälan

Alla våra bröllop genomstrålar romantik, är prisvärda och självklart lagliga i Sverige

Enkelt

Vi ger er information om vilka dokument ni behöver beställa och resten sköter vi.

Lagligt

Alla bröllop som arrangeras genom oss är lagliga. Man vigs av en Officiant oftast öns Domare. Ni behöver endast registrera ert bröllopscertifikat hos Skatteverket när ni kommer hem. De översätter och legaliserar dokumentet gratis.

Prisvärt

En karibisk bröllops- eller smekmånadsresa blir mycket prisvärd!
Ni kan flyga från Stockholm, Köpenhamn, Göteborg, och Oslo.

Boka din bröllopsresa med oss!
Vi ordnar en fantastisk Bröllopsresa åt er – från pappersarbete till smekmånad. Nu är det enklare än någonsin. Under de senaste åren har det Karibiska juridiska regelverket mjukats upp. På många öar behöver Ni bara ha vistats i två till tre dagar innan Ni gifter Er.

Så om Ni vill slippa all stress som ett Bröllop hemma innebär, så är de karibiska öarna ett givet val. Gör det hemligt eller meddela släkt och vänner, kanske de följer med! Karibien är också perfekt för en smekmånad när Ni behöver koppla av efter all anspänning ett bröllop på hemmaplan kan innebära.

Vi på DeluxeVacations organiserar ert Bröllop i den Karibiska övärlden så att Ni kan få uppleva ett unikt Bröllop. Välj mellan Antigua, Aruba, Bahamas, Barbados, Curacao, Dominikanska Republiken, Grenada, Jamaica, Kuba, St. Lucia eller Tobago.

En romantisk inramning är inte svår att hitta

Det finns en hel del praktiska saker att fundera på när Ni ska göra verklighet av Era drömmar, särskilt med tanke på att det är långt hemifrån. Saker och ting fungerar ofta annorlunda här. Bröllopskoordinatorer och hotellets medarbetare finns där för att hjälpa Er planera Er dag och hitta det bästa som just deras ö har att erbjuda. Vi tar ansvar för Ditt bröllopsarrangemang: boende för Er och Era gäster, Er mottagning, vigselceremonin osv.

Få ett prisförslag på bröllopsresa Västindien / Karibien redan idag.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Våra kunder föredrar att resa med oss därför att vi kan vår resmål och har tid att lyssna & kan ta fram den resa de önskar. Utöver detta svarar vi alltid snabbt på telefon & mail.