Coyaba Beach Hotel2018-08-23T13:46:32+00:00

COYABA BEACH HOTEL

All Inclusive

Coyaba Beach Resort är ett litet intimt hotell i jordnära ameroindiansk stil som ligger direkt på Grenadas världsberömda strand, den närmare 4 kilometer långa Grand Anse Beach, och bara några steg från restauranger, barer och shopping i Grand Anse.

Hotellet har ett PADI dykcenter för både nybörjare och mer erfarna. De färgrika korallreven kan även upplevas med snorkling eller dykning från stranden. Koppla av med massage och aromaterapi på hotellets spa, gör yoga eller tai chi, träna konditionen på gymmet eller tennisplanen.

För den golfintresserade har hotellet utvecklat ett samarbete med Grenadas golfbana som erbjuder gratis greenfee för gäster på Coyaba.

Transfer från flygplatsen tar det ca 10 minuter och till huvudstaden S.t George ca 15 minuter.

Intresseanmälan

Grand Anse Beach
Box 336
St. George
Grenada
Tel: 001 473 444 4129

BILDGALLERI

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Arawakabana är den eleganta restaurangen med internationellt kök och grenadinska delikatesser som hummer. Arawakabana serverar även frukost och lunch. Klädkod gäller.

Carbet Restaurant är en uteservering med enklare rätter vid poolen. Det går även att beställa privat middag i så kallade Kabanas i trädgården.

Det finns 3 barer varav en vid stranden och en swim-up bar.

All-inclusive

Alla måltider och obegränsat med dryck (exklusive champagne och premiumdrycker)..

Sporter

Tillgång till gym, belysta tennisbanor samt utrustning och icke-motoriserade vattensporter såsom hobie cats, kajaker och tillgång till snorkelutrustning. Greenfee på golfbanan Grenada Gold & Country Club.

Underhållning

Kvällsunderhållning en gång i veckan.

RUMMEN

TRADGARDSUTSIKT

Rummen har utsikt över pool eller hotellområdets grönska.

HAVSUTSIKT

Rum med utsikt över havet.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.