Coral Mist Beach Hotel2018-08-23T13:35:01+00:00

CORAL MIST BEACH HOTEL

All Inclusive

Coral Mist Beach Hotel är ett genuint ö-hotell och ett ganska litet hotell med pastellfärgade byggnader vid sydkustens heta strandmiljö. Kombinationen gör Coral Mist Beach Hotel till ett riktigt bra val för den som vill bo på ett genuint ö-hotell.

Eftersom hotellet har två egna pooler har du goda chanser att hitta en riktigt fin poolplats där du kan sola och koppla av ordentligt. Här kan du stanna hela dagen om du vill och bara njuta.

Hotellet har ett rum där hela familjen kan umgås och spela brädspel, biljard mm. För dem som gillar vattensporter finns bland annat snorkling, kajakpaddling och windsurfing. Hör efter i hotellets aktivitetscenter vad som gäller. Det finns även ett mindre gym.

Personalen i aktivitetscentret kan även ordna med biluthyrning och utflykter om du vill upptäcka Barbados.

Som gäst har du också tillgång till underhållning och ett fascinerande nattliv. För barnfamiljer kan Coral Mist Beach Hotel erbjuda flera olika bekvämligheter anpassade särskilt för yngre gäster.

OBS! alla rum har havsutsikt.

Intresseanmälan

Worthing
Christ Church
Barbados
Tel: 001 246 435 7712

BILDGALLERI

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger

Hotell har en restaurang och fler restauranger ligger inom gångavstånd.

Uteliv & Aktiviteter

På fem minuters taxiavstånd från hotellet ligger St Lawrence Gap med nattklubbar, restauranger och barer.

För den som gillar golf finns golfbanan Rockley Golf Course strax nordväst om hotellet. Det är en par 70-bana, med en total längd på drygt 5 000 meter.

RUMMEN

HAVSUTSIKT

Deluxe med separat sovrum med 1 king-sizesäng och utsikt över den vita sandstranden och havet.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.