Accra Beach Hotel & Spa2018-08-07T08:48:43+00:00

ACCRA BEACH HOTEL & SPA

All Inclusive

Accra Beach Hotel & Spa är hotellet med genuin karibisk charm och utsikt över härliga sandstränder och rullande vågor.

I det centrala poolområdet finns en pool med swim-up bar där du kan njuta av en iskall öl och en grundare del av poolen för barn. Dessutom finns det en dold grotta. Här pågår aktiviteter som vänder sig både till vuxna och barn. Hotellets andra pool är endast tillåten för vuxna

På hotellet kan du uppleva underhållning med bland annat livejazz, steel band, karaoke, barbecues samt traditionell bajansk limbo. Pröva också hotellets spa, Chakra Spa, vars erfarna medarbetare använder såväl utvalda skönhetsprodukter och organiska ingredienser för olika behandlingar.

Accra Beach Hotel & Spa ligger bara 20 minuter från Grantley Adams internationella flygplats, 10 minuter från pittoreska Bridgetown.

Prisförfrågan

Rockley
Christ Church
Barbados
Tel: 001 246 435 8920

BILDGALLERI

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Accra Beach Hotel & Spa har 3 restauranger. Accra Deck med ett urval av enklare rätter, Wytukai som fokuserar på det polynesiska(!) köket och Coco Patch Restaurant som serverar frukost och lunch.

På hotellets sportbar Sand Bar kan man förutom att se på sport även äta frukost och på Lagoon Bar kan man ta sig en drink vid poolen.

Barnaktiviteter

​Hotellet kan ordna barnvakt.

Uteliv & Aktiviteter

På fem minuters taxiavstånd från hotellet ligger St Lawrence Gap med nattklubbar, restauranger och barer.
För den som gillar golf finns golfbanan Rockley Golf Course strax nordväst om hotellet. Det är en par 70-bana, med en total längd på drygt 5 000 meter.
Barbados Golf Club (18 hål) ligger 20 min från hotellet.

RUMMEN

STANDARD

Island View Rooms har 1 king-sizesäng eller 2 enkelsängar. De rymmer max 3 vuxna.

POOL VIEW

Rooms har 2 dubbelsängar och rymmer max 4 personer.

HAVSUTSIKT

Standardrum med havsutsikt har 1 king-sizesäng eller 2 enkelsängar. De rymmer max 3 vuxna.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Våra kunder föredrar att resa med oss därför att vi kan vår resmål och har tid att lyssna & kan ta fram den resa de önskar. Utöver detta svarar vi alltid snabbt på telefon & mail.