08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00
Tobago

Grafton Beach Resort

Frukosthotell

Stonehaven Bay,
Black Rock,
Tobago
Tel: 00 1 868 639 0191

Grafton Beach Resort ligger i en sluttning med en fantastisk utsikt över Stonehaven Bay och en kilometerlång sandstrand.

Det här familjevänliga hotellet erbjuder en mängd olika aktiviteter som alla kan delta i. För dig som gillar att träna erbjuder stranden idealiska förutsättningar för jogging under tidigare morgnar – eller varför inte passa på att ta några mysiga kvällspromenader tillsammans? De två tennisbanorna på hotellet är de enda på hela Tobago. För spelfantasterna finns ett spelrum utrustat med bland annat massor av spel och bordtennisbord. Poolen är den idealiska platsen för dig som vill ha en riktigt lat och avkopplande semester. Här finns en swim-up-bar så att du inte ens behöver ta dig upp ur vattnet för att få en uppfriskande cocktail. Grafton Beach Resort har två restauranger: Ocean View Restaurant och Neptune's Grill. Här erbjuder man också olika former av kvällsunderhållning. För föräldrar som vill njuta av lite kvalitetstid tillsammans på semestern finns Grafton Beach Resorts egen Kidz Klub* och barnvaktsservice*. 

Hotellet ligger vid Stonehaven Bay på Tobagos sydvästra kust, ca 20 minuter från huvudstaden Scarborough. Transfer från flygplatsen tar ca 15 minuter. 

Bildgalleri

Hotellets läge

Beskrivning, tjänster och faciliteter

Grafton Beach Resort ligger i en sluttning med en fantastisk utsikt över Stonehaven Bay och en kilometerlång sandstrand. Det här familjevänliga hotellet erbjuder en mängd olika aktiviteter som alla kan delta i. För dig som gillar att träna erbjuder stranden idealiska förutsättningar för jogging under tidigare morgnar – eller varför inte passa på att ta några mysiga kvällspromenader tillsammans? De två tennisbanorna på hotellet är de enda på hela Tobago. För spelfantasterna finns ett spelrum utrustat med bland annat massor av spel och bordtennisbord. Poolen är den idealiska platsen för dig som vill ha en riktigt lat och avkopplande semester. Här finns en swim-up-bar så att du inte ens behöver ta dig upp ur vattnet för att få en uppfriskande cocktail. Grafton Beach Resort har två restauranger: Ocean View Restaurant och Neptune's Grill. Här erbjuder man också olika former av kvällsunderhållning. För föräldrar som vill njuta av lite kvalitetstid tillsammans på semestern finns Grafton Beach Resorts egen Kidz Klub* och barnvaktsservice*. 

Hotellet ligger vid Stonehaven Bay på Tobagos sydvästra kust, ca 20 minuter från huvudstaden Scarborough. Transfer från flygplatsen tar ca 15 minuter. 

Restauranger och barer

2 restauranger: Oceanview Restaurant, med en utsökt kombination av lokala och internationella smaker och rätter, serverar frukost, lunch och middag. Neptune's Grill. På bägge restaurangerna krävs bordsbeställning för middag. 3 barer inkl. Bougainvillaea Bar. Swim-up-baren har öppet för lunch och serverar drinkar under större delen av dagen. Afternoon Tea serveras i hotellets lounge. 

Underhållning

Underhållning flera kvällar i veckan med fokus på Tobagos kultur, bland annat steel band, folklore-uppvisningar, limbodans and calypso. 

Aktiviteter och spel 

Pool med swim-up-bar, introduktionslektioner i dykning i poolen (1 per person och vistelse – dock ej ankomst- och avresedagar) samt ett dykcenter*, 2 luftkonditionerade squashbanor, spelcenter, Kidz Klub (4–12 år)* samt 18-håls golfbana i närheten*. 

Faciliteter

Barnvaktsservice*, särskild lounge med duschar och omklädningsrum för avresande gäster, strykjärn och strykbräda vid förfrågan. 

Tillgänglighet

Den här anläggningen ligger i en sluttning och har många trappor, och rekommenderas därför inte för personer med begränsad rörlighet eller funktionshinder. 

Semestertyper

Bröllopsresor
Familjeresor

Rummen

Trädgårdsutsikt

Trädgårdsutsikt

106 rum på tre våningar, inga hissar. Alla rum har balkong eller uteplats, luftkonditionering, takfläkt, satellit-tv, minikyl samt hårtork. Vissa rum ligger i anslutning till varandra. Standard Garden View Rooms har antingen en kingsize-säng eller två dubbelsängar, och rymmer max. 3 vuxna eller 2 vuxna och 2 barn (upp till 12 år).