Eden Beach Hotel2018-08-23T13:31:22+00:00

EDEN BEACH HOTEL

Frukosthotell

På en vacker och tropisk del av ön Bonaire ligger Eden Beach Hotel, en perfekt plats för en aktivitetsfylld eller avkopplande semester på de karibiska öarna.

Du hittar hotellet vid en 120 meter kritvit sandstrand på den norra delen av ön, nära beläget huvudstaden Kralendjik precis vid Klein Bonaire kusten. På plats finns WannaDive som erbjuder komplett PADI dykning för alla hotellets gäster. Eden Beach har även ett Beach Activity och Health & Fitness Center som håller i fitnessprogram och aktiviteter för alla åldrar.

Eden Beach erbjuder standard hotellrum, enrumslägenheter och lägenheter med två sovrum att välja mellan. Standardrummen är simpla men enrumslägenheterna och de större lägenheterna kommer med fullt utrustade kök för de som gillar att laga sin egen mat. På hotellet finns en avslappnad middagsrestaurang samt en reggaebar där lokala artister framträder. Det finns även ett flertal hotell i närheten för utökade middagsmöjligheter.

För en perfekt omgivning, en uppsjö av aktiviteter och ett hotell med allt gästerna behöver och inget onödigt, är Eden Beach Hotel ett bra val.

Intresseanmälan

Bulevard. Gobernador Nicolaas Debrot 73,
Kralendijk 0,
Tel: 00599 717 6720

BILDGALLERI

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger

Spice Bar & Restaurant är en modern och avslappnad restaurang vid stranden som inte bara serverar god mat utan där man också kan ta det lugnt med en bok eller en cocktail, mingla under Happy Hour eller se ett uppträdande och umgås med vänner under kvällen.

Faciliteter

Bar / lounge
Restaurang (er) på hotellet
Slå samman
Spa
Dyk Shop
Biluthyrning Skrivbord
Aktivitetsdisk
Tillgängliga faciliteter
Konferenslokaler
Underhållning

RUMMEN

STANDARD

Rummen har 1 king-sizesäng eller 2 enkelsängar, Rymmer max 2 personer.

HAVSUTSIKT

Dessa har balkong, minikylskåp, kaffebryggare, telefon, värdeskåp och 1 king-sizesäng eller 2 enkelsängar. Rymmer max 2 personer

STUDIO

Dessa har 1 king-sizesäng eller 2 enkelsängar, fullt utrustat kök och värdeskåp. En del har uteplats och utsikten varierar. Rymmer max 3 personer

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Våra kunder föredrar att resa med oss därför att vi kan vår resmål och har tid att lyssna & kan ta fram den resa de önskar. Utöver detta svarar vi alltid snabbt på telefon & mail.