EDEN BEACH HOTEL

Frukosthotell

På en vacker och tropisk del av ön Bonaire ligger Eden Beach Hotel, en perfekt plats för en aktivitetsfylld eller avkopplande semester på de karibiska öarna.

Du hittar hotellet vid en 120 meter kritvit sandstrand på den norra delen av ön, nära beläget huvudstaden Kralendjik precis vid Klein Bonaire kusten. På plats finns WannaDive som erbjuder komplett PADI dykning för alla hotellets gäster. Eden Beach har även ett Beach Activity och Health & Fitness Center som håller i fitnessprogram och aktiviteter för alla åldrar.

Eden Beach erbjuder standard hotellrum, enrumslägenheter och lägenheter med två sovrum att välja mellan. Standardrummen är simpla men enrumslägenheterna och de större lägenheterna kommer med fullt utrustade kök för de som gillar att laga sin egen mat. På hotellet finns en avslappnad middagsrestaurang samt en reggaebar där lokala artister framträder. Det finns även ett flertal hotell i närheten för utökade middagsmöjligheter.

För en perfekt omgivning, en uppsjö av aktiviteter och ett hotell med allt gästerna behöver och inget onödigt, är Eden Beach Hotel ett bra val.

Bulevard. Gobernador Nicolaas Debrot 73,
Kralendijk 0,
Tel: 00599 717 6720

BILDGALLERI

RUMMEN

STANDARD

Rummen har 1 king-sizesäng eller 2 enkelsängar, Rymmer max 2 personer.

HAVSUTSIKT

Dessa har balkong, minikylskåp, kaffebryggare, telefon, värdeskåp och 1 king-sizesäng eller 2 enkelsängar. Rymmer max 2 personer

STUDIO

Dessa har 1 king-sizesäng eller 2 enkelsängar, fullt utrustat kök och värdeskåp. En del har uteplats och utsikten varierar. Rymmer max 3 personer

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger

Spice Bar & Restaurant är en modern och avslappnad restaurang vid stranden som inte bara serverar god mat utan där man också kan ta det lugnt med en bok eller en cocktail, mingla under Happy Hour eller se ett uppträdande och umgås med vänner under kvällen.

Faciliteter

Bar / lounge
Restaurang på hotellet
Spa
Dyk Shop
Biluthyrning
Aktivitetsdisk
Konferenslokaler
Underhållning

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke