08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00
Antigua

Cocobay Resort

All Inclusive

Valley Church
P.O. Box 431
Seatons
Antigua
Tel: 001 268 562 2400

Cocobay Resort är ett exklusivt bungalowhotell endast för par beläget på den grönskande sluttningen vid Freyes Bay och med det turkosskimrande havet direkt intill.

Det natursköna lugnet som omgärdar hotellet skapar en fristad där tiden försvinner och romantiken kan blomma. Hotellet har två små poolområden och erbjuder alla bekvämligheter som man förväntar sig av ett förstklassigt resort hotell.
 

Cocobay Resort har ett förvånansvärt stort antal gäster som väljer att återkomma år från år av en enda anledning: Den avslappnande, lugna atmosfären! OBS! Hotellet tar inte emot barn under 12 år (undantaget under jul).

 

Bildgalleri

Hotellets läge

Beskrivning, tjänster och faciliteter

Cocobay Resort är ett exklusivt bungalowhotell beläget på den grönskande sluttningen vid Freyes Bay och med det turkosskimrande havet direkt intill. Det natursköna lugnet som omgärdar hotellet skapar en fristad där tiden försvinner och romantiken kan blomma.

Hotellet har två små poolområden och erbjuder alla bekvämligheter som man förväntar sig av ett förstklassigt resort hotell.

Cocobay Resort har ett förvånansvärt stort antal gäster som väljer att återkomma år från år av en enda anledning: Den avslappnande, lugna atmosfären!

OBS! Hotellet tar inte emot barn under 12 år (undantaget under jul).

Restauranger och barer

Cocobay Resort har två restauranger varav en för lättare rätter och två barer. Intill hotellet ligger den romantiska restaurangen Sheer Rocks med utsikt över havet i solnedgången och väl värd ett besök.

All-inclusive

Alla måltider, lokala drycker, öl och spritsorter (ej premiummärken) samt husets vin per glas, service, skatt, land- och vattensport.

Semestertyper

All-inclusive
Bröllopsresor
Jubileumsresor

Rummen

Standard bungalow

Standard bungalow

Standardrum samt rum med trädgårdsutsikt saknar luftkonditionering. Alla bungalows och har antingen 1 king-sizesäng eller 2 enkelsängar och uteplats/balkong med hängmatta, hårtork, kylskåp, kaffebryggare, värdeskåp samt takfläkt. Tillgång till TV finns i en speciell lounge.

Bungalow med havsutsikt

Deluxe Pool Cottage

Premium Waterfront Suite