08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00
Aruba

Bucuti Beach Hotel

Frukosthotell

L.G. Smith Boulevard 55B
Eagle Beach
Aruba
Tel: 00297 583 1100


Elegant hotell direkt på Eagle Beach, en av Karibiens bästa stränder med ljuvligt vit sand och massor av lugn och ro. En klar favorit bland par i alla åldrar.

Bucuti Beach Resort är privatägt och drivs av en av Arubas främsta miljövänner, Ewald Biemans. Han har skapat ett av de mest romantiska hotellen i hela Karibien.

Här har du chansen att slippa allt oväsen och ståhej och bara luta dig tillbaka och koppla av på en av de vackraste stränder som Aruba har att erbjuda. Bucutis strand är stor och erbjuder en känsla av avskildhet. Perfekt för Smekmånadspar. Boka tidigt, hotellet är populärt!

Fitnessanläggning, affärs-center och souvenir-shop finns i huvudbyggnaden.

Bildgalleri

Hotellets läge

Beskrivning, tjänster och faciliteter

Restauranger och barer

Elements Restaurant (frukost, lunch och middag).
Carte Blanche Restaurant (endast middag).

Privat romantisk middag på stranden med solnedgång och månsljus sittplatser. SandBar utomhusstrandbar som serverar snacks och drinkar.

The Sand Bar är hotellets bar på stranden och har öppet från kl 11 - 24.00 med Happy Hour varje dag mellan kl 16.00 - 18.00. Livemusik mellan kl 16.30 - 18.30.

För övrigt erbjuder hotellet en Dine-Around-Plan som omfattar ett urval av middagar på ca 18 av de restauranger på ön som tillhör Aruba Gastronomic Association. Transport till/från restaurangerna ingår ej.

Uteliv & Aktiviteter

Vattensporter finns mot extra kostnad.

Golf - På Aruba finns en 18-håls mästerskapsgolfbana.

Faciliteter

Bar / Lounge
I Anslutning Till Strand
Gym
Internetuppkoppling
Restaurang
Pool

Spa
Förnya och uppfriska ditt sinne och kropp med en behandling på Arawak Spa. Välj bland en mängd olika massage-, ansikts-, wraps-, scrubs- och aromaterapi-behandlingar. Skäm bort dig själv i salongen och ordna en manikyr eller pedikyr. Oavsett om det är ett speciellt tillfälle eller om du bara vill behandla dig själv, är du säker på att du lämnar känslan föryngrad.

Semestertyper

Bröllopsresor
Jubileumsresor

Rummen

Standard

Standard

Standard Rummen är rymliga med antingen två queen size-sängar eller en king size-säng. Den kombinerade vardagsrum och sovrum utrymme öppnar sig en stor balkong,

Havsutsikt

Sviter