BARCELO BAVARO BEACH 2018-02-09T21:05:19+00:00

BARCELO BAVARO BEACH

All Inclusive

OBS! Ett hotell endast för vuxna (från 18 år)

Barcelo Bavaro Beach Resort ligger inbäddat i en lummig tropisk vegetation inom Barcelos stora hotellanläggning. Detta är det perfekta stället att koppla av på vid Bavaro Beach i Punta Cana. Det oändliga korallrevet utanför erbjuder fantastiska undervattensupplevelser och den härliga stranden inbjuder till en mängd aktiviteter. Allt detta i den vackraste av omgivningar.

Begär offert

Barcelo Complex,
Bavaro,
Punta Cana,
Tel: 001 809 686 5797

BILDGALLERI

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och annan service

Det finns 3 restauranger, 3 barer, disco, swimmingpool, teater, vattensporter, snorkling, dykning. Vissa restauranger kan ta en avgift för specialrätter. Tillgång till (måste bokas i förväg) bordtennis, tennis, baseboll, volleyboll, aerobics, dart, gym, kajaker, windsurfing, segling, vattenpolo, badminton och minigolf. Fri transport med Bavaro Express shuttle train till Barcello Bavaro Beach Golf och Casino Hotels. 

All-inclusive

I all-inclusive paket ingår: Vackra rum med luftkonditionering, TV, telefon etc. Frukost, lunch och middag, obegränsat med lokala drycker. Vattensporter (ej motoriserade. Vissa måste bokas i förväg och vissa är max 1 timme per dag), kanot, segelbåt, kajak, vattencykel, vindsurfing, dykning och snorkling, tennis, gym, volleyboll, vattenpolo, spelrum med dominos, backgammon, biljard, bordtennis, service och hotellskatt 

Bröllopsresa
Vi erbjuder bröllopsresor till Dominikanska Republiken. Kontakta oss för mer information.

RUMMEN

SUPERIOR

I rummen finns satelit TV, hårtork, minibar, luftkonditionering, badrum samt telefon. Deponeringsbox mot avgift.
Flera rumskategorier finns.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Våra kunder föredrar att resa med oss därför att vi kan vår resmål och har tid att lyssna & kan ta fram den resa de önskar. Utöver detta svarar vi alltid snabbt på telefon & mail.