Smekmånad2018-08-15T11:57:39+00:00

SMEKMÅNAD

Smekmånad i Karibien

Påbörja ert äktenskap på bästa sätt genom en smekmånad under den karibiska solen. Glöm bort allt förutom varandra och njut av värmen, kritvit mjuk sand mellan tårna och Västindiens turkosblåa vågor.

Prisvärda Smekmånadsresor

Er smekmånad ska låta er släppa månader av intensiva bröllopsförberedelser och istället ägna er åt varandra. Byt bort vardagens tristess mot tid ihop på en paradisö och påbörja ert nya liv tillsammans!

Smekmånaden kan vara mycket – romantisk, spektakulär, minnesvärd, unik och återhämtande – men hos Deluxe Vacations är den dessutom prisvärd. Boka en oförglömlig smekmånad och skapa underbara minnen för livet. Karibien erbjuder allt från vykortsliknande stränder, behagligt klimat till tropisk djungel och behaglig musik.

På de västindiska öarna kan du och din partner strosa längs vita sandstränder, snorkla eller dyka i varmt turkosblått vatten, eller ta en båttur till en öde ö. Vare sig ni vill rida bland palmer i solnedgången eller segla katamaran under en solig dag så står vi till ert förfogande. Vi kan erbjuda en skräddarsydd smekmånadsresa så att ni kan fokusera på att koppla av, gå på de bästa restaurangerna, ägna er shopping i världsklass eller spela vattensport. Allt ni behöver ta med är varandra.

Exempel på fyra smekmånadsresor

Hos Deluxe Vacations finns det ett brett urval av smekmånadsresor till sköna stränder att välja mellan. Ett smekmånadstips är att välja ett all-inclusive-boende. På så vis kan ni få den mest bekväma vistelsen till ett bra pris. Några mycket populära all-inclusive-resor är de som går till Aruba, Antigua, Bahamas, Barbados, Curaçao, Dominikanska republiken, Jamaica, Kuba och St. Lucia. Västindien och det bedårande Karibiska havet är den perfekta inramningen för en underbar smekmånad.

Vi har dessutom mycket fördelaktiga priser för de smekmånadspar som vill uppgradera till en ännu mer glamorös rumskategori. Under er smekmånad så förtjänar ni det allra bästa! Exempelvis erbjuder många av våra hotell fantastiska Honeymoon-sviter, vilka både har himmelsäng och jacuzzi. Unna er en oförglömlig smekmånadsresa i Karibien!

Gratis Smekmånadspaket 

Smekmånadspaketet är en gest för att nygifta ska känna sig extra speciella.

På alla Deluxe Vacations all-inclusive-hotell så ingår vanligtvis en flaska mousserande vin eller rom, liksom blommor eller en fruktkorg. Exakt vad ni kan förvänta er varierar mellan de olika hotellen. På vissa hotell så får smekmånadsparet en gratis uppgradering av rumskategori i mån av plats. Man kan även välja till havsutsikt, eller till och med en svit. Om ni väljer att genomföra er smekmånadsresa med oss så kommer vi att bjuda på smekmånadspaketet när ni reser till Karibiens övärld. För att kunna ta del av detta så behöver ni ha gift er inom de senaste 6 månaderna. Någon typ av vigselbevis såsom ingraverad ring krävs.

En favoritdestination för romantiska smekmånadsresor är exotiska Aruba. På denna paradisö har Aruba Tourism Authority gått ihop med speciellt utvalda hotell för att kunna ge skräddarsydda smekmånadserbjudanden. Detta innefattar fri uppgradering av rum, mousserande vin, avslappnande massage, romantiska middagar och mycket mer.

Intresseanmälan

One Happy Honeymoon på Aruba. 

  • Välkomstgåva
  • Gratis flaska mousserande vin
  • Certifikat för en gratis övernattning om man återkommer till hotellet – giltigt i ett år.

Läs mer om “One Happy Honeymoon” här

Vi erbjuder resor från från Stockholm, Köpenhamn, Göteborg, och Oslo.
Få ett förslag på en smekmånadsresa skräddarsydd för er redan idag – passa på!

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Våra kunder föredrar att resa med oss därför att vi kan vår resmål och har tid att lyssna & kan ta fram den resa de önskar. Utöver detta svarar vi alltid snabbt på telefon & mail.