CANAREEF ISLAND RESORT

Canareef Island Resort

På Maldivernas södra atoll ligger det idylliska Canareef Resort Maldives. Det är en resort med 271 bungalows och som representerar det bästa landet har att erbjuda. Ön sträcker sig 4,5 km vilket gör Canareef till den längsta öresorten i landet. 

Resorten har 4 stjärnor och ligger på den hjärtformade Addu-atollen, på den södra spetsen av Maldiverna. Den är lättillgänglig från Gan International Airport och bara en och en halv timmes flygning från Male.

Med sina imponerande 4,5 km och sina 46,3 hektar är Canareef Resort Maldives en idyllisk plats för både par som är ute efter en romantisk semester och opretentiösa resenärer som vill uppleva nya äventyr till överkomliga priser.  Ön är full av vackra utsikter över horisonten och de vita stränderna badar i sol och är omgivna av underbart turkost vatten.

På Canareef kan gästerna välja mellan rum med solnedgång eller soluppgång samt rum med Jacuzzi. Jacuzzirummen är 97 m2 har förutom jacuzzi en privat trädgård och en egen bit strand. Du kommer också få tillgång till en egen cykel medan du bor på Canareef. Avståndet från Jacuzzirummen till Kilhi, restaurangen som är öppen hela dagen, är ungefär 2 km. Du kan ta en cykeltur dit eller så kan du alltid ringa till receptionen för att få skjuts.

På lagunsidan av ön suddas bilden av månen ut och på andra sidan ön, vid den indiska oceanen, går solen upp och markerar början på en ny underbar dag. Att se solen och månen uppe samtidigt är en unik och vacker upplevelse.

Canereef är en enda resorten på Maldiverna som är sammanlänkad med en ö där lokalbefolkningen bor via en bro. En tur till den lokala ön Hulhumeedhoo är ett bra tillfälle för dig att lära känna den lokala kulturen, köpa lokala produkter och hantverk, samt upptäcka tidigare civilisationers hemligheter genom att besöka den 800 år gamla kyrkogården. 

» Måltider som erbjuds på hotellet «
Halvpension (frukost & middag)
Helpension (frukost, lunch, middag)
All inclusive (frukost, lunch, middag & drycker)

Intresseanmälan

Meedhoo Court,
Meedhoo 19060,
Maldiverna
Tel: 00960 689 6677

BILDGALLERI

RUMMEN

SUNRISE VILLAS

Canareef Resort Maldives har totalt 271 bungalows placerade på 58 hektar. Varje bungalow är designad för att ta vara på den lummiga vegetationen på ön och på så sätt skapa en enighet med naturen.

Individuella trä bungalows på den östra sidan av ön erbjuder en vacker utsikt över havet och med en privat, sluten bakgård.

SUNSET BEACH VILLAS

Alla Beach Villas har direkt anslutning till stranden via en trädgård. Individuella trä bungalows på den västra sidan av ön erbjuder en vacker utsikt över lagunen och sandstrand med en privat sluten bakgård.

JACUZZI VILLAS

Jacuzzi Villas ligger på västra sidan av ön och är enskilda strandvillor med ett sovrum inklusive en fyra inlägg säng. Det finns en privat slutna uteplats med jacuzzi för två “under stjärnorna” med en trä soldäck med solstolar, en skugga paviljong eller paraply, tropiska växter och en vacker utsikt över lagunen.

Intresseanmälan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger

Kilhi är Canareefs buffétrestaurang som ligger på soluppgångsidan av ön med vackra vyer över havet. De serverar frukost, lunch och middag med kulinariska läckerheter från hela världen. På fredagarna är det Maldivisk afton och då bara måste du prova alla traditionella efterrätter. 

Dhoni Seafood Restaurant & Bar

Bredvid huvudpoolen och vattensportcentret ligger Dhoni Bar. Den har ett stort utbud av drycker och en skaldjursmeny. Baren har stora trädäck där du kan njuta av den maldiviska solnedgången medan du sippar på en exotisk drink.

Meeraa Asian Cuisine & Bar

Det här är ett perfekt ställe att avnjuta ditt favoritvin medan du blickar ut över den vackra lagunen. Baren har öppet för mat hela dagen och har en väl tilltagen vinkällare.

Vattensport och ö-turer

Dykning – Canareefs auktoriserade PADI Dyk-centre, erbjuder flerspråkiga kurser

Det erbjuds dykkurser och introduktionskurser. De professionella dykinstruktörerna kommer ge dig en oförglömlig undervattenupplevelse på de 25 olika spektakulära dykplatserna som Addu-atollen har att erbjuda. Ta ett dyk och titta på stora rockor som är synliga hela året och  vraket efter British Loyalty från andra världskriget.  

Vattensporter – Upptäck havet tillsammans med ett professionellt team och delta i säkra vattensporter för alla åldersgrupper. Du kan välja mellan vindsurfing, kanot, bananbåt, jet-ski, fun-tube, segla katamaran, snorkelturer och privata utflykter.

Naturstig – Snör på dig vandringskängorna och ta en tur på upptäckternas stig. Du kommer att möta en rik tropisk flora och få lära dig om hur lokalbefolkningen använder de olika växterna.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan