08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Erbjudanden

Titta på våra specialerbjudanden nedan - alltid till bästa pris som inkluderar hotellets aktuella erbjudanden! Önskar ni ändra reslängden eller resmålet är det bara att kontakta oss, så hjälper vi till med en skräddarsydd resa efter önskemål. De flesta erbjudanden är per person del i dubbelrum och är baserad på hotellpriser i lågsäsong och flygets lägsta pris i ekonomiklass från Stockholm i lågsäsong.

Ni kan boka till fler nätter efter önskemål. Avresor finns  från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo. Antalet platser på flyg och hotell är begränsade. 
Med reservation för prisförändringar.

Erbjudanden

fr. 20.500

Miami och Jamaica

Beskrivning
3 nätter på Miami Beach & 10 nätter med frukost på bungalowhotell i Negril, Jamaica.

En perfekt kombination av tempo, party och fullständig avslappning – med en touch av reggae. Äventyret börjar i metropolen Miami Beach – staden som erbjuder stränder för alla smaker och där du kan simma, surfa eller åka jet-ski i det kristallklara, varma Atlantvattnet. Efter ett par dagar med så högt tempo så många intryck vill man inget hellre än att koppla av och vad passar då bättre än reggae-paradiset Jamaica. 10 nätter i Negril på äkta Jamaica-vis och stränder som helt enkelt inte kan överträffas.

fr. 20.500:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 19.000

Rundresa Dominikanska Republiken

Upplev flera delar av denna vackra ö som har så mycket att erbjuda. Här finner du Karibiens vackraste stränder, en storslagen natur och ett mycket vänligt folk. Detta är ett perfekt sätt att lära sig mer om Dominikanska republiken genom att besöka två  olika delar. Kombinera vita sandstränder och klart vatten i Punta Cana med rik historia, naturlandskap och magnifik kolonial arkitektur  i Santo Domingo. 

Dominikanska Republiken är den ö i Västindien som är mest prisvärd när det gäller ”value for money". Kostnadsläget är här endast 1/3 av andra Karibiska öar.

fr. 19.000:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 19.600

Miami och Punta Cana

3 nätter på Mimai Beach & 10 nätter all inclusive i Punta Cana.

Spänning i överflöd väntar på dig. Inte nog med att du kan shoppa och uppleva fantastiska Miami Beach – kombinera det med 10 nätter all-inclusive i Punta Cana. Två drömplatser på samma resa! Miami erbjuder ett högt tempo och spänning, men också möjligheter att bara koppla av på stranden eller i baren. Punta Cana i Dominikanska Republiken gör detsamma. Hotellet ligger på en strand bättre än du kan föreställa dig, men inte nog med det, den äventyrslystne kan också bland annat simma med delfiner och åka zip-line i djungeln! 

fr. 19.600:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 23.300

En smak av Jamaica

Upplev hela Jamaica - Nord, syd, öst och väst. Mycket mervärde med 4 orter på samma resa - Ocho Rios, Kingston, Sydkusten & Negril. Första staden har nära till vattenfall och vacker natur med gröna kullar, den andra är huvudstaden med det berömde Bob Marley museut och till slut - Negril med sin  kända strand “7 mile beach”.  

fr. 23.300:- per person. Dagliga avgånger.

Semestertyper