08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Erbjudanden

Längtar du efter spännande variation även på semestern?

Titta på våra specialerbjudanden nedan - alltid till bästa pris som inkluderar hotellets aktuella erbjudanden! Önskar ni ändra reslängden eller resmålet är det bara att kontakta oss, så hjälper vi till med en skräddarsydd resa efter önskemål. De flesta erbjudanden är per person del i dubbelrum och är baserad på hotellpriser i lågsäsong samt flygets lägsta pris i ekonomiklass från Stockholm.

Ni kan boka till fler nätter efter önskemål. Avresor finns  från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo. Antalet platser på flyg och hotell är begränsade. Med reservation för prisförändringar.


Fler erbjudanden finns på: www.deluxe.se 

Erbjudanden

fr. 20.500

Jamaica i ett nötskal

Ocho Rios & Negril

Upptäck två av Jamaicas mest exotiska sidor, från ett frukosthotell i Ocho Rios till ett All-inclusive hotell i Negril. En sagolik kombination. Resan börjar i norr bland kullar Bob Marley vandrat, till vackra Negril som stoltserar med bländande vit strand. Som alltid hos oss, bor ni på Strandhotell. OBS! Denna resa är mycket populär, begränsat antal platser kvar under vintern / våren 2016.

fr. 20.500:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 16.500

All-inclusive i Punta Cana

Punta Cana är känd världen över för fantastiska stränder, exklusiva hotell, romantik och sina fina golfbanor. Bäst av allt är att allt är inkluderat. Tropical Princess Resort**** är ett all-inclusive hotellen och är bland de bästa och de mest prisvärda. De ligger alla dessutom direkt på den prisbelönta 7-mil långa och palmklädda stranden. 

fr. 16.500:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 22.800

Miami och Jamaica

Beskrivning
3 nätter på Miami Beach & 7 nätter i Negril, Jamaica.

En perfekt kombination av tempo, party och fullständig avslappning – med en touch av reggae. Äventyret börjar i metropolen Miami Beach – staden som erbjuder stränder för alla smaker och där du kan simma, surfa eller åka jet-ski i det kristallklara, varma Atlantvattnet. Efter ett par dagar med så högt tempo så många intryck vill man inget hellre än att koppla av och vad passar då bättre än reggae-paradiset Jamaica. 7 nätter i Negril på äkta Jamaica-vis och stränder som helt enkelt inte kan överträffas.

fr. 22.800:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 21.000

Dubai & Mauritius

Dubai och Mauritius

Denna 10-nätters delade semester tar dig inte bara till en eftertraktad exotisk plats, utan två. Du kommer spendera de två första nätterna i det glamorösa shoppingmeckat Dubai, för att sedan flyga söder ut och spendera åtta nätter på paradisön Mauritius.

fr. 21.000:- per person. Dagliga avgånger.

Semestertyper