COYABA BEACH HOTEL

All Inclusive

Coyaba Beach Resort är ett litet intimt hotell i jordnära ameroindiansk stil som ligger direkt på Grenadas världsberömda strand, den närmare 4 kilometer långa Grand Anse Beach, och bara några steg från restauranger, barer och shopping i Grand Anse.

Hotellet har ett PADI dykcenter för både nybörjare och mer erfarna. De färgrika korallreven kan även upplevas med snorkling eller dykning från stranden. Koppla av med massage och aromaterapi på hotellets spa, gör yoga eller tai chi, träna konditionen på gymmet eller tennisplanen.

För den golfintresserade har hotellet utvecklat ett samarbete med Grenadas golfbana som erbjuder gratis greenfee för gäster på Coyaba.

Transfer från flygplatsen tar det ca 10 minuter och till huvudstaden S.t George ca 15 minuter.

Grand Anse Beach
Box 336
St. George
Grenada
Tel: 001 473 444 4129

BILDGALLERI

RUMMEN

TRADGARDSUTSIKT

Rummen har utsikt över pool eller hotellområdets grönska.

HAVSUTSIKT

Rum med utsikt över havet.

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Arawakabana är den eleganta restaurangen med internationellt kök och grenadinska delikatesser som hummer. Arawakabana serverar även frukost och lunch. Klädkod gäller.

Carbet Restaurant är en uteservering med enklare rätter vid poolen. Det går även att beställa privat middag i så kallade Kabanas i trädgården.

Det finns 3 barer varav en vid stranden och en swim-up bar.

All-inclusive

Alla måltider och obegränsat med dryck (exklusive champagne och premiumdrycker)..

Sporter

Tillgång till gym, belysta tennisbanor samt utrustning och icke-motoriserade vattensporter såsom hobie cats, kajaker och tillgång till snorkelutrustning. Greenfee på golfbanan Grenada Gold & Country Club.

Underhållning

Kvällsunderhållning en gång i veckan.

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke