08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Kuba

Erbjudanden

fr. 18.500

Den perfekta kubanska rundresan

Vår 14-nätters rundresa ger dig chansen att uppleva den magiska öns många olika sidor under en och samma resa. Vi har planerat det perfekta paketet så att du kan luta dig tillbaka och njuta av allt Kuba har att erbjuda. Känn pulsen i Havanna, fördjupa dig i kultur och historia och upptäck flera världsarv... Självklart får du också njuta av Varaderos fantastiska milslånga stränder och kristallklara vatten. Du kommer aldrig vilja lämna denna underbara ö! 

fr. 18.500:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 16.900

Två unika upplevelser i en resa

Dubbel njutning – två semestrar i en!

Är det mest spännande Havanna och avkopplande strandliv som lockar? Vårt 10-nätters äventyr börjar i den förföriska huvudstaden där du får uppleva kultur, historik, nattliv och mycket mer. Efter några nätters utforskande tar vi dig till paradiset Varadero. Här får du njuta av milslånga vita stränder, vajande palmer och varmt turkost vatten och kan till och med få chansen att simma med delfiner. Allt är möjligt på Kuba!

 

fr. 16.900:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 23.800

Kuba - Njut av ren avkoppling

Upplev Karibiens bästa strand på Cayo Coco!

Cayo Coco är ett riktig tropiskt paradis, kantat av vita stränder härligt akvamarint vatten. Ön är skild från det kubanska fastlandet av ett brett sund  som kallas Bahia de Perros (Bay of Dogs). Här finns också den  största kolonin av rosa flamingos i världen. Författare Ernest Hemingway reste här längs kusten och skrev om det i hans bok ”Islands in the stream”.

fr. 23.800:- per person. Dagliga avgånger.

Semestertyper