COUPLES NEGRIL RESORT

All Inclusive

OBS! Hotellet är endast för par.

En optimal all-inclusive-semester enbart för par! Med måltider dygnet runt, inklusive tre mål dagligen plus snacks och vin till lunch och middag. Här får Du tillgång till en obegränsad mängd drycker av ledande internationella märken på sju olika barer. Dessutom kan du välja bland en mängd olika land- och vattensporter med instruktion samt organiserade utflykter.

Hotellet ligger i en vidsträckt tropisk trädgård intill en 200 meter lång strand med ljuvlig vit sand – och bara åtta kilometer från den lilla fiskebyn Negril. Från Montego Bay-flygplatsen är det drygt åtta mil, en resa på ungefär 1,5 timme.

Utöver de tre specialrestaurangerna och den mer avspända Beach Grill erbjuder Couples måltider dygnet runt. Kontinental frukost kan du få upp på rummet från kl. 6.30 till 10.00. Annars serveras den i Cassava Terrace Restaurant. Cassava Terrace Restaurant har också en omfattande lunchbuffé och goda middagsrätter. Vår gourmetrestaurang Otaheite har endast öppet för middag – bordsbeställning krävs. Här serveras det exklusiva jamaicanska/karibiska köket och servicen håller högsta klass. Heliconia Grill Restaurant serverar ett urval av lokala medelhavsrätter flera kvällar i veckan.

Det finns 5 barer och ytterligare två barer som inte är fullservicebarer: Reggae Bar har självservering av öl och läsk på stranden, och Otaheite Bar är öppen för dig som äter middag på restaurangen.

Prisförfrågan

Norman Manley Boulevard
Negril
Jamaica
Tel: 001 876 957 4273

BILDGALLERI

RUMMEN

TRADGARDSUTSIKT

Deluxe Garden finns inom hela anläggningen och har utsikt över den underbart vackra trädgården.

HAVSUTSIKT

Deluxe Ocean ligger tre trappor upp i varje byggnad och längre ner närmare havet. Från en del rum kan havsutsikten vara begränsad.
Deluxe Beachfront har även en kyl fylld med öl, vin, läsk och champagne (fylls på dagligen) och platt satellit-tv. Ligger i byggnaderna närmast havet.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Barer och restauranger
Utöver de tre specialrestaurangerna och den mer avspända Beach Grill erbjuder Couples måltider dygnet runt. Kontinental frukost kan Du få upp på rummet från kl. 6.30 till 10.00. Annars serveras den i Cassava Terrace Restaurant fram till 10.30. Cassava Terrace Restaurant har också en omfattande lunchbuffé och goda middagsrätter. Vår gourmetrestaurang Otaheite har endast öppet för middag – bordsbeställning krävs. Här serveras det exklusiva jamaicanska/karibiska köket och servicen håller högsta klass. Heliconia Grill Restaurant serverar ett urval av lokala medelhavsrätter flera kvällar i veckan.

Barer
Terrace Bar har öppet från kl. 12.15 till 15.00 samt från kl. 18.00 till 23.00. Pool Bar öppnar kl. 10.00 och har öppet till kl. 19.00, Beach Bar har öppet kl. 10.00-24.00, Piano Bar öppnar för cocktails kl. 18.30 och stänger när sista gästen går hem och Nude Beach Bar öppnar kl. 10.00 och stänger kl. 17.00. Det finns ytterligare två barer som inte är fullservicebarer: Reggae Bar har öppet 10.00–17.00 och har självservering av öl och läsk på stranden, och Otaheite Bar som är öppen för Dig som äter middag på restaurangen. Hovmästare finns.

Underhållning

Kvällsunderhållningen står husbandet för tillsammans med en mängd lokala artister, och på måndagskvällar är det Beach Party med kabaréartister som gäller. På hotellet finns även en pianist som spelar varje kväll. På tisdags- och fredagskvällar är det disco i pianobaren.

Sporter

Bland landsporterna finns tennis (fyra tennisbanor varav två med belysning för Dig som vill spela på kvällarna), basket, aerobics, beach & poolvolleyboll, klasser i konsthantverk, golf på den närbelägna 18-hålsbanan Negril Hills inkl. fri transport och greenfee (obligatorisk caddy mot extra kostnad, klubbor och golfbilar finns att hyra). Hotellet har även ett luftkonditionerat Fitness Center med Cybex-utrustning och sal för motionsklasser.

Bland vattensporterna finns scubadykning (5-stjärnig PADI-anläggning) vattenskidåkning, segling, windsurfing, snorkling, kajakpaddling och båtturer med glasbottenbåt. För alla dessa sporter finns tillgång till professionell instruktör.

Scubadykning: upp till två tankdyk finns tillgängliga för dykare med certifikat. Utan extra kostnad. Du som inte har dykarcertifikat kan ta det. Kursen arrangeras av dykshopen. Är Du nybörjare rekommenderar vi en Resort Course som är en endagsutbildning som avslutas med ett fridyk. Välj bland 30 olika dykställen – alla ger Dig garanterat en intressant undervattensupplevelse. PADI-certifiering, avancerad dykning och specialdykning kan organiseras mot en extra kostnad.

Förutom allt som nämns här ovan har hotellet dessutom ett spelrum inomhus med olika brädspel, biljard, bordtennis och dart samt satellit-tv. Det finns två bubbelpooler i vardera änden av den stora sötvattenspoolen som har en ”swim up”-bar. Ytterligare två bubbelpooler finns i trädgården.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan