Bay Gardens Beach Resort2018-08-23T14:24:34+00:00

BAY GARDENS BEACH RESORT

Frukosthotell

Bay Gardens Beach Resort är en perfekt tillflyktsort som ligger inbäddad i lummiga tropiska trädgårdar och vetter mot den vackra Reduit Beach med en fantastisk utsikt över Karibiska havet.

Hotellets spa ser till ditt välmående och aktiviteter för välmående på hotellet inkluderar yoga, pilates, vattengympa och beach volleyball. Tillgång till olika vattensporter finns också, förutom de som ingår i all-inclusive kan vattenskidåkning nämnas.

På St. Lucia finns ett rikt utbud av utflykter till öns alla sevärdheter och dess rika flora och fauna. Hör efter i receptionen så kan personalen hjälpa dig att hitta det rätta för just dig.

Hotellet ligger i Rodney Bay Village, där det finns gallerier, shopping, nattliv mm, sex miles från huvudstaden Castries och ca 1 ½ timme från flygplatsen.

Intresseanmälan

Bay Gardens Beach Resort
Rodney Bay
St. Lucia
Tel: 001 758 452 8200

BILDGALLERI

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Hotellet har två restauranger. Hi-Tide Beachside Restaurant ligger på stranden och serverar både lokala och mer traditionella rätter. Trios Caribbean Fusion Restaurant är stället för romantik i den ljumma kvällningen. Det finns även en pianobar i anslutning till restaurangen.

Hotellgäster har även tillgång till Spice Restaurant på Bay Gardens Hotel.

Barnaktiviteter

​Det finns lekrum och lekplats för barn.

All-inclusive

Alla måltider på hotellets restauranger eller systerhotellet Bay Gardens Hotel. Obegränsat med glas av husets champagne och vin, flaskor champagne och vin ingår ej. Alla premiumdrycker och drinkar ingår. Välkomstpaket innehållande drycker, frukt, ost mm.

Välmående

Valfri spabehandling om vistelsen är längre än 7 nätter.

Sporter

Icke-motoriserade vattensporter såsom hobie cats och kajakpaddling.

Övrigt

Pendel till och från systerhotell i Rodney Bay Village.

RUMMEN

TRADGARDSUTSIKT

Rum med terrass vid poolen.

HAVSUTSIKT

Direkt vid havet med balkong eller terrass.

SVITER

Ett sovrum komplett med fullt utrustat kök, vardagsrum och matplats. Kaffebryggare. Sviterna kan kopplas samman för att skapa sviter med 2 rum.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Våra kunder föredrar att resa med oss därför att vi kan vår resmål och har tid att lyssna & kan ta fram den resa de önskar. Utöver detta svarar vi alltid snabbt på telefon & mail.