GRAN CARIBE CLUB KAWAMA VARADERO

All Inclusive

Detta hotell har elegant arkitektur och fantastisk utsikt över den 3,5 km breda Varadero-kanalen. Det ligger precis vid den underbara stranden och 15 minuters promenad  från staden. Den internationella flygplatsen i Varadero – Juan Gualberto Gómez ligger 20 minuters bilresa bort.

Man kan koppla av vid utomhuspoolen som även har en  barnsektion tex njuta av en eftermiddag under den härliga karibiska solen vid poolkanten. Massagetjänster och bastu är tillgängliga för dem som behöver lite extra bortskämdhet, medan de aktiva typerna kan njuta av ett antal aktiviteter som sträcker sig från vattenskidor, snorkling, dykning, vattenpolo, vindsurfing till spanska danskurser och till och med katamaran segling.

Huvudbyggnaden där receptionen är belägen återskapar stilen av en “hacienda” med sina bågar och uthuggna stenar. Detta trevliga hotell erbjuder bekvämt boende, bra service och en mängd nautiska sporter. Hotellet har 490 rum.

Primera Avenida y Calle 1, Reparto Kawama
Varadero, Kuba
Tel: 0053 457 614 416

BILDGALLERI

RUMMEN

STANDARD

Alla rum har luftkonditionerng. värdeskåp, telefon, satellit-tv, minikylskåp, dusch, hårtork, badrum, varmt och kallt vatten.

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger

Gran Caribe Club Kawama har 3 restauranger & 3 barer.
La Tasca – Buffet
Rissolino – italienska
Gran Canal – Internationell

Barer

La Fortuna – Lobby
El Dorado – Pool
Candil  – Stranden

All Inclusive

• Måltider dagligen plus tilltugg
• Alla drycker (inhemska öl och cocktails)
• Dagliga aktiviteter
• Nattunderhållning
• Barnklubb (2-12 år)
• Icke-motoriserade vattensporter

All inclusive

Alla måltider, även à la carte för vilket bokning krävs, obegränsat med drycker (ej premiumdrycker).

Kajakpaddling, windsurfing, segling, vattencykling och snorkling. Dessutom volleyball och tennis.

Kvällsunderhållning och shower. Olika inomhusspel.

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke