BUCUTI BEACH HOTEL

Elegant hotell direkt på Eagle Beach, en av Karibiens bästa stränder med ljuvligt vit sand och massor av lugn och ro. En klar favorit bland par i alla åldrar.

Bucuti Beach Resort är privatägt och drivs av en av Arubas främsta miljövänner, Ewald Biemans. Han har skapat ett av de mest romantiska hotellen i hela Karibien.

Här har du chansen att slippa allt oväsen och ståhej och bara luta dig tillbaka och koppla av på en av de vackraste stränder som Aruba har att erbjuda. Bucutis strand är stor och erbjuder en känsla av avskildhet. Perfekt för Smekmånadspar. Boka tidigt, hotellet är populärt!

Fitnessanläggning, affärs-center och souvenir-shop finns i huvudbyggnaden.

Prisförfrågan

L.G. Smith Boulevard 55B
Eagle Beach
Aruba
Tel: 00297 583 1100

Tripadvisor

Vilstolar vid poolen

BILDGALLERI

RUMMEN

STANDARD

Standard Rummen är rymliga med antingen två queen size-sängar eller en king size-säng. Den kombinerade vardagsrum och sovrum utrymme öppnar sig en stor balkong.

HAVSUTSIKT

Luftig och rymlig med en king size-säng, rummet öppnar mot en stor, stor balkong eller terrass.

SVITER

En romantisk svit med en king size-säng och ett separat, elegant inredda vardagsrum. Oceanfront-sviten har utsikt över Eagle Beach, och erbjuder komplett komfort och en stor balkong.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Vid poolen

Restauranger och barer

Elements Restaurant (frukost, lunch och middag).
Carte Blanche Restaurant (endast middag).

Privat romantisk middag på stranden med solnedgång och månsljus sittplatser. SandBar utomhusstrandbar som serverar snacks och drinkar.

The Sand Bar är hotellets bar på stranden och har öppet från kl 11 – 24.00 med Happy Hour varje dag mellan kl 16.00 – 18.00. Livemusik mellan kl 16.30 – 18.30.

För övrigt erbjuder hotellet en Dine-Around-Plan som omfattar ett urval av middagar på ca 18 av de restauranger på ön som tillhör Aruba Gastronomic Association. Transport till/från restaurangerna ingår ej.

Uteliv & Aktiviteter

Vattensporter finns mot extra kostnad.

Golf – På Aruba finns en 18-håls mästerskapsgolfbana.

Piratskepp vid kajen

Faciliteter

Bar / Lounge
I Anslutning Till Strand
Gym
Internetuppkoppling
Restaurang
Pool

Spa
Förnya och uppfriska ditt sinne och kropp med en behandling på Arawak Spa. Välj bland en mängd olika massage-, ansikts-, wraps-, scrubs- och aromaterapi-behandlingar. Skäm bort dig själv i salongen och ordna en manikyr eller pedikyr. Oavsett om det är ett speciellt tillfälle eller om du bara vill behandla dig själv, är du säker på att du lämnar känslan föryngrad.

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke
Intresseanmälan