Upplev två orter på Kuba – Havanna & Varadero.

Kombinera Havanna & Varadero.

3 nätter med frukost i Havanna & 7 nätter all inclusive i Varadero med flyg, flygskatt & transfers.

Vi har oslagbara priser!

HÖJDPUNKTER

 • Upplev Kuba innan det förändras.

 • Kombinationsresa – Havanna & Varadero

 • Upptäck det verkliga Kuba.

 • Havanna är historiskt & Varadero är badparadiset.

 • All inclusive i Varadero.

PRIS

Priset är per person i dubbelrum

 • fr. 21.000:-

 • Priser gäller 7/1 – 31/3  2020

 • 3 nätter på Hotel Plaza, Havanna & 7  nätter på ROC Arenas Doradas, Varadero.

 • Handpenningen endast 1.000:-/vuxen. Resterande ca. en månad innan avresan.

 • Med reservation för ev. ändringar eller tryckfel.

 • Det går att ändra hotell till samma pris eller mot tillägg.

Ingår i priset

 • Reguljärflyg med KLM/Air France till Havanna från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn (dagliga avgångar). 

 • Transfer från flygplatsen till hotellet.

 • 3 nätter med frukost i Hotel Plaza, Havanna.

 • Stadsrundtur i Havanna.

 • Transfers från Havanna till Varadero.

 • Sju nätter all inclusive på ROC Arenas Doradas Resort****

 • Transfers till Havanna flygplats.

Skicka en intresseanmälan nu!

Att göra en intresseanmälan är kostnadsfritt och ej bindande.

Resebeskrivning

HAVANNA (3 NÄTTER)

HAVANNA

Gör som Hemingway – res till Havanna och förälska dig i denna magiska stad. Njut av charmen i gamla stan, besök torget Plaza Vieja har man tur får man se nån av “cigarrdamerna”. De bulliga amerikanska bilarna från 50-talet har blivit något av en symbol för Havanna. Åk en runda i en av dem och låt dig guidas av chauffören.

VARADERO (7 NÄTTER)

VARADERO

Här kan man njuta av långa vita sandstränder och turkosblått hav. Fint vatten för dykning & snorkling. Många fina utflyktsmöjligheter såsom
segling, kite surfing eller en tur med glasbåttenbåt. Golfbana finns också i området.

Hotell i Varadero

ROC Arenas Dorada****

ROC Arenas Dorada****

Skicka en intresseanmälan nu!

Att göra en intresseanmälan är kostnadsfritt och ej bindande.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan