FAQ SMEKMÅNAD

Smekmånad | Smekmånad i Karibien

Varför har han ännu inte bokat vår bröllopsresa?

Vi har varit förlovade i sex månader och jag håller på att planera för vårt bröllop. Det enda som min fästman ska ta hand om är bröllopsresan. I flera månader har han tittat på olika internetsidor och läst igenom resebroschyrer som jag sänt efter men ännu har han inte bokat någonting. Han bara säger att han jobbar på det. Vad ska jag göra?

Vi förstår din oro. Vi får liknande frågor flera gånger i veckan. Ni behöver råd och stöd i planeringen av er resa. Det är inte lätt att på egen hand planera något så viktigt som en bröllopsresa. Hela världen ligger öppen med så många alternativ att välja mellan. Det har tagit oss år av resande att pröva olika hotell, resmål och öar för att få den stora erfarenhet vi har idag. Tänk på att ni nog inte själva lagar maten till er bröllopsmottagning eller bakar bröllopstårtan, ni tar hjälp av proffs. Gör på samma sätt med bröllopsresan. Ring och låt oss hjälpa er!

Smekmånad på Maldiverna?

klicka på bilden nedan

Bröllopsresan i present?

Vi har bott ihop i flera år och har ett eget hus tillsammans. Vi har därför redan alla de vanliga bröllopsgåvorna. Det vi i stället önskar oss är en bröllopsresa i present. Hur gör vi?

Det går till så att ni bokar er bröllopsresa hos oss och berättar det för familj och vänner. De kan sedan ringa eller mejla oss och köpa presentkort till er resa. Kanske blir det så mycket att det räcker till hela resan, till ett bättre hotellrum eller till att uppgradera flygbiljetterna.

Olika förslag från omgivningen men kom ihåg – det är er bröllopsresa.

Vi försöker planera vår bröllopsresa och får många synpunkter från släkt och vänner, vissa resmål både beröms och underkänns. Vi känner oss osäkra. Hur ska vi göra?

Det är alltid intressant att höra om andras upplevelser men olika personer tycker om olika platser. Grannens vistelse på familjehotellet på Mallorca eller släktingens partyresa till Cancun var säkert rätt val för dem. Men kanske inget som skulle passa för er bröllopsresa. Tacka dem för deras förslag och vänd er till oss istället!

Intresseanmälan

För bra för att vara sant.

Sedan vi förlovade oss för några månader sedan har vi kontaktat många resebyråer och fått flera otroliga erbjudanden om bröllopsresor. Hur ska vi kunna välja?

Det är inte ett lätt val! När priset verkar för bra för att vara sant är det ofta just det! Förmodligen är det bara ett vanligt resepaket och inte ett riktigt bröllopsreseerbjudande.  Kontakta oss på Deluxe Vacations – vi är specialiserade på bröllopsresor!

Att säga ”Ja” på en tropisk ö

Vi har båda varit gifta förut. Denna gång vill vi gifta oss på en romatisk ö eller kanske ha en liten enkel ceremoni på en tropisk strand – bara vi två. Är det möjligt?

Det är mycket uppskattat och inte svårt att gifta sig på en ö i Karibien. Kombinera brölloppet med bröllopsresan till en romantisk plats. Många hotellanläggningar erbjuder bröllopspaket, gratis eller till en låg kostnad, när man bor på hotellet. Vi tar hand om pappersarbetet. Det enda vi behöver är kopior på era personbevis, pass (och vid behov skilsmässopapper). Många par tar familj och vänner med på resan. Våra bröllopsresespecialister ger er förslag och vägledning och tar fram olika prisalternativ. Ring oss och prata om ert drömresmål!

På egen hand eller all-inclusive, vilket är ert val?

Vi funderar på att resa till Karibien på bröllopsresa men vet inte om vi bara ska boka hotell och flyg eller en all-inclusiveresa som är dyrare.

Om ni bokar en resa där bara frukost på hotellet ingår, så har ni större frihet att utforska resmålet, lokala restauranger och nattklubbar. Kom bara ihåg att ni behöver en budget för mat, dryck, sportaktiviteter, underhållning, skatter och dricks. Om ni däremot bokar ett all-inclusivepaket betalar ni allt i förväg och slipper tänka på pengar under er vistelse. Vi kan berätta vad de olika paketen inkluderar och hjälpa er att komma fram till vad som passar bäst för er. Kontakta oss!

Skjut inte upp till imorgon vad du kan göra redan idag!

Min fästman vill vänta och spara något år så att vi kan kosta på oss en riktigt härlig bröllopsresa. Själv tycker jag inte det är så romantiskt att vänta, jag vill helst resa nu. Hur tycker ni vi ska göra?

Vi har haft många par som väntat med sin bröllopsresa och de flesta kom inte iväg förrän efter tio år eller mer. Försök att starta er resa direkt efter bröllopsdagen och gör den så fin ni kan. Men, om ni måste vänta, planera ändå resan innan ni gifter er och försök att komma iväg inom sex månader.

Älskling, överraska mig inte med bröllopsresan!

Min pojkvän anser att det är hans jobb att planera och överraska mig med bröllopsresan. Att överraska mig med blommor på min födelsedag är en sak men vår bröllopsresa är den största och viktigaste resan i vårt liv och jag vill vara med och välja resmål.

Vi håller med dig om det! Ni två ska dela varandras liv och arbeta och planera er framtid tillsammans som ett team. Börja därför med bröllopsresan!

Få ett förslag på din bröllopsresa inklusive pris redan idag. Kontakta oss på 08-748 00 15 

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan