CANAREEF ISLAND RESORT

Canareef Island Resort

På Maldivernas södra atoll ligger det idylliska Canareef Resort Maldives. Det är en resort med 271 bungalows och som representerar det bästa landet har att erbjuda. Ön sträcker sig 4,5 km vilket gör Canareef till den längsta öresorten på Maldiverna.

Resorten har 4 stjärnor och ligger på den hjärtformade Addu-atollen, på den södra spetsen av Maldiverna. Den är lättillgänglig från Gan International Airport och bara en och en halv timmes flygning från Male.

Med sina imponerande 4,5 km och sina 46,3 hektar är Canareef Resort Maldives en idyllisk plats för både par som är ute efter en romantisk semester och opretentiösa resenärer som vill uppleva nya äventyr till överkomliga priser. Ön är full av vackra utsikter över horisonten och de vita stränderna badar i sol och är omgivna av underbart turkost vatten.

På Canareef kan gästerna välja mellan rum med solnedgång eller soluppgång samt rum med Jacuzzi. Jacuzzirummen är 97 m2 har förutom jacuzzi en privat trädgård och en egen bit strand. Du kommer också få tillgång till en egen cykel medan du bor på Canareef. Avståndet från Jacuzzirummen till Kilhi, restaurangen som är öppen hela dagen, är ungefär 2 km. Du kan ta en cykeltur dit eller så kan du alltid ringa till receptionen för att få skjuts.

På lagunsidan av ön suddas bilden av månen ut och på andra sidan ön, vid den indiska oceanen, går solen upp och markerar början på en ny underbar dag. Att se solen och månen uppe samtidigt är en unik och vacker upplevelse.

Canereef är en enda resorten på Maldiverna som är sammanlänkad med en ö där lokalbefolkningen bor via en bro. En tur till den lokala ön Hulhumeedhoo är ett bra tillfälle för dig att lära känna den lokala kulturen, köpa lokala produkter och hantverk, samt upptäcka tidigare civilisationers hemligheter genom att besöka den 800 år gamla kyrkogården.

» Måltider som erbjuds på hotellet «
Halvpension (frukost & middag)
Helpension (frukost, lunch, middag)
All inclusive (frukost, lunch, middag & drycker)

Intresseanmälan

Meedhoo Court,
Meedhoo 19060,
Maldiverna
Tel: 00960 689 6677

Tripadvisor logga

BILDGALLERI

RUMMEN

SUNRISE VILLAS

Canareef Resort Maldives har totalt 271 bungalows placerade på 58 hektar. Varje bungalow är designad för att ta vara på den lummiga vegetationen på ön och på så sätt skapa en enighet med naturen.

Individuella trä bungalows på den östra sidan av ön erbjuder en vacker utsikt över havet och med en privat, sluten bakgård.

SUNSET BEACH VILLAS

Alla Beach Villas har direkt anslutning till stranden via en trädgård. Individuella trä bungalows på den västra sidan av ön erbjuder en vacker utsikt över lagunen och sandstrand med en privat sluten bakgård.

JACUZZI VILLAS

Jacuzzi Villas ligger på västra sidan av ön och är enskilda strandvillor med ett sovrum inklusive en fyra inlägg säng. Det finns en privat slutna uteplats med jacuzzi för två “under stjärnorna” med en trä soldäck med solstolar, en skugga paviljong eller paraply, tropiska växter och en vacker utsikt över lagunen.

Intresseanmälan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restaurang Canareef Island Resort

Restauranger

Kilhi är Canareefs buffétrestaurang som ligger på soluppgångsidan av ön med vackra vyer över havet. De serverar frukost, lunch och middag med kulinariska läckerheter från hela världen. På fredagarna är det Maldivisk afton och då bara måste du prova alla traditionella efterrätter. 

Dhoni Seafood Restaurant & Bar

Bredvid huvudpoolen och vattensportcentret ligger Dhoni Bar. Den har ett stort utbud av drycker och en skaldjursmeny. Baren har stora trädäck där du kan njuta av den maldiviska solnedgången medan du sippar på en exotisk drink.

Meeraa Asian Cuisine & Bar

Det här är ett perfekt ställe att avnjuta ditt favoritvin medan du blickar ut över den vackra lagunen. Baren har öppet för mat hela dagen och har en väl tilltagen vinkällare.

bungalow i grönska

Vattensport och ö-turer

Dykning – Canareefs auktoriserade PADI Dyk-centre, erbjuder flerspråkiga kurser

Det erbjuds dykkurser och introduktionskurser. De professionella dykinstruktörerna kommer ge dig en oförglömlig undervattenupplevelse på de 25 olika spektakulära dykplatserna som Addu-atollen har att erbjuda. Ta ett dyk och titta på stora rockor som är synliga hela året och  vraket efter British Loyalty från andra världskriget.  

Vattensporter – Upptäck havet tillsammans med ett professionellt team och delta i säkra vattensporter för alla åldersgrupper. Du kan välja mellan vindsurfing, kanot, bananbåt, jet-ski, fun-tube, segla katamaran, snorkelturer och privata utflykter.

Naturstig – Snör på dig vandringskängorna och ta en tur på upptäckternas stig. Du kommer att möta en rik tropisk flora och få lära dig om hur lokalbefolkningen använder de olika växterna.

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke
Intresseanmälan