08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00
Bonaire

Eden Beach Hotel

Frukosthotell

Bulevard. Gobernador Nicolaas Debrot 73,
Kralendijk 0,
Tel: 00599 717 6720

På en vacker och tropisk del av ön Bonaire ligger Eden Beach Hotel, en perfekt plats för en aktivitetsfylld eller avkopplande semester på de karibiska öarna.

Du hittar hotellet vid en 120 meter kritvit sandstrand på den norra delen av ön, nära beläget huvudstaden Kralendjik precis vid Klein Bonaire kusten. På plats finns WannaDive som erbjuder komplett PADI dykning för alla hotellets gäster. Eden Beach har även ett Beach Activity och Health & Fitness Center som håller i fitnessprogram och aktiviteter för alla åldrar.

Eden Beach erbjuder standard hotellrum, enrumslägenheter och lägenheter med två sovrum att välja mellan. Standardrummen är simpla men enrumslägenheterna och de större lägenheterna kommer med fullt utrustade kök för de som gillar att laga sin egen mat. På hotellet finns en avslappnad middagsrestaurang samt en reggaebar där lokala artister framträder. Det finns även ett flertal hotell i närheten för utökade middagsmöjligheter.

För en perfekt omgivning, en uppsjö av aktiviteter och ett hotell med allt gästerna behöver och inget onödigt, är Eden Beach Hotel ett bra val.

 

Bildgalleri

Hotellets läge

Beskrivning, tjänster och faciliteter

Restauranger

Spice Bar & Restaurant är en modern och avslappnad restaurang vid stranden som inte bara serverar god mat utan där man också kan ta det lugnt med en bok eller en cocktail, mingla under Happy Hour eller se ett uppträdande och umgås med vänner under kvällen.

Faciliteter

Bar / lounge
Restaurang (er) på hotellet
Slå samman
Spa
Dyk Shop
Biluthyrning Skrivbord
Aktivitetsdisk
Tillgängliga faciliteter
Konferenslokaler
Underhållning

Semestertyper

Familjeresor

Rummen

Standard

Standard

Rummen har 1 king-sizesäng eller 2 enkelsängar, Rymmer max 2 personer.

Havsutsikt

Studio