ACCRA BEACH HOTEL & SPA

All Inclusive

Accra Beach Hotel & Spa är hotellet med genuin karibisk charm och utsikt över härliga sandstränder och rullande vågor.

I det centrala poolområdet finns en pool med swim-up bar där du kan njuta av en iskall öl och en grundare del av poolen för barn. Dessutom finns det en dold grotta. Här pågår aktiviteter som vänder sig både till vuxna och barn. Hotellets andra pool är endast tillåten för vuxna

På hotellet kan du uppleva underhållning med bland annat livejazz, steel band, karaoke, barbecues samt traditionell bajansk limbo. Pröva också hotellets spa, Chakra Spa, vars erfarna medarbetare använder såväl utvalda skönhetsprodukter och organiska ingredienser för olika behandlingar.

Accra Beach Hotel & Spa ligger bara 20 minuter från Grantley Adams internationella flygplats, 10 minuter från pittoreska Bridgetown.

Prisförfrågan

Rockley
Christ Church
Barbados
Tel: 001 246 435 8920

BILDGALLERI

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Accra Beach Hotel & Spa har 3 restauranger. Accra Deck med ett urval av enklare rätter, Wytukai som fokuserar på det polynesiska(!) köket och Coco Patch Restaurant som serverar frukost och lunch.

På hotellets sportbar Sand Bar kan man förutom att se på sport även äta frukost och på Lagoon Bar kan man ta sig en drink vid poolen.

Barnaktiviteter

​Hotellet kan ordna barnvakt.

Uteliv & Aktiviteter

På fem minuters taxiavstånd från hotellet ligger St Lawrence Gap med nattklubbar, restauranger och barer.
För den som gillar golf finns golfbanan Rockley Golf Course strax nordväst om hotellet. Det är en par 70-bana, med en total längd på drygt 5 000 meter.
Barbados Golf Club (18 hål) ligger 20 min från hotellet.

RUMMEN

STANDARD

Island View Rooms har 1 king-sizesäng eller 2 enkelsängar. De rymmer max 3 vuxna.

POOL VIEW

Rooms har 2 dubbelsängar och rymmer max 4 personer.

HAVSUTSIKT

Standardrum med havsutsikt har 1 king-sizesäng eller 2 enkelsängar. De rymmer max 3 vuxna.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan