08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Gratis offert

*= obligatorisk

Erbjudanden

Längtar du efter spännande variation även på semestern?

Titta på våra specialerbjudanden nedan - alltid till bästa pris som inkluderar hotellets aktuella erbjudanden! Önskar ni ändra reslängden eller resmålet är det bara att kontakta oss, så hjälper vi till med en skräddarsydd resa efter önskemål. De flesta erbjudanden är per person del i dubbelrum och är baserad på hotellpriser i lågsäsong samt flygets lägsta pris i ekonomiklass från Stockholm.

Ni kan boka till fler nätter efter önskemål. Avresor finns  från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo. Antalet platser på flyg och hotell är begränsade. Med reservation för prisförändringar.


Fler erbjudanden finns på: www.deluxe.se 

Erbjudanden

fr. 16.900

Miami och Bahamas

3 nätter på Miami Beach & 7 nätter all inclusive på Bahamas.
Njut av shopping, sol och sightseeing i fantastiska, händelserika Miami beach och varva ner med all-inclusive på paradisön Bahamas. På båda destinationerna är det alltid nära till stranden – med sköna västatlantiska vågor. 3 nätter i Miami erbjuder ett högt tempo med vattensporter och shopping på dagen och lugna kvällar i baren eller på restaurangen – eller vilda kvällar på klubben. Ta det sedan lugnt i hela 7 nätter all-inclusive på Bahamas med garanterad sol och kristallklart paradisvatten. Inget att tänka på utom strand, sol och bad. En garanterad succé och garanterat både engagerande och avslappande.

fr. 16.900:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 21.900

Miami och St Lucia

3 nätter på Miami Beach & 10 nätter all inclusive på St Lucia. 
Vill du ha det bästa av två världar? Då är denna komboresa till Miami Beach och St Lucia perfekt. Äventyret börjar i metropolen Miami Beach – staden som erbjuder stränder för alla smaker och där du kan simma, surfa eller åka jet-ski i det kristallklara, varma Atlantvattnet. Efter fart och fläkt i Florida får du uppleva ytterligare ett paradis – St Lucia. Med sina lummiga toppar som reser sig ur havet mellan St Vincent och Martinique gör denna oförstörda ö ingen besviken. Ön, som lockar många nygifta par på smekmånad, är tillräckligt stor för att bjuda på storslagna kontraster och tillräckligt liten för att ge det lugn som många turister söker.

fr. 21.900:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 19.900:-

Miami och St Kitts

3 nätter på Mimai Beach & 7 nätter på St. Kitts.
Lev livet och ta en välbehövlig semester. Ta del av spänningen, badet och shoppingen på Miami beach. Ät och drick fantastiskt, sporta och ta en tur bland alligatorerna i det vilda Everglades. Efter 3 nätter i detta sol och shopping-paradis blir det 7 nätter på St Kitts som är ett exotiskt  och tropiskt resmål. Ön är lummig och prunkande och ett riktigt romantiskt paradis.

fr. 19.900:-:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 18.800

Miami och Aruba

3 nätter på Mimai Beach & 7 nätter på Aruba.
Lev livet och ta en välbehövlig semester. Ta del av spänningen, badet och shoppingen på Miami beach. Ät och drick fantastiskt, sporta och ta en tur bland alligatorerna i det vilda Everglades. Efter 3 nätter i detta sol och shopping-paradis blir det 7 nätter på Aruba – ön med stränder utöver det vanliga. Eagle Beach, Druif Beach, Palm Beach med mera väntar på dina tår i sanden. En kombiresa med variation – stränder, shopping, nattliv och avkoppling i fantastiska miljöer. 

fr. 18.800:- per person. Dagliga avgånger.

Semestertyper