Hotel Fiesta Americana Punta Varadero2018-08-23T14:13:03+00:00

BLAU MARINA VARADERO

All Inclusive

Hotel Fiesta Americana Punta Varadero ligger framför Marina Gaviota, en viktig marin plats på Kuba, mycket nära Punta Hicacos Ecology Park. 

Hotel letär vackert utformat och omgivet av fantastiska rymliga trädgårdar som ger dig en känsla av äkta exklusivitet. Mycket lyx för par och familjer! Det är ett All-inclusive hotell och består av 548 rum (535 juniorsviter, 5 Handikapp juniorsviter och 8 sviter. Faciliteter på hotellet inkluderar 5 restauranger (inklusive italienska, spanska, kubanska och skaldjursrestaurang), 3 pooler (2 pooler med jacuzzi), barer, gym, tennisbanor, vattensporter, disco och mycket mer. Det finns alltid något att göra för alla.

Intresseanmälan

Autopista Sur Final, Punta Hicacos
Varadero, Kuba
Tel: 0053 4566 9966

BILDGALLERI

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger 

Hotellet har 4 à la carte restauranger. Du kan boka tre middagar per person per vecka i “a la carte” restauranger (bokning krävs)

Restaurang Buffet “La Marina”

Restaurang Buffet “La Duna”

Fisk specialitet “a la carte” restaurang “El Faro”

Tex Mex “à la carte” restaurang “Bacunayagua”

“A la carte” italiensk restaurang “El Arlequino”

Tapas restaurang “La Zarzuela”

Snack Bar

3 middagar per bokning per vecka i våra “a la carte” restauranger (bokning krävs)

 

Barer 

Lobbybar “Club Hemingway” (öppet 24 timmar)

Pool Bar “La Boya”

Pool Bar III

Bar El Faro “La Terraza”

Bar “Teatro”

Bar med dansgolv “El Ancla”

Barn

Hotellet erbjuder komplett underhållningsprogram för barn tillsammans med vår professionella personal under vistelsen på hotellet. Dina barn kommer att njuta av den fantastiska Baby Club och Mini Club under dagen; särskild pool för barn och en lekplats. Barnpassning finns för extra kostnad.

 

All-inclusive

Frukost, lunch och middag 

Val av nationella och internationella drycker (toppmärken mot extra kostnad)

2 tennisbanor

Beachvolleyboll

Icke-motoriserade vattensporter (katamaran, vattencyklar, snorkling, vindsurfing)

Fitness och aerobics 

Parkering

Tillgång till “La Señora de Atocha” varje kväll

Mini bar fylld dagligen med 1 flaska vatten, 2 läskedrycker, 2 flaskor av lokal öl

3 pooler för vuxna

1 pool för barn

Lekplats

För din resa till Kuba välj Blau Marina Varadero Resort

RUMMEN

STANDARD

Terrass eller balkong med utsikt över trädgården eller poolen, hårtork, badrum, sminkspegel, telefon, kassaskåp (gratis), 200V och 110V, strykjärn och strykbräda (på begäran), minibar fylld dagligen med en flaska vatten, 2 läskedrycker , 2 flaskor av lokala öl, luftkonditionering, satellit TV, takfläkt, kaffebryggare med kaffe.

HAVSUTSIKT

Terrass eller balkong med havsutsikt, hårtork, badrum, sminkspegel, telefon, kassaskåp (gratis), 200V och 110V, strykjärn och strykbräda (på begäran), minibar fylld dagligen med en flaska vatten, 2 läskedrycker , 2 flaskor av lokala öl, luftkonditionering, satellit TV, takfläkt, kaffebryggare med kaffe.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Våra kunder föredrar att resa med oss därför att vi kan vår resmål och har tid att lyssna & kan ta fram den resa de önskar. Utöver detta svarar vi alltid snabbt på telefon & mail.