FAQ SMEKMÅNAD

Smekmånad i Karibien

Caribbean Weddings logo

Varför har han ännu inte bokat vår bröllopsresa?

Vi har varit förlovade i sex månader och jag håller på att planera för vårt bröllop. Det enda som min fästman ska ta hand om är bröllopsresan. I flera månader har han tittat på olika internetsidor och läst igenom resebroschyrer som jag sänt efter men ännu har han inte bokat någonting. Han bara säger att han jobbar på det. Vad ska jag göra?

Vi förstår din oro. Vi får liknande frågor flera gånger i veckan. Ni behöver råd och stöd i planeringen av er resa. Det är inte lätt att på egen hand planera något så viktigt som en bröllopsresa. Hela världen ligger öppen med så många alternativ att välja mellan. Det har tagit oss år av resande att pröva olika hotell, resmål och öar för att få den stora erfarenhet vi har idag. Tänk på att ni nog inte själva lagar maten till er bröllopsmottagning eller bakar bröllopstårtan, ni tar hjälp av proffs. Gör på samma sätt med bröllopsresan. Ring och låt oss hjälpa er!

Smekmånad på Maldiverna?

klicka på bilden nedan

Vattenbungalows Maldiverna

Bröllopsresan i present?

Vi har bott ihop i flera år och har ett eget hus tillsammans. Vi har därför redan alla de vanliga bröllopsgåvorna. Det vi i stället önskar oss är en bröllopsresa i present. Hur gör vi?

Det går till så att ni bokar er bröllopsresa hos oss och berättar det för familj och vänner. De kan sedan ringa eller mejla oss och köpa presentkort till er resa. Kanske blir det så mycket att det räcker till hela resan, till ett bättre hotellrum eller till att uppgradera flygbiljetterna.

Olika förslag från omgivningen men kom ihåg – det är er bröllopsresa.

Vi försöker planera vår bröllopsresa och får många synpunkter från släkt och vänner, vissa resmål både beröms och underkänns. Vi känner oss osäkra. Hur ska vi göra?

Det är alltid intressant att höra om andras upplevelser men olika personer tycker om olika platser. Grannens vistelse på familjehotellet på Mallorca eller släktingens partyresa till Cancun var säkert rätt val för dem. Men kanske inget som skulle passa för er bröllopsresa. Tacka dem för deras förslag och vänd er till oss istället!

Intresseanmälan

Kvinna går mot sin man på strandenFör bra för att vara sant.

Sedan vi förlovade oss för några månader sedan har vi kontaktat många resebyråer och fått flera otroliga erbjudanden om bröllopsresor. Hur ska vi kunna välja?

Det är inte ett lätt val! När priset verkar för bra för att vara sant är det ofta just det! Förmodligen är det bara ett vanligt resepaket och inte ett riktigt bröllopsreseerbjudande.  Kontakta oss på Deluxe Vacations – vi är specialiserade på bröllopsresor!

Att säga ”Ja” på en tropisk ö

Vi har båda varit gifta förut. Denna gång vill vi gifta oss på en romatisk ö eller kanske ha en liten enkel ceremoni på en tropisk strand – bara vi två. Är det möjligt?

Det är mycket uppskattat och inte svårt att gifta sig på en ö i Karibien. Kombinera brölloppet med bröllopsresan till en romantisk plats. Många hotellanläggningar erbjuder bröllopspaket, gratis eller till en låg kostnad, när man bor på hotellet. Vi tar hand om pappersarbetet. Det enda vi behöver är kopior på era personbevis, pass (och vid behov skilsmässopapper). Många par tar familj och vänner med på resan. Våra bröllopsresespecialister ger er förslag och vägledning och tar fram olika prisalternativ. Ring oss och prata om ert drömresmål!

På egen hand eller all-inclusive, vilket är ert val?

Vi funderar på att resa till Karibien på bröllopsresa men vet inte om vi bara ska boka hotell och flyg eller en all-inclusiveresa som är dyrare.

Om ni bokar en resa där bara frukost på hotellet ingår, så har ni större frihet att utforska resmålet, lokala restauranger och nattklubbar. Kom bara ihåg att ni behöver en budget för mat, dryck, sportaktiviteter, underhållning, skatter och dricks. Om ni däremot bokar ett all-inclusivepaket betalar ni allt i förväg och slipper tänka på pengar under er vistelse. Vi kan berätta vad de olika paketen inkluderar och hjälpa er att komma fram till vad som passar bäst för er. Kontakta oss!

Skjut inte upp till imorgon vad du kan göra redan idag!

Min fästman vill vänta och spara något år så att vi kan kosta på oss en riktigt härlig bröllopsresa. Själv tycker jag inte det är så romantiskt att vänta, jag vill helst resa nu. Hur tycker ni vi ska göra?

Vi har haft många par som väntat med sin bröllopsresa och de flesta kom inte iväg förrän efter tio år eller mer. Försök att starta er resa direkt efter bröllopsdagen och gör den så fin ni kan. Men, om ni måste vänta, planera ändå resan innan ni gifter er och försök att komma iväg inom sex månader.

Älskling, överraska mig inte med bröllopsresan!

Min pojkvän anser att det är hans jobb att planera och överraska mig med bröllopsresan. Att överraska mig med blommor på min födelsedag är en sak men vår bröllopsresa är den största och viktigaste resan i vårt liv och jag vill vara med och välja resmål.

Vi håller med dig om det! Ni två ska dela varandras liv och arbeta och planera er framtid tillsammans som ett team. Börja därför med bröllopsresan!

Få ett förslag på din bröllopsresa inklusive pris redan idag. Kontakta oss på 08-748 00 15 

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke
Intresseanmälan