COUPLES NEGRIL RESORT

All Inclusive

OBS! Hotellet är endast för par.

En optimal all-inclusive-semester enbart för par! Med måltider dygnet runt, inklusive tre mål dagligen plus snacks och vin till lunch och middag. Här får Du tillgång till en obegränsad mängd drycker av ledande internationella märken på sju olika barer. Dessutom kan du välja bland en mängd olika land- och vattensporter med instruktion samt organiserade utflykter.

Hotellet ligger i en vidsträckt tropisk trädgård intill en 200 meter lång strand med ljuvlig vit sand – och bara åtta kilometer från den lilla fiskebyn Negril. Från Montego Bay-flygplatsen är det drygt åtta mil, en resa på ungefär 1,5 timme.

Utöver de tre specialrestaurangerna och den mer avspända Beach Grill erbjuder Couples måltider dygnet runt. Kontinental frukost kan du få upp på rummet från kl. 6.30 till 10.00. Annars serveras den i Cassava Terrace Restaurant. Cassava Terrace Restaurant har också en omfattande lunchbuffé och goda middagsrätter. Vår gourmetrestaurang Otaheite har endast öppet för middag – bordsbeställning krävs. Här serveras det exklusiva jamaicanska/karibiska köket och servicen håller högsta klass. Heliconia Grill Restaurant serverar ett urval av lokala medelhavsrätter flera kvällar i veckan.

Det finns 5 barer och ytterligare två barer som inte är fullservicebarer: Reggae Bar har självservering av öl och läsk på stranden, och Otaheite Bar är öppen för dig som äter middag på restaurangen.

Norman Manley Boulevard
Negril
Jamaica
Tel: 001 876 957 4273

BILDGALLERI

RUMMEN

TRADGARDSUTSIKT

Deluxe Garden finns inom hela anläggningen och har utsikt över den underbart vackra trädgården.

HAVSUTSIKT

Deluxe Ocean ligger tre trappor upp i varje byggnad och längre ner närmare havet. Från en del rum kan havsutsikten vara begränsad.
Deluxe Beachfront har även en kyl fylld med öl, vin, läsk och champagne (fylls på dagligen) och platt satellit-tv. Ligger i byggnaderna närmast havet.

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Barer och restauranger
Utöver de tre specialrestaurangerna och den mer avspända Beach Grill erbjuder Couples måltider dygnet runt. Kontinental frukost kan Du få upp på rummet från kl. 6.30 till 10.00. Annars serveras den i Cassava Terrace Restaurant fram till 10.30. Cassava Terrace Restaurant har också en omfattande lunchbuffé och goda middagsrätter. Vår gourmetrestaurang Otaheite har endast öppet för middag – bordsbeställning krävs. Här serveras det exklusiva jamaicanska/karibiska köket och servicen håller högsta klass. Heliconia Grill Restaurant serverar ett urval av lokala medelhavsrätter flera kvällar i veckan.

Barer
Terrace Bar har öppet från kl. 12.15 till 15.00 samt från kl. 18.00 till 23.00. Pool Bar öppnar kl. 10.00 och har öppet till kl. 19.00, Beach Bar har öppet kl. 10.00-24.00, Piano Bar öppnar för cocktails kl. 18.30 och stänger när sista gästen går hem och Nude Beach Bar öppnar kl. 10.00 och stänger kl. 17.00. Det finns ytterligare två barer som inte är fullservicebarer: Reggae Bar har öppet 10.00–17.00 och har självservering av öl och läsk på stranden, och Otaheite Bar som är öppen för Dig som äter middag på restaurangen. Hovmästare finns.

Underhållning

Kvällsunderhållningen står husbandet för tillsammans med en mängd lokala artister, och på måndagskvällar är det Beach Party med kabaréartister som gäller. På hotellet finns även en pianist som spelar varje kväll. På tisdags- och fredagskvällar är det disco i pianobaren.

Sporter

Bland landsporterna finns tennis (fyra tennisbanor varav två med belysning för Dig som vill spela på kvällarna), basket, aerobics, beach & poolvolleyboll, klasser i konsthantverk, golf på den närbelägna 18-hålsbanan Negril Hills inkl. fri transport och greenfee (obligatorisk caddy mot extra kostnad, klubbor och golfbilar finns att hyra). Hotellet har även ett luftkonditionerat Fitness Center med Cybex-utrustning och sal för motionsklasser.

Bland vattensporterna finns scubadykning (5-stjärnig PADI-anläggning) vattenskidåkning, segling, windsurfing, snorkling, kajakpaddling och båtturer med glasbottenbåt. För alla dessa sporter finns tillgång till professionell instruktör.

Scubadykning: upp till två tankdyk finns tillgängliga för dykare med certifikat. Utan extra kostnad. Du som inte har dykarcertifikat kan ta det. Kursen arrangeras av dykshopen. Är Du nybörjare rekommenderar vi en Resort Course som är en endagsutbildning som avslutas med ett fridyk. Välj bland 30 olika dykställen – alla ger Dig garanterat en intressant undervattensupplevelse. PADI-certifiering, avancerad dykning och specialdykning kan organiseras mot en extra kostnad.

Förutom allt som nämns här ovan har hotellet dessutom ett spelrum inomhus med olika brädspel, biljard, bordtennis och dart samt satellit-tv. Det finns två bubbelpooler i vardera änden av den stora sötvattenspoolen som har en ”swim up”-bar. Ytterligare två bubbelpooler finns i trädgården.

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke