08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Gratis offert

*= obligatorisk

Dubai & Mauritius

fr. 21.800:- Skräddarsytt förslag


Kombinera 3 nätter i spännande Dubai & 7 nätter på exotiska Mauritius.

Dubai
Dubai är en metropol som uppfyller alla drömmar! I Dubai kan du spela golf på morgonen, bada i 25-gradigt hav på dagen och avsluta med lite skidåkning på kvällen. Här väntar förstklassig mat, underbara stränder och aktiviteter i oändlighet!

Mauritius
Mauritius ligger i Indiska oceanen, med vita sandstränder, kristallklart vatten och underbara hotell. Med världsklass dykning, golf och vattensporter är en bra plats för både par och familjer. Du kan njuta av utsökt mat, fantastisk service och intressant blandning av indiska och Creole kulturer.I Dubai bor ni på Jumeirah Beach eller Marina området. När man talar om strandliv i Dubai är det alltid Jumeirah Beach som kommer på tal. Denna 15 km långa, finkorniga sandstrand är det bästa strandområde Dubai har att erbjuda.

Vi erbjuder boende på fyrstjärnig hotell. I närheten av stadskärnan, med otrolig utsikt över Dubais futuristiska skyline ligger hotellen. Ca. 2 km från en golfbana, 3 km från stranden, 3 km från Ski Dubai och 3 km från ett köpcenter. Priset är per person och inkluderar tre nätter på hotell i Dubai med frukost. Därefter bor du sju nätter all-inclusive på Casuarina Resort & Spa***. Flyg är inkluderat, likaså delad transport i Dubai och på Mauritius.  Fler nätter mot tillägg.

Frågor? Vi är här för att hjälpa. Ring oss på: 08-748 00 15


Vad ingår

- Flyg från Stockholm till Dubai med Emirates Airlines.
- Transfer från Dubai flygplats till Dubai hotell (4-stjärnigt).
- 3 nätter med frukost på hotell i Dubai.
- Transfer från Dubai hotell till flygplatsen.
- Flyg till Mauritius Emirates Airlines.
- Transfer från Mauritius flygplats till Casuarina Resort & Spa***
- 7 nätter all-inclusive på Casuarina Resort & Spa.
- Transfer från hotellet till flygplats.
- Flyg hem till Sverige via Dubai med Emirates Airlines.

Förslag för andra hotell? Det går att uppgradera till ett 4- eller 5-stjärnigt hotell på Mauritius. Kontakta oss för priser.


Mauritius - Casuarina Resort & Spa***

I en grönskande exotisk trädgård, med morisk arkitektur, ligger hotell Casuarina, som erbjuder all nödvändig komfort i en ljuvlig omgivning, för att få din vistelse här att bli maximalt njutbar. Hotellet ligger i Trou aux Biches, på Mauritius nordvästra kust. Hotellet har en härlig vit sandstrand (som du hittar rakt över gatan), med en avskild lagun och sitt eget korallrev. För att passa in i miljön har Casuarina Resort and Spa vackra halmtäckta tak och en estetisk design som får det att smälta in i den vackra omgivningen.Bildgalleri

Popular Erbjudanden

Semestertyper