Thailand! Upplev tre orter – Bangkok, Coconut Island & Phuket.

Kombinera Bangkok med 2 badöar.

3 nätter i Bangkok, 5 nätter på Coconut Island & 5 nätter på Phuket med flyg, boende, frukost 4 utflykter & transfers.
Vi skräddarsyr din resa och erbjuder dagliga avgångar.

Vi har oslagbara priser!

HÖJDPUNKTER

 • Upplev en unik Thailands resa.

 • Kombinationsresa – Bangkok & Phuket.

 • Bangkok  är en pulserande kulturell stad.

 • Coconut Island – spännande och unik.

 • Phuket är ett badparadis.

PRIS

Priset är per person i dubbelrum

 • fr. 24.900:-

 • Priser gäller 7/1 – 31/3  2020

 • 3 nätter med frukost på Eastin Hotel Makkasan****, Bangkok. 

 • 5 nätter med frukost på The Village Hotel****, Coconut Island.

 • 5 nätter med frukost på Novotel Phuket Kamala Beach Resort****, Phuket.

 • Med reservation för ev. ändringar eller tryckfel.

 • Det går att ändra hotell till samma pris eller mot tillägg.

Ingår i priset

 • Reguljärflyg med Thai Airlines till Thailand från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn (dagliga avgångar). 

 • Transfer från flygplatsen till hotellet i Bangkok.

 • 3 nätter med frukost på Eastin Hotel**** Makkasan Bangkok 

 • Två utflykter i Bangkok.

 • Transfer från Bangkok till flygplatsen.

 • Flyg från Bangkok till Phuket.

 • Fem nätter med frukost på The Village Hotel****, Coconut Island.

 • Transfer från Coconut Island till Novotel Hotel.

 • 5 nätter med frukost på Novotel Phuket**** Kamala Beach Resort. 

 • Två utflykter på Phuket.

 • Transfers till Phuket flygplatsen.

 • Flyg hem från Phuket.

Intresseanmälan

Resebeskrivning

BANGKOK (3 NÄTTER)

BANGKOK

En fantastiskt livlig, färgglad och sensorisk huvudstad som har mycket att erbjuda. Den thailändska huvudstaden var från början en  liten handels hamn och har sedan dess blivit en av världens ledande turiststäder som välkomnar över elva miljoner internationella besökare varje år. Här är det puls varje minut – dygnet runt! Bangkok har mycket att erbjuda. Vi har ett “axplock” i vårt program där ni får se & uppleva både det majestätiska kungapalatset & den spännande flytande marknaden där det mesta säljs! Kanske  besöka Lumpini parken på morgonen, då kan du få se thailändarna utöva sin “morgongymnastik” thai chi eller qigong. En rundtur i Tuk-Tuk är också ett måste då du besöker Bangkok!

Ankomst till Bangkok, och transfer till hotell i Bangkok.
Hotell: Eastin Hotel Makkasan**** Bangkok i Superior Room

Frukost på hotellet

Denna utflykt går till en av de vackraste platserna i Bangkok: Wat Trimitr med dess ovärderliga Gyllene Buddha (5 ½ ton fast guld) Wat Po, det mest omfattande templet i Bangkok, här finns den kolossala lutande Buddha och Chedis of the Kings. Grand Palace är ett av de vackraste exemplen från en forntida siamesisk domstol. Här ser du palatsen som användes vid olika tillfällen: begravningen palatset, mottagningspalatset, tronhallen, kröningshallen, det kungliga gästhuset och det vackra smaragd buddha-templet.

Eftermiddagen på egen hand.

Frukost på hotellet.

Upphämtning på hotellet. Besök på Damnoen Saduak Floating Market, en av de mest populära, mest fotograferade platserna i Thailand. Detta är ett av de “måsten” att se när du besöker Bangkok. Det är den största i sitt slag och lockar ett stort antal turister varje dag. Ta en “långsvansbåt” till den flytande marknaden där du ser livsstilen för thailändska människor längs kanalen.

Därefter åker du vidare till Ayutthaya. Huvudstaden och namnet på ett siamesiskt kungarike från 1300-talet, de bevarade ruinerna av staden är ett UNESCO: s världsarvsläge med mytiska arkeologiska underverk – palats, tempel och statyer.

Här kan du utforska det majestätiska vattenkomplexet i Bang Pa-In-palatset, en visuell blandning av thailändska, kinesiska, italienska och viktorianska arkitekturstilar, som tidigare använts av monarkin som en reträtt från spänningarna i härsket. Fortsätt till templet i Wat Mahathat, där du kan se ett speciellt träd med Buddhas ansikte.
Lunch serveras på den lokala restaurangen.

