DIVI LITTLE BAY

Frukosthotell

Divi Little Bay ligger på en egen halvö mellan två vackra vikar i den holländska delen av St. Maarten, omgivet av vit sand och stillsamma blå vågor från Little Bay.

Det lugna läget gör att havet är badvänligt, även för de små.Hotellet har dessutom tre swimmingpooler och eget spa, gym samt tennisbana. Det finns även en shoppingarkad med taxfree-varor på hotellet och egna resturanger, men vill man ha mer så är det bara några minuters promenad till shopping och restauranger på St Maarten.

På stranden intill hotellet ligger ett vattensportcenter som hotellgästerna kan använda. Där kan man bl a hyra hobie cats, kajaker, windsurfingbrädor och utrustning för snorkling. Centret har också en PADI Dive Shop för scubadykning.

Little Bay Road
Philipsburg
St Maarten
Tel: 00721 542 2333

BILDGALLERI

RUMMEN

STANDARD

Alla rum har direkt havutsikt och har antingen en king-sizesäng eller två dubbelsängar.

SVITER

Hotellsviter med ett sovrum har antingen en king-sizesäng eller en queensize-säng. Casitas med ett sovrum har en kingsize-säng i sovrummet och en bäddsoffa i queensize i vardagsrummet. Casitas har även dusch med termostat. Alla sviter har fullt utrustade kök.

STUDIO

Har en kingsize-säng i sovrummet och en bäddsoffa i queensize i vardagsrummet. Även dessa har fullt utrustade kök.

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Divi Little Bay har tre restauranger. På Seabreeze Café kan man äta lunch vid poolen och på Bayview Café i shoppingarkaden en snabb frukost eller lunch.

På Toucans Café serveras frukost och middag inomhus eller vid strandkanten. Middagen som kan bestå av lokala fisk- och skaldjursrätter eller gourmetmat serveras i skenet av levande ljus. Resturangen ordnar även temamiddagar med buffé utomhus, livemusik och allmän partystämning.

Barnaktiviteter

Hotellet har en kids club med poolaktiviteter under veckan och kan även ordna barnvakt. Divi Little Bay begär referenser av alla som anlitas.

Divi Pirate Crew är ett program utanför hotellets ram för barn mellan 4 – 12 år 3 dagar i veckan. En dag ägnas åt skattjakt, en annan dag är det tävling i att bygga sandslott och en tredje dag är det filmkväll. Barnen måste ha sällskap av förälder.

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke