DIVI LITTLE BAY 2018-02-09T21:39:33+00:00

DIVI LITTLE BAY

Frukosthotell

Divi Little Bay ligger på en egen halvö mellan två vackra vikar i den holländska delen av St. Maarten, omgivet av vit sand och stillsamma blå vågor från Little Bay.

Det lugna läget gör att havet är badvänligt, även för de små.Hotellet har dessutom tre swimmingpooler och eget spa, gym samt tennisbana. Det finns även en shoppingarkad med taxfree-varor på hotellet och egna resturanger, men vill man ha mer så är det bara några minuters promenad till shopping och restauranger på St Maarten.

På stranden intill hotellet ligger ett vattensportcenter som hotellgästerna kan använda. Där kan man bl a hyra hobie cats, kajaker, windsurfingbrädor och utrustning för snorkling. Centret har också en PADI Dive Shop för scubadykning.

Begär offert

Little Bay Road
Philipsburg
St Maarten
Tel: 00721 542 2333

BILDGALLERI

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Divi Little Bay har tre restauranger. På Seabreeze Café kan man äta lunch vid poolen och på Bayview Café i shoppingarkaden en snabb frukost eller lunch.

På Toucans Café serveras frukost och middag inomhus eller vid strandkanten. Middagen som kan bestå av lokala fisk- och skaldjursrätter eller gourmetmat serveras i skenet av levande ljus. Resturangen ordnar även temamiddagar med buffé utomhus, livemusik och allmän partystämning.

Barnaktiviteter

Hotellet har en kids club med poolaktiviteter under veckan och kan även ordna barnvakt. Divi Little Bay begär referenser av alla som anlitas.

Divi Pirate Crew är ett program utanför hotellets ram för barn mellan 4 – 12 år 3 dagar i veckan. En dag ägnas åt skattjakt, en annan dag är det tävling i att bygga sandslott och en tredje dag är det filmkväll. Barnen måste ha sällskap av förälder.

RUMMEN

STANDARD

Alla rum har direkt havutsikt och har antingen en king-sizesäng eller två dubbelsängar.

SVITER

Hotellsviter med ett sovrum har antingen en king-sizesäng eller en queensize-säng. Casitas med ett sovrum har en kingsize-säng i sovrummet och en bäddsoffa i queensize i vardagsrummet. Casitas har även dusch med termostat. Alla sviter har fullt utrustade kök.

STUDIO

Har en kingsize-säng i sovrummet och en bäddsoffa i queensize i vardagsrummet. Även dessa har fullt utrustade kök.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Våra kunder föredrar att resa med oss därför att vi kan vår resmål och har tid att lyssna & kan ta fram den resa de önskar. Utöver detta svarar vi alltid snabbt på telefon & mail.