BREEZES BAHAMAS RESORT

All Inclusive

All InclusiveVuxenhotell. Inga barn under 14 år är tillåtna.

All-inclusive-hotellet Breezes Bahamas ligger vid Nassaus vackra Cable Beach. Här hittar Du en blandning av naturens charm och den moderna komforten hos en Breezes Resort-anläggning.

Par är välkomna hit för att njuta av allt det som bidrar till att göra en semester till en riktig drömsemester. Kristallklart vatten, vajande palmer och alla all-inclusive-bekvämligheter – på Breezes Bahamas hittar Du en riktigt avkopplande oas.

För den som vill hålla igång lite på semestern har Breezes Bahamas ett fullt utrustat gym med bland annat fria vikter, Nautilusmaskiner, motionscyklar, aerobicsmöjligheter och mycket annat. Och när det sedan är dags för lite svalka erbjuder Cable Beach ljuvligt mjuk vit sand och uppfriskande vågor. Du kan också koppla av i någon av hotellets sötvattenpooler eller bubblande jacuzzis. Perfekt för både kropp och själ.

Specialaktiviteter för vuxna gör SuperClubs’ Breezes Bahamas till det idealiska all-inclusive-hotellet. Upplev den lokala kulturen och testa de olika merengue- och reggaeklasserna. Sumobrottning, hoppning på studsmatta, kroppsmålningstävlingar och en stor klättervägg ger garanterad spänning och kul upplevelser för alla. Breezes Bahamas ger dig mer än bara en fantastisk semester. Här får du också uppleva den gästfria värmen i god SuperClubs-tradition med specialerbjudanden för bröllop och smekmånader.

När du känner för att uppleva nattlivet erbjuder Breezes Bahamas all-inclusive-hotell en mängd unika barer och annat som sätter fart på livsandarna. Släpp loss på Hurricane Disco som har öppet från kl. 22.00 till kl. 5.00 på morgonen. Lokala band, underhållare och temamusikkvällar gör att ni kommer att längta till solnedgången. Och om du känner att du har turen på din sida kan du testa lyckan på något lokalt casino som bara ligger på några minuters avstånd.

Cable Beach
Nassau
Bahamas
Tel: 001 242 327 5356

Tripadvisor logo

BILDGALLERI

RUMMEN

TRÄDGÅRDSUTSIKT

Deluxe View Garden rum erbjuder en mängd olika lummiga trädgårdar och tropiska vyer av ön. Några rum på bottenvåningen har en möblerad uteplats eller hängmatta. Alla dessa rum har moderna glas, krom och badrum i marmor, rika, inredning mahogny, ett skrivbord och stol, satellit-TV och antingen en king size-säng eller två dubbelsängar.

DELUXERUM MED HAVSUTSIKT

Deluxe Ocean View rum har utsikt över havet och stranden. Alla dessa rum har moderna glas, krom och badrum i marmor, rika, inredning mahogny, ett skrivbord och stol, satellit-TV och antingen en king size-säng eller två dubbelsängar .

DELUXERUM MED DIREKT HAVSUTSIKT

Deluxe Oceanfront-rummen har en fantastisk utsikt över havet och stranden. Alla rum har inredning i mahognin, ett skrivbord och en stol och antingen en king size-säng eller två dubbelsängar.

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Stranden Breezes Resort

All inclusive

– Boende.

– Alla måltider, snacks vin , öl och obegränsade premium varumärkes drycker.  Frukost lunch och middag.

– Brett utbud av land- och vattensporter, bland annat tennis, windsurfing, segling, kajakpaddling, och pool volleyboll.

– Andra aktiviteter är flygande trapets lektioner på stranden, tillsammans med klättervägg.

– Underhållning – temakvällar (toga party, pj party), levande underhållning och disco.

– Gratis bröllop och förnyelse av äktenskapslöften (serviceavgift tillkommer)

– Hotellets skatter och serviceavgift.

Vy över stranden Breezes Resort

Sporter

Icke-motoriserade vattensporter inkl. snorklingsutrustning, boogie boards, kajaker, katamaraner, trampbåtar, två tennisbanor, introduktionslektion i scubadykning.

Underhållning

Hotellchefens välkomstcocktailparty. Disco på hotellet.

Bröllopsresa

Vi erbjuder bröllopsresor till Bahamas. Kontakta oss för mer information.
För din resa till Bahamas välj Breezes Bahamas Resort

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke