DIVI FLAMINGO BEACH RESORT

Frukosthotell

Paradiset för dykare och snorklare. Divi Flamingo Beach Resort är ett färgstarkt och opretentiöst hotell på den lite sömniga ön Bonaires västkust, perfekt för de som önskar en semester med dykning och snorkling på öns många oförstörda dykställen.

Det går även att snorkla / dyka direkt vid hotellets strand.

På hotellet finns Divi Dive Bonaire, ett PADI scubadykningscenter i världklass. Divi Dive Bonaire gör dagliga turer till Bonaires olika korallrev för bästa dykupplevelser och utfärdar dykcertifikat för både nybörjare och mer erfarna dykare. Divi Dive Bonaire håller med nödvändig utrustning och kvalificerade dykare med minst 10 års erfarenhet. Divi Flamingo Beach Resort är även platsen för dykare med särskilda behov då både dykbåtar och boende är tillgängligt med rullstol.

Hotellet har ett casino, 2 pooler, toppmodernt gym, spa samt en frisersalong. Divi Flamingo Beach Resort ligger bara ett par minuters promenad från Bonaires huvudort Kralendijk och till flygplatsen tar det bara fem minuter med bil.

Prisförfrågan

J.A. Abraham Blvd
Kralendijk
Bonaire
Tel: 00599 717 8285

BILDGALLERI

RUMMEN

TRADGARDSUTSIKT

Lorem ipsum dolor sit amet, ei usu affert partem. No detraxit accusata vis, duo lobortis consulatu vituperata an. In tamquam consequat duo. Vis Rum i tvåvåningshus med utsikt över den tropiska trädgården eller i villa med egen uteplats. Alla rum har en eller två dubbelsängar. Rummen är rökfria.

HAVSUTSIKT

Full havsutsikt med egen balkong och två dubbelsängar. Rummen är rökfria.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Hotellet har två restauranger utomhus. Calabas serverar frukost vid stranden och Chibi Chibi lunch och middag i en färgstark tropisk atmosfär med inspirerande vyer och ett härligt lokalt och internationellt kök.

Barnaktiviteter

Divi Pirate Crew är ett program för barn mellan 4 – 12 år 3 dagar i veckan. En dag ägnas åt skattjakt, en annan dag är det tävling i att bygga sandslott och en tredje dag är det filmkväll. Barnen måste ha sällskap av förälder. 

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke
Intresseanmälan