CORAL MIST BEACH HOTEL

Coral Mist Beach Hotel är ett genuint ö-hotell och ett ganska litet hotell med pastellfärgade byggnader vid sydkustens heta strandmiljö. Kombinationen gör Coral Mist Beach Hotel till ett riktigt bra val för den som vill bo på ett genuint ö-hotell.

Eftersom hotellet har två egna pooler har du goda chanser att hitta en riktigt fin poolplats där du kan sola och koppla av ordentligt. Här kan du stanna hela dagen om du vill och bara njuta.

Hotellet har ett rum där hela familjen kan umgås och spela brädspel, biljard mm. För dem som gillar vattensporter finns bland annat snorkling, kajakpaddling och windsurfing. Hör efter i hotellets aktivitetscenter vad som gäller. Det finns även ett mindre gym.

Personalen i aktivitetscentret kan även ordna med biluthyrning och utflykter om du vill upptäcka Barbados.

Som gäst har du också tillgång till underhållning och ett fascinerande nattliv. För barnfamiljer kan Coral Mist Beach Hotel erbjuda flera olika bekvämligheter anpassade särskilt för yngre gäster.

OBS! alla rum har havsutsikt.

Worthing
Christ Church
Barbados
Tel: 001 246 435 7712

Tripadvisor

Coral Mist Beach Hotel

BILDGALLERI

RUMMEN

HAVSUTSIKT

Deluxe med separat sovrum med 1 king-sizesäng och utsikt över den vita sandstranden och havet.

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Hotellet vid stranden

Restauranger

Hotell har en restaurang och fler restauranger ligger inom gångavstånd.

Restaurangen

Uteliv & Aktiviteter

På fem minuters taxiavstånd från hotellet ligger St Lawrence Gap med nattklubbar, restauranger och barer.

För den som gillar golf finns golfbanan Rockley Golf Course strax nordväst om hotellet. Det är en par 70-bana, med en total längd på drygt 5 000 meter.

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke