DIVI DUTCH VILLAGE

Frukost

Divi Dutch Village Resort ligger i en ljuvlig tropisk trädgård med pooler och är en Divi Aruba-resort med familjär stämning och olika typer av rum/sviter.

Från det här hotellet behöver du bara promenera en kort bit genom trädgården för att komma till den vackra Druif-stranden. Hotellet är en lugn oas på denna sprudlande ö. Rummen är stora och passar utmärkt till stora familjer.

Divi Dutch Village är särskilt lämpligt för familjer eller par som söker hemtrevligt och mysigt hotell. Det finns belysta tennisbanor på området och varje vecka erbjuds tenniskurser sponsrade av Divi Tamarijn. Efter lunch arrangeras spel och lekar i Seabreeze-poolen samt promenader på stranden – en favorit bland familjer.

Varje kväll ordnas livemusik och underhållning på ett av de fem Divi-hotellen.

Prisförfrågan

J.E.Irausquin Blvd. #45
Druif Beach
Aruba
Tel: 00297 582 3300

BILDGALLERI

RUMMEN

STUDIO

Studio Suites har en king-size säng och en queen-size bäddsoffa i sittgruppen.

Alla rum är inredda i holländsk kolonialstil med utsikt över pool eller trädgård och med rymliga privata uteplatser eller balkonger. Många av dem har utomhusbubbelbad. I sviterna finns fullt utrustade kök, luftkonditionering, tv samt klockradio.

SVITER

One Bedroom Suites har en king-size säng i sovrummet och en queen-size bäddsoffa i en separat del.

Alla rum är inredda i holländsk kolonialstil med utsikt över pool eller trädgård och med rymliga privata uteplatser eller balkonger. Många av dem har utomhusbubbelbad. I sviterna finns fullt utrustade kök, luftkonditionering, tv samt klockradio.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Lättare middags- och lunchrätter samt snacks serveras vid poolen på informella Tiki Tiki Cafe i Divi Dutch Village. Speciell solnedgångsmiddag serveras varje lördag med färska skaldjur och fisk samt öns egna specialiteter.

Gäster på Divi Dutch Village kan också äta middag på Seabreeze Cafe som serverar både lättare rätter och gourmeträtter vid poolen på Divi Village Golf & Beach Resort.

Barnaktiviteter

Divi Pirate Crew är ett program för barn mellan 4 – 12 år 3 dagar i veckan. En dag ägnas åt skattjakt, en annan dag är det tävling i att bygga sandslott och en tredje dag är det filmkväll. Barnen måste ha sällskap av förälder.

Uteliv & Aktiviteter

Divi-hotellen anordnar veckoaktiviteter för sina gäster, bland annat snorkling och cykelutflykter, beachpartyn, djuphavsfiske, shoppingutflykter och mycket annat. På Divi Dutch Village finns en aktivitetskoordinator som hjälper till med aktiviteter och arrangemang för gästerna.

Som gäst på Divi Dutch Village Beach Resort har du tillgång till alla Divi-hotellen, vilket innebär att det finns massor att göra! Divi Village Golf & Beach Resort och Divi Tamarjin är bara några steg bort, medan en kort bussresa tar dig till Divi Aruba. Sammanlagt har alla Divi Aruba-hotellen 13 restauranger, ett gym, golfbana, vattensporter och mycket mycket mer.

Hotellet inkluderar

3 sötvattenpooler

Mellanmål på Tiki Tiki Café

Fullständigt spa

Närliggande tennisbanor

Närliggande golfbana

Beachvolleybollplan

Klättervägg

Gym

Treasures of the Caribbean Kids Club

Flerspråkig personal (engelska, holländska, och spanska)

Bröllopsresa
Vi erbjuder bröllopsresor till Aruba. Kontakta oss för mer information.

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke
Intresseanmälan