08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Gratis offert

*= obligatorisk

Rundresa Dominikanska Republiken

fr. 19.000:- Skräddarsytt förslag

7 nätters paketresa (flyg, hotell, transfers, utflykter)
5 nätter all inclusive i Punta Cana & 2 nätter med frukost i Santo Domingo

Flyg från Stockholm till Punta Cana
Transfers från flygplatsen till 4 stj. hotell i Punta Cana
5 nätter all inclusive i Punta Cana
Compay Safari utflykt
Saona Island utflykt
Transfers till Santo Domingo
2 nätter med frukost på 3 stj. hotell i Santo Domingo
Stadsrundtur i Santo Domingo
Transfers till Santo domingos flygplats
Flyg hem till StockholmPunta Cana 
Ligger längs en av de allra vackraste stränderna på Dominikanska Republiken. Här möts man av kristallklart turkost vatten, ljus finkornig sand och en känsla av avkoppling. I området finns flera högklassiga golfbanor, man kan simma med delfiner, pröva på Zipline genom den grönskande naturen, göra båtutflykter och mycket mer! I Punta Cana visar Dominikanska republiken upp sin soligaste sida.

Utflykt: Compay Safari Punta Cana
Bege dig djupt in i den grönskande Dominikanska landsbygden ombord på en robust 8WD lastbil. Upplev den traditionella landsbygdens dominikanska kultur. Ni möter också en lokal familj och besöker en lantlig skola. Njut av en typisk lunch på en ranch och besök på odlingar av tropiska frukter där man får lära sig om hur  kaffe, kakao och snus produceras.

Utflykt: Saona
Isla Saona är den mest populära utflykten som erbjuds i Dominikanska republiken. Ön har tropisk strand med svajande palmer, benvit sand och turkost vatten Du kommer att resa ut till ön i en höghastighets båt som inkluderar ett stopp i en naturlig pool av klart vatten. Om du har tur kommer du se några sjöstjärnor!  På Isla Saona, du har många val: vada i det turkosa vattnet, besök en öppen bar, ta en tupplur på en strand hängmatta, spela volleyboll, hänge dig åt en typisk Dominikanska lunch av kyckling, fläsk, ris, bönor, sallad och frukt eller promenera längs kusten. Troligtvis kommer du att vilja göra allt!

Santo Domingo
Santo Domingo är huvudstaden i Dominikanska republiken och har ungefär 2,6 miljoner invånare. Det är en gammal stad, den uppfördes på 1490-talet blev den “nya världens” första stad, den grundades av Bartolomeo Columbus, bror till Christofer Columbus. Besök katedralen, vandra längs kullerstensgator bland den spanska koloniala arkitekturen och föreställ dig hur det var tillbaka på 1600-talet. Ingen annan stad i Karibien har ett större utbud av restauranger och nattliv. Det finns så många restauranger att det närapå är omöjligt för de som bor i stan att besöka dem alla! Santo Domingo har också mycket bra shopping, många internationella kedjor finns representerade, flera gånger om året är det reaveckor!

Utflykt: Stadsrundtur i Santo Domingo 
Vandra i den koloniala delen av Santo Domingo, och förundras över dess arkitektoniska, historiska och kulturella underverk. Santo Domingo är den äldsta kontinuerligt bebodda europeiska bosättningen i Karibien och den största staden i Dominikanska republiken och hela Karibien. Insup atmosfären på den äldsta gatan i den “nya världen”, Calle Las Damas och uppleva en Dominikansk marknad där fynden är oändliga. En fantastisk kombination av det gamla blandas med nya, ett historiskt äventyr!

FLYGINFORMATION

Flyg med Air France 

Stockholm eller Göteborg till Paris

Paris till Punta Cana

Santo Domingo till Paris

Paris till Stockholm eller Göteborg

Tillkommer

Turistkort köpas på flyplatsen kostar (USD 10/person)

Pass och visum

Giltigt pass krävs. Har ni inte svenskt pass, då måste ni kontakta Dominikanska Republikens Ambassad i Stockholm.

ANMÄLNINGSAVGIFT: 1.000:-/vuxen

RESEGARANTI: Enligt lagen för paketresor är ställd genom Kammarkollegiet. 

 

Bildgalleri

Popular Erbjudanden

Semestertyper