08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Erbjudanden

Titta på våra specialerbjudanden nedan - alltid till bästa pris som inkluderar hotellets aktuella erbjudanden! Önskar ni ändra reslängden eller resmålet är det bara att kontakta oss, så hjälper vi till med en skräddarsydd resa efter önskemål. De flesta erbjudanden är per person del i dubbelrum och är baserad på hotellpriser i lågsäsong och flygets lägsta pris i ekonomiklass från Stockholm i lågsäsong.

Ni kan boka till fler nätter efter önskemål. Avresor finns  från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo. Antalet platser på flyg och hotell är begränsade. 
Med reservation för prisförändringar.

Erbjudanden

fr. 15.000

10 nätter All-inclusive i Punta Cana

Punta Cana är känd världen över för fantastiska stränder, exklusiva hotell, romantik och sina fina golfbanor. Bäst av allt är att allt är inkluderat. Tropical Princess Resort**** är ett all-inclusive hotellen och är bland de bästa och de mest prisvärda. De ligger alla dessutom direkt på den prisbelönta 7-mil långa och palmklädda stranden. 

fr. 15.000:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 18.900

Två unika upplevelser i en resa

Upplev det bästa av två världar på Kuba. 

Är det mest spännande Havanna och avkopplande strandliv som lockar? Vårt 10-nätters äventyr börjar i den förföriska huvudstaden där du får uppleva kultur, historik, nattliv och mycket mer. Efter några nätters utforskande tar vi dig till paradiset Varadero. Här får du njuta av milslånga vita stränder, vajande palmer och varmt turkost vatten och kan till och med få chansen att simma med delfiner. Allt är möjligt på Kuba!

 

fr. 18.900:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 19.995

Miami och Bahamas

3 nätter på Mimai Beach & 7 nätter all inclusive på Bahamas.
Njut av shopping, sol och sightseeing i fantastiska, händelserika Miami beach och varva ner med all-inclusive på paradisön Bahamas. På båda destinationerna är det alltid nära till stranden – med sköna västatlantiska vågor. 3 nätter i Miami erbjuder ett högt tempo med vattensporter och shopping på dagen och lugna kvällar i baren eller på restaurangen – eller vilda kvällar på klubben. Ta det sedan lugnt i hela 7 nätter all-inclusive på Bahamas med garanterad sol och kristallklart paradisvatten. Inget att tänka på utom strand, sol och bad. En garanterad succé och garanterat både engagerande och avslappande.

fr. 19.995:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 20.500

Miami och Jamaica

Beskrivning
3 nätter på Miami Beach & 10 nätter med frukost på bungalowhotell i Negril, Jamaica.

En perfekt kombination av tempo, party och fullständig avslappning – med en touch av reggae. Äventyret börjar i metropolen Miami Beach – staden som erbjuder stränder för alla smaker och där du kan simma, surfa eller åka jet-ski i det kristallklara, varma Atlantvattnet. Efter ett par dagar med så högt tempo så många intryck vill man inget hellre än att koppla av och vad passar då bättre än reggae-paradiset Jamaica. 10 nätter i Negril på äkta Jamaica-vis och stränder som helt enkelt inte kan överträffas.

fr. 20.500:- per person. Dagliga avgånger.

Semestertyper