08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Dubai & Mauritius

fr. 21.000:- Skräddarsytt förslag


Kombinera 3 nätter i spännande Dubai & 7 nätter på exotiska Mauritius.

Dubai
Dubai är en metropol som uppfyller alla drömmar! I Dubai kan du spela golf på morgonen, bada i 25-gradigt hav på dagen och avsluta med lite skidåkning på kvällen. Här väntar förstklassig mat, underbara stränder och aktiviteter i oändlighet!

Mauritius
Mauritius ligger i Indiska oceanen, med vita sandstränder, kristallklart vatten och underbara hotell. Med världsklass dykning, golf och vattensporter är en bra plats för både par och familjer. Du kan njuta av utsökt mat, fantastisk service och intressant blandning av indiska och Creole kulturer.I Dubai bor ni på Jumeirah Beach eller Marina området. När man talar om strandliv i Dubai är det alltid Jumeirah Beach som kommer på tal. Denna 15 km långa, finkorniga sandstrand är det bästa strandområde Dubai har att erbjuda.

Vi erbjuder boende på fyrstjärnig hotell. I närheten av stadskärnan, med otrolig utsikt över Dubais futuristiska skyline ligger hotellen. Ca. 2 km från en golfbana, 3 km från stranden, 3 km från Ski Dubai och 3 km från ett köpcenter. 
 

Pris

Priset är per person och inkluderar tre nätter på hotell i Dubai med frukost & sju nätter halvpension på Le Surcouf Hotel***. Flyg är inkluderat, likaså transfers på Mauritius.  Fler nätter mot tillägg.

Frågor? Vi är här för att hjälpa. Ring oss på: 08-748 00 15


Vad ingår

- Flyg från Stockholm till Dubai med Emirates Airlines.
- 3 nätter med frukost på hotell i Dubai.
- Flyg till Mauritius Emirates Airlines.
- Transfer från Mauritius flygplats till Le Surcouf Hotel***
- 7 nätter halvpension på Le Surcouf Hotel eller liknande hotell.
- Transfer från hotellet till flygplats.
- Flyg hem till Sverige via Dubai med Emirates Airlines.

Förslag för andra hotell? Det går att uppgradera till ett 4- eller 5-stjärnigt hotell på Mauritius. Kontakta oss för priser.


Mauritius -  Le Surcouf Hotel***

I ett perfekt läge, på Mauritius östkust, ligger Le Surcouf Hotel & Spa. Ett unikt hotell med en pittoresk utsikt och en stor tropisk trädgård på en av Mauritius berömda gyllene stränder.Bildgalleri

Popular Erbjudanden

Semestertyper