BARCELO BAVARO PALACE DELUXE

All Inclusive

Endast för personer över 16 år.

Den här helt nya mega-resorten med 1 366 rum omfattar tre distinkta och förstklassiga hotellflyglar.

Hotellet har ett nästan oändligt poolområde där man kan simma, dyka, tumla runt och koppla av. I poolerna finns vattenmassage (water jets) och vid poolområdet finns sköna solstolar och mycket annat. I Barcy Water Park kan barnen leka och ha kul tillsammans med sina föräldrar – och träffa nya kompisar. Vidare finns det ett cybercafé, lekplats för barn, ett gym, en teater, 2 butiker, hårsalong och juvelerare.

World-Class U Spa erbjuder mot tillägg förstklassiga Spa-upplevelser i Punta Cana i fina lokaler med utsikt över havet. Endast för personer över 16 år.

Prisförfrågan

Bavaro
Punta Cana
Dominikanska Republiken
Tel: 001 809 686 5797

BILDGALLERI

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

10 Restauranger och 8 barer

Bohio Dominicano Buffet

Miramar International Buffet

La Dolce Vita Italiensk Restaurang

Steakhouse Restaurang

Mexico Lindo Mexikansk Restaurang

Kyoto Asiatisk Restaurang

La Comedie Fransk Restaurang

Coral Skaldjursrestaurang

La Fuente Spansk Restaurang

La Brisa Medelhavsrestaurang

OBS! Vissa restauranger kan ta en avgift för specialrätter.

All-inclusive

Alla måltider inklusive snacks. Lokala drycker (läskedrycker, husets vin, öl, sprit, blandade drinkar och varma drycker) i alla barer inom anläggningen och gratis minibar på hotellrummet.

Sporter

Välutrustat gym med de senaste maskinerna för både motions- och styrketräning. Ligger i samma lokaler som U Spa Bavaros.

Golf – P.B. Dye Signature Golf Course är en 18-håls golfbana i design av den kände golfbanearkitekten PB Dye. På Barceló Bávaro Beach Resort blir golfen till en alldeles speciell upplevelse och ett minne för livet.

7 tennisbanor, 4 multisportplaner (för fotball, handboll, basket, volleyboll), fotbollsplan i full storlek, baseballplan i full storlek, 18-håls minigolfbana, vattenpolo, beachvolleyboll, bordtennis, trampbåtar, kajaker, snorkling (cykloper och simfötter i poolområdet), standardutrustning för windsurfing, segling.

Underhållning

Dag- och kvällsunderhållning för vuxna och barn (2 utomhusuppträdanden varje kväll, en på stranden och en i någon del av trädgården). Inträde till 3 diskotek inklusive drinkar.
Bröllopsresa
Vi erbjuder bröllopsresor till Dominikanska Republiken. Kontakta oss för mer information.
För din resa till Dominikanska Republiken välj Barcelo Palace Deluxe Resort

RUMMEN

DELUXE JUNIORSVIT

180 Family Deluxe sviter (61 m²) med 2 separata sovrum och imponerande utsikt över trädgården eller golfbanan.

SVIT MED HAVSUTSIKT

800 Junior Suites Deluxe (57 m² – 67 m²) med delvis utsikt över havet och / eller trädgården. Dessa sviter rymmer 4 personer (max 3 vuxna).

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan