CASUARINA RESORT & SPA

All Inclusive

I en grönskande exotisk trädgård, med morisk arkitektur, ligger hotell Casuarina, som erbjuder all nödvändig komfort i en ljuvlig omgivning, för att få din vistelse här att bli maximalt njutbar. Hotellet ligger i Trou aux Biches, på Mauritius nordvästra kust.

Hotellet har en härlig vit sandstrand (som du hittar rakt över gatan), med en avskild lagun och sitt eget korallrev. För att passa in i miljön har Casuarina Resort and Spa vackra halmtäckta tak och en estetisk design som får det att smälta in i den vackra omgivningen.

Restaurangen, med sitt vackra halmtäckta tak, är en bra plats att börja på. De storslagna pelarna och den fantastiska utsikten gör att du inte kommer ha bråttom härifrån. Denna oklanderligt vackra plats leder sedan vidare ut till poolområdet.

Det är verkligen en otrolig pool, på ett stort område med gott om plats för att sola. Det är bara en av alla upplevelser i det vackra hotellområdet, med sin grönskande växtlighet och attraktiva portik. Det är ett underbart designat hotell, både in- och utvändigt.

Bege dig lite längre in i den tropiska trädgården och du kommer att hitta till spaanläggningen – Ett antal olika behandlingar erbjuds, exempelvis orientaliskt hamam, ångbad, skönhetssalong och en pool.

När du sedan kommer in, har ditt luftkonditionerade tvilling- eller dubbelrum antingen en balkong eller terrass (där du verkligen borde spendera en stund varje dag till att ta in omgivningen). Det finns också satellit-TV, telefon, hårtork, kassaskåp och minibar. Tee- och kaffekokare finns mot extra avgift. Det finns också möjlighet att bo i halmtäckta bungalows med självhushållning.

När du inte bara vill slappna av på Casuarina Resort and Spa finns det mycket annat att göra. Mängder av vattensporter, som Kajak, snorkling eller varför inte en tur i en båt med glasbotten. Det finns även en GRATIS introduktion till dykning om det är något du gillar. Cyklar finns att hyra för att ta dig runt på land.

Casuarina Resort and Spa är perfekt beläget i det vackra Trou aux Biches. Det finns så mycket att se och uppleva här, och självklart mycket tid till att bara slappna av också!

Prisförfrågan

Trou-aux-Biches,
Mauritius
Tel: 00230 204 5000

Tripadvisor logo

BILDGALLERI

RUMMEN

SUPERIORRUM

Superiorrum på 38kvm för upp till tre personer (2 vuxna + 1 barn eller 3 vuxna). Alla rum har sovrum med dubbelsäng och eget badrum. Samtliga är utrustade med TV, kassaskåp, telefon, tee- och kaffekokare, hårtork. Dessutom har alla rum antingen balkong eller terrass, där du kan njuta av utsikten över hotellets tropiska trädgård.

PRIVILEGERUM

Priviligerum på 38kvm för upp till tre personer (2 vuxna + 1 barn eller 3 vuxna). Alla rum har sovrum med dubbelsäng och eget badrum. Samtliga är utrustade med TV, kassaskåp, telefon, tee- och kaffekokare, hårtork. Dessutom har alla rum antingen balkong eller terrass, där du kan njuta av utsikten över hotellets tropiska trädgård.

DELUXERUM

Deluxerum på 38kvm för upp till tre personer (2 vuxna + 1 barn eller 3 vuxna). Alla rum har sovrum med dubbelsäng och eget badrum. Samtliga är utrustade med TV, kassaskåp, telefon, tee- och kaffekokare, hårtork. Dessutom har alla rum antingen balkong eller terrass, där du kan njuta av utsikten över havet.

BUNGALOW

Dessa villor består av två rum, en för par och en barnens rum för högst 4 barn. De är rymliga och ger optimal komfort avskildhet för familjer (kök, vardagsrum och två badrum per villa) medan du njuter av alla fördelar på hotellet som barnens klubb, restauranger och bar, trädgård, pooler, etc. Samtliga är utrustade med TV, kassaskåp, telefon, tee- och kaffekokare, hårtork.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Faciliteter Casuarina Resort

Faciliteter

Två pooler
Tre restauranger (2 á la carte*)
Bar
Spa med massage*
GRATIS utvalda vattensporter
GRATIS introduktion till dykning
Gym och tennisbanor
Kajak
Vindsurfing
Båt med glasbotten
Vattenskidor
Dykning*
Cykeluthyrning*
GRATIS Wi-Fi i receptionen

*= Extra kostnad

Spa Casuarina Resort

Spa

Designat som en vision av paradiset, för din avslappning, där bara de bästa ingredienserna används och den allra bästa servicen erbjuds. Denna tillflyktsort av avslappning och sinnesro befinner sig i den vackraste av miljöer, där natur och skönhet går hand i hand.

All Inclusive
Måltider
Frukost, lunch och middag (Buffé). På eftermiddagen kaffe/tee och snacks (15.00-17.00).

Dryck
Läsk, Vatten, Lokalproducerad alkohol, Öl, Juice, Kaffe/Tee vid självserveringsbaren från 11.00 – 23.00. Minibar och kaffe/tee-kokare på rummet.

Aktiviteter
Utbud av land- och vattensporter

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke
Intresseanmälan