COUPLES TOWER ISLE RESORT

All Inclusive

OBS! Hotellet är endast för par.

Couples Tower Isle Resort är ett hotell med historia och charm från den gamla världen. Ett hotell som Du aldrig har sett maken till.

På det här all-inclusive-hotellet – endast för par – får du vacker natur, utsökt inredda rum och en uppsjö av möjligheter att uppleva det jamaicanska paradiset och favorit-tillhålen för 1950-talets Hollywoodstjärnor. Här har du tillgång till så gott som allt. Från rymliga, eleganta rum och sviter med fantastisk havsutsikt till förstklassiga restauranger och oförglömliga utflykter och äventyr. Så det finns all anledning att falla för Couples Ocho Rios.

Hotellet ligger på en vidsträckt sandstrand, åtta kilometer från Ocho Rios – med bra shopping – och drygt tio mil från Montego Bay-flygplatsen.

Utöver de fyra specialrestaurangerna och den mer avspända Beach Grill erbjuder Couples måltider dygnet runt. Kontinental frukost kan du få på rummet från kl. 7.30 till 10.00 eller i The Patio Restaurant fram till 10.30 med kontinental frukost fram till kl. 11.00. The Patio Restaurant har också en omfattande lunchbuffé och goda middagsrätter. The Veranda är en restaurang med internationellt kök som serverar middagar från kl. 19.00 till 21.00. Le Gourmet har öppet på kvällen, med franskt kök och fantastisk service. Bordsbeställning krävs. Vår italienska restaurang Bayside har endast öppet för middag.

På anläggningen finns tre jacuzzis varav två ligger i den romantiska trädgården.

Prisförfrågan

Couples Tower Isle
Ocho Rios
Jamaica
Tel: 001 876 975 4271

BILDGALLERI

RUMMEN

TRADGARDSUTSIKT

Alla rum har king-size-säng, luftkonditionering, satellit-tv, telefon, cd-spelare och stereo, dusch, bad, hårtork, kaffebryggare, strykjärn och strykbräda, säkerhetsbox och balkong eller uteplats med utsikt över den lummiga tropiska trädgården.

HAVSUTSIKT

Alla rum har king-size-säng, luftkonditionering, satellit-tv, telefon, cd-spelare och stereo, dusch, bad, hårtork, kaffebryggare, strykjärn och strykbräda, säkerhetsbox och balkong eller uteplats med utsikt över Karibiska havet.

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger & barer

Utöver de fyra specialrestaurangerna och den mer avspända Beach Grill erbjuder Couples måltider dygnet runt. Kontinental frukost kan Du få på rummet från kl. 7.30 till 10.00 eller i The Patio Restaurant fram till 10.30 med kontinental frukost fram till kl. 11.00. The Patio Restaurant har också en omfattande lunchbuffé och goda middagsrätter.

The Veranda är en restaurang med internationellt kök och serverar endast middag från kl. 19.00 till 21.00. Le Gourmet har öppet på kvällen, med franskt kök och fantastisk service. Bordsbeställning krävs. Vår italienska restaurang Bayside har endast öppet för middag.

Kvällsunderhållningen står husbandet för tillsammans med en mängd lokala artister och på onsdagar är det vårt Caribbean Beach Party som gäller.

Inom området finns fem tennisbanor (tre belysta för kvällsspel), två squashbanor med luftkonditionering – bägge med tillgång till professionell instruktör. Vidare finns även krocket, volleyboll, jätteschack, aerobics, basket, cykelutflykter och möjlighet att prova på olika konsthantverk. Ridning kan också ordnas (mot tillägg). Golf på den närliggande Upton Hills 18-hålsgolfbana ingår med gratis transport och greenfees.

Bland vattensporterna finns scubadykning, vattenskidåkning, hobie cats, segling, snorkling, windsurfing, kajakpaddling, utflykter i båt med glasbotten och katamarantur i solnedgången. Inkl. tillgång till professionell instruktör.

Dessutom finns ett spelrum inomhus med olika brädspel, biljard, bordtennis samt en separat tv-del med storbildsskärm. På stranden finns ett luftkonditionerat och fullt utrustat gym med tio Nautilus-maskiner, fria vikter, Lifecycle, Stairmaster-utrustning samt en separat aerobics-del. I anslutning till gymmet finns också en bastu.

På anläggningen finns tre jacuzzis och två ligger i den romantiska trädgården.

Prisförfrågan

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke
Intresseanmälan