page contents
Fun Island Resort & Spa2018-07-19T11:31:49+00:00

FUN ISLAND RESORT & SPA

Helpension

Fun Island bjuder på mjuka stränder med vit sand och en enorm lagun med vackert turkost vatten. Det här är en trestjärnig resort som lokalt kallas för Bodufinolhu och som slog upp dörrarna år 1988.

Fun Island bjuder på en härlig blandning av kul och solsken. Den stora lagunen skapar perfekta förhållanden för ett antal vattensporter, som att åka bananbåt, segla på katamaran eller vindsurfa, och de underbara vita stränderna låter dig luta dig tillbaka och njuta av solen och stranden i vackra omgivningar. När solen går ner bjuds det på underhållning, och du kan dansa hela natten på diskot eller helt enkelt se upp på natthimlens vackra stjärnor med en god cocktail i handen.

Ön, alltså ”Den roliga ön” (eller Fun Island), lever mer än väl upp till sitt namn. Den har massvis av vackra stränder som du kan njuta av och roa dig på. Det finns även möjlighet att spela biljard, bordtennis och volleyboll på stranden. Dessutom bjuds det på riktigt god mat. För att njuta av den till fullo kan du till exempel dyka från några av landets bästa dykplatser – det ökar garanterat aptiten.

Fun Island ligger på den södra delen av atollen Male, bara 38 kilometer från Males internationella flygplats, en resa som tar runt 45 minuter med motorbåt. Ön är cirka 700 meter lång, och runt 168 meter bred.

Bodufinolhu Island
Maldiverna
Tel: 00960 664 00 33

BILDGALLERI

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Fun Island resort bjuder på ett antal specialiteter och delikat cuisine för olika smaker. Anläggningens restaurang serverar buffé till frukost, lunch och middag.

fun island resort

Bekvämligheter & aktiviteter

Välj bland otaliga aktiviteter

Biljard

Bordtennis

Volleyboll på stranden

Gym

Dykning

Kanotsegling

Katamaransegling

Vattensporter

Surfing

Snorkling

Vattenskoter/jet ski

Segling med jolle

Trimaran-segling

RUMMEN

DELUXE

Ön har åtta Deluxe-rum och 67 rum vid stranden, som alla bjuder på fantastiska utsikter över den Indiska oceanen.
DELUXE-RUM – Unika och rymliga rum med privat terrass och utomhusbad. Rummen bjuder på elegant inredning och har alla moderna bekvämligheter.

DELUXE RUM MED HAVSUTSIKT

Ön har åtta Deluxe-rum och 67 rum vid stranden, som alla bjuder på fantastiska utsikter över den Indiska oceanen.
RUM VID STRANDEN – Njut av det ultimata boendet med direkt åtkomst till de underbara vita stränderna som ligger precis vid rummet.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Våra kunder föredrar att resa med oss därför att vi kan vår resmål och har tid att lyssna & kan ta fram den resa de önskar. Utöver detta svarar vi alltid snabbt på telefon & mail.