DIVI FLAMINGO BEACH RESORT

Frukosthotell

Paradiset för dykare och snorklare. Divi Flamingo Beach Resort är ett färgstarkt och opretentiöst hotell på den lite sömniga ön Bonaires västkust, perfekt för de som önskar en semester med dykning och snorkling på öns många oförstörda dykställen.

Det går även att snorkla / dyka direkt vid hotellets strand.

På hotellet finns Divi Dive Bonaire, ett PADI scubadykningscenter i världklass. Divi Dive Bonaire gör dagliga turer till Bonaires olika korallrev för bästa dykupplevelser och utfärdar dykcertifikat för både nybörjare och mer erfarna dykare. Divi Dive Bonaire håller med nödvändig utrustning och kvalificerade dykare med minst 10 års erfarenhet. Divi Flamingo Beach Resort är även platsen för dykare med särskilda behov då både dykbåtar och boende är tillgängligt med rullstol.

Hotellet har ett casino, 2 pooler, toppmodernt gym, spa samt en frisersalong. Divi Flamingo Beach Resort ligger bara ett par minuters promenad från Bonaires huvudort Kralendijk och till flygplatsen tar det bara fem minuter med bil.

Prisförfrågan

J.A. Abraham Blvd
Kralendijk
Bonaire
Tel: 00599 717 8285

BILDGALLERI

RUMMEN

TRADGARDSUTSIKT

Lorem ipsum dolor sit amet, ei usu affert partem. No detraxit accusata vis, duo lobortis consulatu vituperata an. In tamquam consequat duo. Vis Rum i tvåvåningshus med utsikt över den tropiska trädgården eller i villa med egen uteplats. Alla rum har en eller två dubbelsängar. Rummen är rökfria.

HAVSUTSIKT

Full havsutsikt med egen balkong och två dubbelsängar. Rummen är rökfria.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Hotellet har två restauranger utomhus. Calabas serverar frukost vid stranden och Chibi Chibi lunch och middag i en färgstark tropisk atmosfär med inspirerande vyer och ett härligt lokalt och internationellt kök.

Barnaktiviteter

Divi Pirate Crew är ett program för barn mellan 4 – 12 år 3 dagar i veckan. En dag ägnas åt skattjakt, en annan dag är det tävling i att bygga sandslott och en tredje dag är det filmkväll. Barnen måste ha sällskap av förälder. 

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan