08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Gratis offert

*= obligatorisk

Höstlovsresor 2017

Erbjudanden

fr. 58.500

Familjeresan (all-inclusive) till Aruba

Upptäck Karibiens lilla pärla.

One happy island – så säger invånarna själva om Aruba, och visst är det sant! Den lyckliga lilla paradisön är det perfekta resmålet för hela familjen, året om! Landet må vara litet men utbudet är enormt för både stora och små. Vad sägs om shopping, vattensporter, natur och kultur och en mängd anpassade aktiviteter för barnen? Kopplar av gör ni under en kokospalm på en av de många kritvita stränderna... Efter en vecka på Aruba kommer hela familjen garanterat vara lite lyckligare!  

 

fr. 58.500:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 56.800

Familjeresan till Punta Cana

Perfekt läge i Punta Cana.  
Njut av familjesemestern på ett av Punta Canas mest barnvänliga all inclusive-hotell med toppenläge på den obeskrivligt vackra stranden Playa Bavaro. På Tropical Princess Beach Resort & Spa finns underhållning och aktiviteter för alla åldrar och smaker. Anläggningen erbjuder vattensporter, diskotek med gratis inträde, tennisbana och ett flertal affärer, restauranger och barer. Samtidigt som de yngre tar del av en av de många aktiviterna i poolen och på stranden kan föräldrar koppla av och njuta av de vackra och rogivande omgivningarna. Punta Cana erbjuder den perfekta miljön för en underbar familjeupplevelse! 

fr. 56.800:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 52.500

Familjeresan till Jamaica

Njut av paradiset på bästa tänkbara sätt. 
Jamaicas största semesterort Montego Bay lockar med nöjen, restauranger, shopping, en enorm vattenpark och mycket mer. Perfekt beläget bara några minuter från flygplatsen ligger Holiday Inn Sunspree – det bästa hotellet i området med ett mycket generöst all inclusive-program och en ljuvlig privat strand. På schemat står bland annat vindsurfing, snorkling och segling och en mängd aktiviteter för både yngre barn och tonåringar. Spa-avdelningen och fitnesscentret ger trötta föräldrar välbehövlig egentid. Vad ni än behöver ger Montego Bay er allt, och lite till!

fr. 52.500:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 45.000

Familjeresan till USA

Florida utlovar både Disney och strandliv. 
Svårt att bestämma mellan Disney World och strandsemester? Med den här resan behöver ni inte välja! De första fyra nätterna bor ni på familjehotell nära Disney World i Orlando. Barn stortrivs här och vuxna kan inte värja sig mot nöjesparkens sagolika upplevelser! Efter att ni hälsat på Musse Pigg och alla hans vänner flyger ni ner till Miami Beach där ni har hela 10 dagar på er att njuta av både strandliv och storstadspuls. För de vågade finns också flera turer i vildmarken, men akta er för krokodilerna! Dessa två veckor kommer garanterat vara ett oförglömligt äventyr för hela familjen!

fr. 45.000:- per person. Dagliga avgånger.

Semestertyper