Smekmånad2018-07-16T11:37:00+00:00

SMEKMÅNAD

Smekmånad under den karibiska solen

Många par åker på Smekmånad ens innan hurra-ropen slutar… Lockelsen av varma solstrålar, mjuk sand och turkosblått hav är nästan oemotståndlig efter månader av bröllopsförberedelser.

Prisvärda Smekmånadsresor

Smekmånad är tiden man firar föreningen mellan två förälskade personer som börjar sitt nya liv tillsammans. Denna tiden är bara för er, glömt skall allt annat vara.

Smekmånaden bör vara unik, spektakulär, vilsam och kanske viktigast, romantisk! Detta blir livets kanske viktigaste resa, med underbara minnen man bevarar varmt för alltid. Vill ni ha en minnesvärd smekmånad och undrar vart ni ska resa på jorden, rekommenderar vi Karibien, alla dagar!

Föreställ er att ni strosar längs en nästan oändligt vit sandstrand, snorklar i klarblått vatten, tar en liten båtutflykt till en öde ö… På de Västindiska öarna kan man även rida bland palmer i solnedgången. Kanske en katamaran-seglats lockar en av alla soliga dagar. Hursom kopplar man av, här bjuds på bästa restaurangerna, toppenbra shopping och en mängd med vattensporter för de som har lust. Lusten till varandra är allt ni behöver ta med på resan.

Här kan ni hitta exempel på fyra smekmånadspaket >>
Kontakta oss för andra resmål eller hotell.

Det finns ett stort urval av smekmånadsresor på sköna stränder att välja bland, mest populärt är det att välja ett All-inclusive boende, både bekvämt och mycket prisvärt. De bästa All-inclusive resorna går till öar som Aruba, Antigua, Bahamas, Barbados, Curacao, Dominikanska Republiken, Jamaica, Kuba & St Lucia. Västindien med det vackra Karibiska havet passar perfekt för en underbar smekmånad!

Passa på, vi har fördelaktiga priser om ni som Smekmånadspar önskar uppgradera till finare rumskategori. På ert livs resa förtjänar ni att unna er det bästa! Många av våra hotell har fantastiska Honeymoon Sviter med himmelsäng och jacuzzi.

Gratis Smekmånadspaket 

Smekmånadspaketet är en gest till våra Honeymooners, för att de nygifta ska känna sig extra speciella!

På våra All-inclusive hotell ingår vanligtvis en flaska mousserande vin eller en flaska rom och blomster eller fruktkorg, men det varierar mellan hotellen. På vissa hotell får man en gratis uppgradering av rumskategori (i mån av plats). Välj t ex till havsutsikt eller kanske t o m en svit. Vi bjuder på Smekmånadspaketet då ni reser med oss till Karibiens romantiska ö-värld. Endast för dem som har gift sig under de senaste 6 månaderna. Vigselbevis eller liknande såsom ingraverad ring krävs.

Aruba har alltid varit ett favoritresmål för romantiska par. Aruba Tourism Authority har gått samman med utvalda hotell över hela ön för specialerbjudanden under smekmånaden, inklusive uppgradering av rum, mousserande vin, massage, middagar med mera.

One Happy Honeymoon på Aruba. 

– Välkomstpresent.
– Gratis flaska mousserande vin.
– Certifikat för en gratis övernattning om man återkommer till hotellet – giltigt i ett år.

Läs mer om “One Happy honeymoon” här >>

Vi erbjuder resor från från Stockholm, Köpenhamn, Göteborg, och Oslo.
Få ett förslag på din smekmånadsresa inklusive pris redan idag.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Våra kunder föredrar att resa med oss därför att vi kan vår resmål och har tid att lyssna & kan ta fram den resa de önskar. Utöver detta svarar vi alltid snabbt på telefon & mail.