08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Gratis offert

*= obligatorisk

Erbjudanden

Titta på våra specialerbjudanden nedan - alltid till bästa pris som inkluderar hotellets aktuella erbjudanden! Önskar ni ändra reslängden eller resmålet är det bara att kontakta oss, så hjälper vi till med en skräddarsydd resa efter önskemål. De flesta erbjudanden är per person del i dubbelrum och är baserad på hotellpriser i lågsäsong samt flygets lägsta pris i ekonomiklass från Stockholm.

Ni kan boka till fler nätter efter önskemål. Avresor finns  från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo. Antalet platser på flyg och hotell är begränsade. Med reservation för prisförändringar.


Fler erbjudanden finns på: www.deluxe.se 

Erbjudanden

fr. 19.995

Miami och Bahamas

3 nätter på Miami Beach & 7 nätter all inclusive på Bahamas.
Njut av shopping, sol och sightseeing i fantastiska, händelserika Miami beach och varva ner med all-inclusive på paradisön Bahamas. På båda destinationerna är det alltid nära till stranden – med sköna västatlantiska vågor. 3 nätter i Miami erbjuder ett högt tempo med vattensporter och shopping på dagen och lugna kvällar i baren eller på restaurangen – eller vilda kvällar på klubben. Ta det sedan lugnt i hela 7 nätter all-inclusive på Bahamas med garanterad sol och kristallklart paradisvatten. Inget att tänka på utom strand, sol och bad. En garanterad succé och garanterat både engagerande och avslappande.

fr. 19.995:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 55.800

Familjeresan till Aruba

One happy island – så säger invånarna själva om Aruba, och visst är det sant! Den lyckliga lilla paradisön är det perfekta resmålet för hela familjen, året om! Landet må vara litet men utbudet är enormt för både stora och små. Vad sägs om shopping, vattensporter, natur och kultur och en mängd anpassade aktiviteter för barnen? Kopplar av gör ni under en kokospalm på en av de många kritvita stränderna... Efter en vecka på Aruba kommer hela familjen garanterat vara lite lyckligare!  

fr. 55.800:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 18.200

All inclusive på Bahamas

Den Karibiska gungande musiken möter en vart man än strosar på Nassau´s gator och torg. Bra shopping och kasinon är bara några av nöjena. Skönast kopplar man av på bästa All-Inclusive hotellet Breezes Bahamas****. Simma och snorkla. Sedan en Bahama-Mama drink under palmen.

fr. 18.200:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 56.800

Familjeresan till Punta Cana

Perfekt läge i Punta Cana.  
Njut av familjesemestern på ett av Punta Canas mest barnvänliga all inclusive-hotell med toppenläge på den obeskrivligt vackra stranden Playa Bavaro. På Tropical Princess Beach Resort & Spa finns underhållning och aktiviteter för alla åldrar och smaker. Anläggningen erbjuder vattensporter, diskotek med gratis inträde, tennisbana och ett flertal affärer, restauranger och barer. Samtidigt som de yngre tar del av en av de många aktiviterna i poolen och på stranden kan föräldrar koppla av och njuta av de vackra och rogivande omgivningarna. Punta Cana erbjuder den perfekta miljön för en underbar familjeupplevelse! 

fr. 56.800:- per person. Dagliga avgånger.

Semestertyper