Återvänd till Bangkok med en privat bil efter utflykten.

Frukost på hotellet.

Transfer till flygplatsen med privat luftkonditionerat bil.

COCONUT ISLAND (5 NÄTTER)

Hotel på Coconut Island
The Village Hotel****

COCONUT ISLAND (Koh Maphrao)

Det tar bara fem minuter med båt att nå Coconut Islands huvudbrygga, belägen på den norra delen av dess västkust, mot Phuket. På vägen kan du se de berömda flytande restaurangerna mellan Laem Hin och Coconut Islands brygga. Ön är rektangulär, en fjärdedel av dess sydvästra delen är täckt med mangroveskogar, hemmet för långsvansade makaker. En väg går genom ön från väster till öster, börjar vid piren och slutar vid östkustens djungel. Öns befolkning lever av fiske & jordbruk. Här odlar man gummiträd, lokala exotiska frukter, grönsaker & förstås kokosnötter.

Den längsta och finaste stranden på ön ligger framför hotell Coconut Village! Denna ö är för dig som vill uppleva äkta – lokalt levene!

Frukost på hotellet.

Transfer till flygplatsen med privat luftkonditionerad bil. Vid ankomst möts du av en representant för vidare transport med hotellets båt till Coconut Island.

Ankomst och incheckning på hotellet:  The Village Hotel****, Coconut Island i Deluxe Suite

Dag 5 – 9

Frukost på hotellet.

Lediga dagar.

Frukost på hotellet.

Ta hotellbåt till fastlandet. Transfer till hotell i Phuket.

PHUKET (5 NÄTTER)

PHUKET 

Phuket är bland världens bästa stranddestinationer, här finns palmskuggade vita sandstränder som vetter ut mot oändligt turkosblått hav och livliga städer. Ön har något för alla smaker liksom ett brett urval av matalternativ. Förutom att besöka de fantastiska attraktionerna på Thailands största ö, kan du ta en båttur till de många tropiska paradisöarna i närheten, tex. berömda Phi Phi-öarna. Phuket kryllar av hälsocenter för alla smaker och behov. Vill du få en thaimassage är det enkelt fixat på stranden eller kanske du vill boka en halvdag på ett av öns lyxiga Spa anläggningar.

Transfer till hotell i Phuket.

Incheckning

Hotell: Novotel Phuket Kamala Beach Resort**** i Superior-rum (utsikt över staden / trädgården)

Frukost på hotellet.

Upphämtning från hotellet för Phuket-stadsturen som innehåller: besök på Prom Thep Cape; den vackra halvön intill den berömda Nai Harn-stranden. Prom Thep är Phukets sydligaste punkt, som är ett av Phukets naturliga landmärken. Körningen passerar genom Rawai-stranden där en lokal Sea Gypsy’s Village är belägen, de flesta här är fiskare. Fortsätt med besök på Chalong-templet (Wat Chalong), detta tempel är mycket känt för sina munkar sedan urminnes tider. Det är platsen där den gjutna statyn av Luang Por Cham står; de berömda munkarna får respekt från alla människor i Phuket. Sedan till Phuket stad för sightseeing, speciellt för att se den kinesisk -portugisiska arkitekturen.

Under utflykten har du chansen att ta ett kort pausstopp vid ett intressant kafé som heter “Ma Doo Bua Café”

Transport tillbaka till hotellet efter utflykten.

Eftermiddagen är ledig.

Frukost på hotellet.

Tidig morgon med avresa kl. 07.30 från Phuket-piren med avresa till Phi Phi-öarna. Sightseeing vid Nui Bay (Camel Rock), besök på Monkey Beach, koppla av eller simma och snorkla. Sightseeing runt Viking Cave, du kommer att se grottan från en vacker plats, där du kan ta några foton. På väg till Pileh Cove lagunen för sightseeing eller simning i smaragdvatten omgivet av de imponerande klipporna – sightseeing och simning runt denna mycket naturliga vackra vik. Fortsätt till Loh Samah Bay, snorkla och upptäck vad som är den ursprungliga färgen på smaragden. Lunch på Phi Phi Island (Phi Phi Don), njut av och koppla av med thailändsk och internationell mat. Besökvid Hin Klang (Great Coral Reef) för att snorkla och upptäcka ett av Asiens största korallrev. Egentid på stranden Bamboo Island där du kan njuta av bad, avkoppling och sola innan du åker tillbaka till ditt hotell.

OBS! Nationalparkavgiften ingår ej och betalas på plats.

Frukost på hotellet.

Lediga dagar

Frukost på hotellet.

Transfer till Phuket flygplats.

Intresseanmälan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan