08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00
St. Martin

Divi Little Bay

Frukosthotell

Little Bay Road
Philipsburg
St Maarten
Tel: 00721 542 2333

 

Divi Little Bay ligger på en egen halvö mellan två vackra vikar i den holländska delen av St. Maarten, omgivet av vit sand och stillsamma blå vågor från Little Bay.

Det lugna läget gör att havet är badvänligt, även för de små.Hotellet har dessutom tre swimmingpooler och eget spa, gym samt tennisbana. Det finns även en shoppingarkad med taxfree-varor på hotellet och egna resturanger, men vill man ha mer så är det bara några minuters promenad till shopping och restauranger på St Maarten.

På stranden intill hotellet ligger ett vattensportcenter som hotellgästerna kan använda. Där kan man bl a hyra hobie cats, kajaker, windsurfingbrädor och utrustning för snorkling. Centret har också en PADI Dive Shop för scubadykning.

 

Bildgalleri

Hotellets läge

Beskrivning, tjänster och faciliteter

Divi Little Bay ligger på en egen halvö mellan två vackra vikar i den holländska delen av St. Maarten, omgivet av vit sand och stillsamma blå vågor från Little Bay. Det lugna läget gör att havet är badvänligt, även för de små.

Hotellet har dessutom tre swimmingpooler och eget spa, gym samt tennisbana. Det finns även en shoppingarkad med taxfree-varor på hotellet och egna resturanger, men vill man ha mer så är det bara några minuters promenad till shopping och restauranger på St Maarten.

På stranden intill hotellet ligger ett vattensportcenter som hotellgästerna kan använda. Där kan man bl a hyra hobie cats, kajaker, windsurfingbrädor och utrustning för snorkling. Centret har också en PADI Dive Shop för scubadykning.

 

Restauranger och barer

Divi Little Bay har tre restauranger. På Seabreeze Café kan man äta lunch vid poolen och på Bayview Café i shoppingarkaden en snabb frukost eller lunch.

På Toucans Café serveras frukost och middag inomhus eller vid strandkanten. Middagen som kan bestå av lokala fisk- och skaldjursrätter eller gourmetmat serveras i skenet av levande ljus. Resturangen ordnar även temamiddagar med buffé utomhus, livemusik och allmän partystämning.

Barnaktiviteter

Hotellet har en kids club med poolaktiviteter under veckan och kan även ordna barnvakt. Divi Little Bay begär referenser av alla som anlitas.

Divi Pirate Crew är ett program utanför hotellets ram för barn mellan 4 - 12 år 3 dagar i veckan. En dag ägnas åt skattjakt, en annan dag är det tävling i att bygga sandslott och en tredje dag är det filmkväll. Barnen måste ha sällskap av förälder.

Semestertyper

Familjeresor

Rummen

Standard

Standard

Alla rum har direkt havutsikt och har antingen en king-sizesäng eller två dubbelsängar.

Sviter

Studio