ACCRA BEACH HOTEL & SPA

All Inclusive

Accra Beach Hotel & Spa är hotellet med genuin karibisk charm och utsikt över härliga sandstränder och rullande vågor.

I det centrala poolområdet finns en pool med swim-up bar där du kan njuta av en iskall öl och en grundare del av poolen för barn. Dessutom finns det en dold grotta. Här pågår aktiviteter som vänder sig både till vuxna och barn. Hotellets andra pool är endast tillåten för vuxna

På hotellet kan du uppleva underhållning med bland annat livejazz, steel band, karaoke, barbecues samt traditionell bajansk limbo. Pröva också hotellets spa, Chakra Spa, vars erfarna medarbetare använder såväl utvalda skönhetsprodukter och organiska ingredienser för olika behandlingar.

Accra Beach Hotel & Spa ligger bara 20 minuter från Grantley Adams internationella flygplats, 10 minuter från pittoreska Bridgetown.

Prisförfrågan

Rockley
Christ Church
Barbados
Tel: 001 246 435 8920

Tripadvisor logga

Accra Beach Hotel & Spa

BILDGALLERI

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Accra Beach Hotel & Spa

Restauranger och barer

Accra Beach Hotel & Spa har 3 restauranger. Accra Deck med ett urval av enklare rätter, Wytukai som fokuserar på det polynesiska(!) köket och Coco Patch Restaurant som serverar frukost och lunch.

På hotellets sportbar Sand Bar kan man förutom att se på sport även äta frukost och på Lagoon Bar kan man ta sig en drink vid poolen.

Accra Beach Hotel rum interiör

Barnaktiviteter

​Hotellet kan ordna barnvakt.

Uteliv & Aktiviteter

På fem minuters taxiavstånd från hotellet ligger St Lawrence Gap med nattklubbar, restauranger och barer.
För den som gillar golf finns golfbanan Rockley Golf Course strax nordväst om hotellet. Det är en par 70-bana, med en total längd på drygt 5 000 meter.
Barbados Golf Club (18 hål) ligger 20 min från hotellet.

RUMMEN

STANDARD

Island View Rooms har 1 king-sizesäng eller 2 enkelsängar. De rymmer max 3 vuxna.

POOL VIEW

Rooms har 2 dubbelsängar och rymmer max 4 personer.

HAVSUTSIKT

Standardrum med havsutsikt har 1 king-sizesäng eller 2 enkelsängar. De rymmer max 3 vuxna.

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke
Intresseanmälan