Kuala Lumpur & Langkawi

Res till Asiens billigaste stad – Kuala Lumpur.

Vi skräddarsyr din resa till Kuala Lumpur & Langkawi enligt önskemål och har dagliga avgångar året om!
Att lära känna Malaysia är att älska Malaysia – en bubblande, livlig smältdegel av människor, kulturer och religioner där malayer, indier, kineser och många andra etniska grupper bor tillsammans i fred och harmoni.

Vi har oslagbara priser!

Börja din resa på rätt sätt!
Besök VIP lounge på utresan! Boka hos oss.

VIP lounge

Upplev Kuala Lumpur & Langkawi

 • 10 nätter.

 • fr. 19.000:-

 • 3 nätter med frukost i Kuala Lumpur & 7 nätter med frukost på Langkawi.

 • Flyg, flygskatt & transfers ingår.

 • Det går att förlänga resan.

 • Är baserade på tillgänglighet.

 • Erbjudande gäller endast för nya bokningar.

 • Flygdelen betalas 1 vecka efter bokning. Resterande 1 månad innan avresa.

Air Emirates

PRISINFORMATION

Priset är per person i dubbelrum

 • Priser gäller 1/5 – 15/6

 • Handpenningen endast 1.000:-/vuxen (ingår i priset).

 • Det går att ändra hotell till samma pris eller mot tillägg.

 • Begränsat antal platser. Dagliga avgångar.

 • Med reservation för ev. ändringar eller tryckfel.

Ingår i priset

 • Reguljärflyg med Emirates Airlines till Kuala Lumpur från Stockholm, Köpenhamn (dagliga avgångar). Tillägg fr. Göteborg.

 • Private transfer till hotellet.

 • 3 nätter med frukost på Renaissance Kuala Lumpur*****, Kuala Lumpur

 • Transfer från flygplatsen till hotellet.

 • Transfer från hotellet till flygplatsen.

 • Flyg från Kuala Lumpur till Langkawi.

 • Transfer från flygplatsen till hotellet på Langkawi.

 • 7 nätter med frukost på Holiday Villa Hotel***+, Langkawi

 • Transfer från hotellet till flygplatsen.

 • Flyg hem från Malaysia.

Intresseanmälan

Resebeskrivning

Kuala Lumpur (3 nätter)

Kuala Lumpur (KL) är Malaysias huvudstad med imponerande skyskrapor, kolonial arkitektur, charmiga lokalbefolkning och en mängd naturattraktioner. Staden är indelad i många distrikt, med sitt huvudnav bestående av den gyllene triangeln som innefattar Bukit Bintang, KLCC och Chinatown. KL är allmänt känt för sina många sevärdheter, inklusive Petronas Twin Towers (världens högsta tvillingskyskrapor), Petaling Street-loppmarknaden och Batu-grottorna, som är över 400 miljoner år gamla. Med frekventa specialerbjudanden under hela året är expansiva köpcentra som Pavilion KL och Suria KLCC också några av de största turistattraktionerna i staden. De erbjuder ett brett sortiment av exklusiva märken från hela världen. Om du behöver fler anledningar att älska Kuala Lumpur, finns det dessutom ett överflöd av gastronomiska läckerheter – med tusentals gatustånd, kaféer och restauranger som serverar alla tänkbara typer av delikatesser.

Malaysias turist information: https://www.malaysia.travel/en/se 

Rum & frukost

Renaissance Kuala Lumpur Hotel är ett av stadens mest prestigefyllda hotell. Beläget i Bukit Bintangs centrum, nära Petronas Twin Towers, KL Tower och Kuala Lumpur Convention Center, erbjuder hotellet en oöverträffad utgångspunkt för att utforska Malaysias huvudstad.

Rummen har marmorbadrum, lyxiga sängar och gratis höghastighets-Wi-Fi. Det finns ett brett utbud restauranger, inklusive den prisbelönta Dynasty Chinese restaurant. Fitnessentusiaster har fri tillgång till gymmet som är öppet dygnet runt och den olympiska poolen. För de som föredrar en lugnare takt, kan vi rekommendera ett besök till det lyxiga spa:et för en avslappnade behandling.

Hotellet ligger nära monorail, bussar och tåg som enkelt ger dig tillgång till hela den exotiska staden Kuala Lumpur.

Läs mer om hotellet >>

Renaissance Kuala Lumpur Hotel
Rum Reniassance
Holiday Villa Beach Resort & Spa
Rum Holiday Villa Beach Resort & Spa

LANGKAWI (7 nätter)

Utanför Kedahs kust ligger en kluster med 99 öar som erbjuder det bästa av många världar: vackra stränder, infrastruktur i världsklass, mangroveträsk med rik flora och fauna, extremt billig skattefri shopping och fascinerande legender.

Även om turismen är mycket viktig på många av öarna är de flesta öbor faktiskt bönder, fiskare och entreprenörer. Upplev den vackra landsbygden och det fridfulla landskapet med sina pittoreska risodlingar genom att hyra en bil och ta en lugn biltur runt ön. Några av Langkawis mest rustika och minnesvärda vyer ligger längs vägen som går runt ön.

Du kommer att passera små byar med trähus inramade av palmer och med barn som trampar runt på sina gamla cyklar för att utföra olika ärenden. Förutom att uppleva den lokala livsstilen finns det ingen brist på saker att göra på Langkawi. Ge dig av uppåt med den spännande nya linbanan till toppen av Mount Mat Cincang – Langkawi näst högsta berg – för en oöverträffad utsikt över hela huvudön och närliggande öar / havet.

Holiday Villa Beach Resort & Spa

Holiday Villa Beach Resort & Spa, Langkawi är ett underbart 3+-stjärnigt strandhotell bara 15 minuters transfer från flygplatsen. Beläget i en över tretton tunnland stor grönskande park, ligger hotellet inom Pantai Tengah-området, som är en av Langkawis mest eftertraktade stränder. Omgivet av grönskande lövverk och med utsikt över vita sanddyner som leder ner till det azurblå vattnet i oceanen. Hotellet väver samman den frodiga, naturliga skönheten med moderna bekvämligheter och lyx, vilket hjälper till att skapa en känsla av ett rent paradis som alla resenärer kan uppskatta.

Hotellet har 2 swimmingpooler och 4 restauranger. Gratis WiFi är tillgängligt överallt. Det finns 258 rum som är elegant inredda och dekorerade med moderna influenser som kontrasterar den exotiska omgivningen på ett elegant sätt och förbättrar semesterupplevelsen från början till slut. Med många restauranger som kan tillfredsställa en mängd olika smaker och med ett brett utbud av faciliteter att välja mellan, kommer gästerna finna att det inte tar långt tid att slappna av helt

Underwater World Langkawi ligger bara 1,6 km från anläggningen.

Läs mer om hotellet »

Intresseanmälan

Att göra en intresseanmälan är kostnadsfritt och ej bindande.

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke
Intresseanmälan