08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

USA och Karibien

Erbjudanden

fr. 20.200

Miami och Bahamas

3 nätter på Miami Beach & 7 nätter all inclusive på Bahamas.
Njut av shopping, sol och sightseeing i fantastiska, händelserika Miami beach och varva ner med all-inclusive på paradisön Bahamas. På båda destinationerna är det alltid nära till stranden – med sköna västatlantiska vågor. 3 nätter i Miami erbjuder ett högt tempo med vattensporter och shopping på dagen och lugna kvällar i baren eller på restaurangen – eller vilda kvällar på klubben. Ta det sedan lugnt i hela 7 nätter all-inclusive på Bahamas med garanterad sol och kristallklart paradisvatten. Inget att tänka på utom strand, sol och bad. En garanterad succé och garanterat både engagerande och avslappande.

fr. 20.200:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 20.500

Miami och Punta Cana

3 nätter på Mimai Beach & 7 nätter all inclusive i Punta Cana.

Spänning i överflöd väntar på dig. Inte nog med att du kan shoppa och uppleva fantastiska Miami Beach – kombinera det med 10 nätter all-inclusive i Punta Cana. Två drömplatser på samma resa! Miami erbjuder ett högt tempo och spänning, men också möjligheter att bara koppla av på stranden eller i baren. Punta Cana i Dominikanska Republiken gör detsamma. Hotellet ligger på en strand bättre än du kan föreställa dig, men inte nog med det, den äventyrslystne kan också bland annat simma med delfiner och åka zip-line i djungeln! 

fr. 20.500:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 20.500

New York och Jamaica

3 nätter i New York & 7 nätter all inclusive på Jamaica.
En perfekt kombination av tempo, party och fullständig avslappning – med en touch av reggae. Spendera tre nätter i klassiskt New York-tempo, med shopping, restauranger och nattliv i absoluta toppklass. Upptäck Manhattans affärer, köpcenter och klassiska sevärdheter som Empire State Building och Central Park, eller ta dig in i de nya, spännande och moderna områdena i Brooklyn. Efter ett par dagar med så högt tempo så många intryck vill man inget hellre än att koppla av och vad passar då bättre än reggae-paradiset Jamaica. 10 nätters all-inclusive i Negril med mat och party på äkta Jamaica-vis och stränder som helt enkelt inte kan överträffas.  

fr. 20.500:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 22.800:-

Miami och St Kitts

3 nätter på Mimai Beach & 7 nätter på St. Kitts.
Lev livet och ta en välbehövlig semester. Ta del av spänningen, badet och shoppingen på Miami beach. Ät och drick fantastiskt, sporta och ta en tur bland alligatorerna i det vilda Everglades. Efter 3 nätter i detta sol och shopping-paradis blir det 7 nätter på St Kitts som är ett exotiskt  och tropiskt resmål. Ön är lummig och prunkande och ett riktigt romantiskt paradis.

fr. 22.800:-:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 21.900

Miami och Aruba

3 nätter på Mimai Beach & 7 nätter på Aruba.
Lev livet och ta en välbehövlig semester. Ta del av spänningen, badet och shoppingen på Miami beach. Ät och drick fantastiskt, sporta och ta en tur bland alligatorerna i det vilda Everglades. Efter 3 nätter i detta sol och shopping-paradis blir det 7 nätter på Aruba – ön med stränder utöver det vanliga. Eagle Beach, Druif Beach, Palm Beach med mera väntar på dina tår i sanden. En kombiresa med variation – stränder, shopping, nattliv och avkoppling i fantastiska miljöer. 

fr. 21.900:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 25.700

Miami och St Lucia

3 nätter på Miami Beach & 7 nätter med frukost på St Lucia. 
Vill du ha det bästa av två världar? Då är denna komboresa till Miami Beach och St Lucia perfekt. Äventyret börjar i metropolen Miami Beach – staden som erbjuder stränder för alla smaker och där du kan simma, surfa eller åka jet-ski i det kristallklara, varma Atlantvattnet. Efter fart och fläkt i Florida får du uppleva ytterligare ett paradis – St Lucia. Med sina lummiga toppar som reser sig ur havet mellan St Vincent och Martinique gör denna oförstörda ö ingen besviken. Ön, som lockar många nygifta par på smekmånad, är tillräckligt stor för att bjuda på storslagna kontraster och tillräckligt liten för att ge det lugn som många turister söker.

fr. 25.700:- per person. Dagliga avgånger.
fr. 22.800

Miami och Jamaica

Beskrivning
3 nätter på Miami Beach & 7 nätter i Negril, Jamaica.

En perfekt kombination av tempo, party och fullständig avslappning – med en touch av reggae. Äventyret börjar i metropolen Miami Beach – staden som erbjuder stränder för alla smaker och där du kan simma, surfa eller åka jet-ski i det kristallklara, varma Atlantvattnet. Efter ett par dagar med så högt tempo så många intryck vill man inget hellre än att koppla av och vad passar då bättre än reggae-paradiset Jamaica. 7 nätter i Negril på äkta Jamaica-vis och stränder som helt enkelt inte kan överträffas.

fr. 22.800:- per person. Dagliga avgånger.

Semestertyper