08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Erbjudanden

Titta på våra specialerbjudanden nedan - alltid till bästa pris som inkluderar hotellets aktuella erbjudanden! Önskar ni ändra reslängden eller resmålet är det bara att kontakta oss, så hjälper vi till med en skräddarsydd resa efter önskemål. De flesta erbjudanden är per person del i dubbelrum och är baserad på hotellpriser i lågsäsong och flygets lägsta pris i ekonomiklass från Stockholm i lågsäsong.

Ni kan boka till fler nätter efter önskemål. Avresor finns  från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo. Antalet platser på flyg och hotell är begränsade. 
Med reservation för prisförändringar.

Erbjudanden

fr. 18.800

Dubai & Mauritius

Dubai och Mauritius

Denna 10-nätters delade semester tar dig inte bara till en eftertraktad exotisk plats, utan två. Du kommer spendera de två första nätterna i det glamorösa shoppingmeckat Dubai, för att sedan flyga söder ut och spendera åtta nätter på paradisön Mauritius.

fr. 18.800:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 56.800

Familjeresan till Punta Cana

Perfekt läge i Punta Cana.  
Njut av familjesemestern på ett av Punta Canas mest barnvänliga all inclusive-hotell med toppenläge på den obeskrivligt vackra stranden Playa Bavaro. På Tropical Princess Beach Resort & Spa finns underhållning och aktiviteter för alla åldrar och smaker. Anläggningen erbjuder vattensporter, diskotek med gratis inträde, tennisbana och ett flertal affärer, restauranger och barer. Samtidigt som de yngre tar del av en av de många aktiviterna i poolen och på stranden kan föräldrar koppla av och njuta av de vackra och rogivande omgivningarna. Punta Cana erbjuder den perfekta miljön för en underbar familjeupplevelse! 

fr. 56.800:- per person. Dagliga avgånger.
fr. specialpriser

Aruba all inclusive

Karibiens lilla pärla, mängder av stränder som är alldeles underbara. Sammetslena och pudervita. Tamarijn Aruba*** bjuder på bästa All-inclusive. Bara att koppla av och njuta på den soligaste av öar, året runt.

fr. specialpriser:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 52.500

Familjeresan till Jamaica

Njut av paradiset på bästa tänkbara sätt. 
Jamaicas största semesterort Montego Bay lockar med nöjen, restauranger, shopping, en enorm vattenpark och mycket mer. Perfekt beläget bara några minuter från flygplatsen ligger Holiday Inn Sunspree – det bästa hotellet i området med ett mycket generöst all inclusive-program och en ljuvlig privat strand. På schemat står bland annat vindsurfing, snorkling och segling och en mängd aktiviteter för både yngre barn och tonåringar. Spa-avdelningen och fitnesscentret ger trötta föräldrar välbehövlig egentid. Vad ni än behöver ger Montego Bay er allt, och lite till!

fr. 52.500:- per person. Dagliga avgånger.

Semestertyper