08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Miami och Jamaica

fr. 22.800:- Skräddarsytt förslag

Res till Mimai & Jamaica. (3 nätter på Miami Beach & 7 nätter på Negril, Jamaica)

Miami Beach

I Miami Beach finns oändliga möjligheter för hela familjen att ha en perfekt semester. I USAs mest populära badort kan du njuta av alla vackra byggnader i art deco-stil, besöka museer eller ta en löprunda eller en promenad i en park med panoramautsikt över ett glittrande Atlanthav.

Stadens otaliga kritvita stränder erbjuder både avslappning under vajande palmer och en mängd aktiviteter både på land och i vattnet. Och när du ändå bättrar på brännan kan du passa på att spana in några av de modeller och kändisar som brukar hålla till i krokarna – i synnerhet på South Beach. 

På eftermiddagen kan du med fördel shoppa lite i någon av stadens många unika boutiquer eller kanske spela 18 hål på en golfbana.

Till middag kan du njuta av spektakulära rätter med dagsfärsk fisk och skaldjur. Natten är alltid ung i Miami och om du inte är för trött efter en dag på stranden finns det alltid en fest att gå till! 

Omgiven av en fascinerande natur, hem till världens bästa hotell och med sin perfekta blandning av strandliv och storstadspuls har Miami Beach precis allt för en lyckad semester.
 

Jamaica

Jamaica kallas ofta för en kulturell stormakt, eftersom även en mycket liten önation har så mycket olika aspekter av  kultur, särskilt musiken är världsberömd. Jamaica är den tredje största ön i Västindien. Det har länge varit en juvel i Karibiens turistnäringen. Här finns mycket mer att upptäcka än bara stränder och all-inclusive resorts.

Pris

Gäller 6/1 - 31/3

Priset är per person, all-inclusive på Jamaica och endast rum på Miami. Flyg t/r från Stockholm/Göteborg samt flygskatter ingår. Fler nätter mot tillägg. Frågor? Vi är här för att hjälpa. Ring oss på: 08-748 00 15

Inkluderat i priset: 

- Flyg från Stockholm/Göteborg till Miami.
- 3 nätter på hotell i Miami (endast rum)
- Flyg till Jamaica.
- 7 nätter med frukost på Country Country***, eller 10 nätter all-inclusive på Merills Beach***, Negril, Jamaica.
- Transfers t/f hotell på Jamaica.
- Flyg från Jamaica till Stockholm/Göteborg.
- Alla flygskatter och flygavgifter ingår. 

OBS! Resortavgift på hotell i Miami ingår ej och betalas på plats.

 

Country Country Bungalow Hotel

Merils Beach Resort

FLYGINFORMATION

Stockholm till London
London till Miami
Miami till Montego Bay
Montego Bay till Miami
Miami till London
London till Stockholm

Pass och visum

Sverige (och övriga nordiska länder) åtnjuter sedan lång tid visumfrihet till USA (undantag finns). För inresa till USA fr.o.m. 12 januari 2009 gäller att man måste anmäla sig via Internet minst 72 timmar före avresa. Inresetillståndet gäller sedan för obegränsat antal inresor under två år. Kostanda 14 USD. 

Esta: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/   

För svenska medborgare krävs giltigt pass som är elektroniskt läsbart. Inga provisoriska pass accepteras. För barn krävs eget pass. Nya pass som utfärdats efter 26 oktober 2006 ska innehålla biometrisk information vilket alla nya svenska pass gör. Har man ett pass som är utfärdat före detta datum räcker det att det är elektroniskt läsbart. Kravet att alla pass skall innehålla biometrisk information kommer först senare efter en längre övergångsperiod. Resenärer av annan nationalitet än svensk bör kontrollera vad som gäller med Amerikanska Ambassaden alternativt sin egen myndighet.

Vid inresa till Amerika kommer ett digitalt foto, samt fingeravtryck att registreras av varje resenär. Proceduren upprepas vid avresa. Detta kommer att ta någon minut extra per resenär. Dessa uppgifter avser medborgare i länder som är med i Visa Waiver Program bl.a. Sverige, Norge, Danmark, Finland samt flertalet västeuropeiska länder.

ANMÄLNINGSAVGIFT: 1.000:-/vuxen 

RESEGARANTI: Enligt lagen för paketresor är ställd genom Kammarkollegiet.

Bildgalleri

Popular Erbjudanden

Semestertyper