Divi Flamingo Beach Resort2018-08-23T13:30:32+00:00

DIVI FLAMINGO BEACH RESORT

Frukosthotell

Paradiset för dykare och snorklare. Divi Flamingo Beach Resort är ett färgstarkt och opretentiöst hotell på den lite sömniga ön Bonaires västkust, perfekt för de som önskar en semester med dykning och snorkling på öns många oförstörda dykställen.

Det går även att snorkla / dyka direkt vid hotellets strand.

På hotellet finns Divi Dive Bonaire, ett PADI scubadykningscenter i världklass. Divi Dive Bonaire gör dagliga turer till Bonaires olika korallrev för bästa dykupplevelser och utfärdar dykcertifikat för både nybörjare och mer erfarna dykare. Divi Dive Bonaire håller med nödvändig utrustning och kvalificerade dykare med minst 10 års erfarenhet. Divi Flamingo Beach Resort är även platsen för dykare med särskilda behov då både dykbåtar och boende är tillgängligt med rullstol.

Hotellet har ett casino, 2 pooler, toppmodernt gym, spa samt en frisersalong. Divi Flamingo Beach Resort ligger bara ett par minuters promenad från Bonaires huvudort Kralendijk och till flygplatsen tar det bara fem minuter med bil.

Intresseanmälan

J.A. Abraham Blvd
Kralendijk
Bonaire
Tel: 00599 717 8285

BILDGALLERI

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Hotellet har två restauranger utomhus. Calabas serverar frukost vid stranden och Chibi Chibi lunch och middag i en färgstark tropisk atmosfär med inspirerande vyer och ett härligt lokalt och internationellt kök.

Barnaktiviteter

Divi Pirate Crew är ett program för barn mellan 4 – 12 år 3 dagar i veckan. En dag ägnas åt skattjakt, en annan dag är det tävling i att bygga sandslott och en tredje dag är det filmkväll. Barnen måste ha sällskap av förälder. 

RUMMEN

TRADGARDSUTSIKT

Lorem ipsum dolor sit amet, ei usu affert partem. No detraxit accusata vis, duo lobortis consulatu vituperata an. In tamquam consequat duo. Vis Rum i tvåvåningshus med utsikt över den tropiska trädgården eller i villa med egen uteplats. Alla rum har en eller två dubbelsängar. Rummen är rökfria.

HAVSUTSIKT

Full havsutsikt med egen balkong och två dubbelsängar. Rummen är rökfria.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.