BAY GARDENS BEACH RESORT

Frukosthotell

Bay Gardens Beach Resort är en perfekt tillflyktsort som ligger inbäddad i lummiga tropiska trädgårdar och vetter mot den vackra Reduit Beach med en fantastisk utsikt över Karibiska havet.

Hotellets spa ser till ditt välmående och aktiviteter för välmående på hotellet inkluderar yoga, pilates, vattengympa och beach volleyball. Tillgång till olika vattensporter finns också, förutom de som ingår i all-inclusive kan vattenskidåkning nämnas.

På St. Lucia finns ett rikt utbud av utflykter till öns alla sevärdheter och dess rika flora och fauna. Hör efter i receptionen så kan personalen hjälpa dig att hitta det rätta för just dig.

Hotellet ligger i Rodney Bay Village, där det finns gallerier, shopping, nattliv mm, sex miles från huvudstaden Castries och ca 1 ½ timme från flygplatsen.

Bay Gardens Beach Resort
Rodney Bay
St. Lucia
Tel: 001 758 452 8200

BILDGALLERI

RUMMEN

TRADGARDSUTSIKT

Rum med terrass vid poolen.

HAVSUTSIKT

Direkt vid havet med balkong eller terrass.

SVITER

Ett sovrum komplett med fullt utrustat kök, vardagsrum och matplats. Kaffebryggare. Sviterna kan kopplas samman för att skapa sviter med 2 rum.

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Hotellet har två restauranger. Hi-Tide Beachside Restaurant ligger på stranden och serverar både lokala och mer traditionella rätter. Trios Caribbean Fusion Restaurant är stället för romantik i den ljumma kvällningen. Det finns även en pianobar i anslutning till restaurangen.

Hotellgäster har även tillgång till Spice Restaurant på Bay Gardens Hotel.

Barnaktiviteter

​Det finns lekrum och lekplats för barn.

All-inclusive

Alla måltider på hotellets restauranger eller systerhotellet Bay Gardens Hotel. Obegränsat med glas av husets champagne och vin, flaskor champagne och vin ingår ej. Alla premiumdrycker och drinkar ingår. Välkomstpaket innehållande drycker, frukt, ost mm.

Välmående

Valfri spabehandling om vistelsen är längre än 7 nätter.

Sporter

Icke-motoriserade vattensporter såsom hobie cats och kajakpaddling.

Övrigt

Pendel till och från systerhotell i Rodney Bay Village.

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders