Gran Caribe Club Kawama Varadero2018-08-23T14:12:24+00:00

GRAN CARIBE CLUB KAWAMA VARADERO

All Inclusive

Detta hotell har elegant arkitektur och fantastisk utsikt över den 3,5 km breda Varadero-kanalen. Det ligger precis vid den underbara stranden och 15 minuters promenad  från staden. Den internationella flygplatsen i Varadero – Juan Gualberto Gómez ligger 20 minuters bilresa bort.

Man kan koppla av vid utomhuspoolen som även har en  barnsektion tex njuta av en eftermiddag under den härliga karibiska solen vid poolkanten. Massagetjänster och bastu är tillgängliga för dem som behöver lite extra bortskämdhet, medan de aktiva typerna kan njuta av ett antal aktiviteter som sträcker sig från vattenskidor, snorkling, dykning, vattenpolo, vindsurfing till spanska danskurser och till och med katamaran segling.

Huvudbyggnaden där receptionen är belägen återskapar stilen av en “hacienda” med sina bågar och uthuggna stenar. Detta trevliga hotell erbjuder bekvämt boende, bra service och en mängd nautiska sporter. Hotellet har 490 rum.

Intresseanmälan

Primera Avenida y Calle 1, Reparto Kawama
Varadero, Kuba
Tel: 0053 457 614 416

BILDGALLERI

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger

Gran Caribe Club Kawama har 3 restauranger & 3 barer.
La Tasca – Buffet
Rissolino – italienska
Gran Canal – Internationell

Barer

La Fortuna – Lobby
El Dorado – Pool
Candil  – Stranden

All Inclusive

• Måltider dagligen plus tilltugg
• Alla drycker (inhemska öl och cocktails)
• Dagliga aktiviteter
• Nattunderhållning
• Barnklubb (2-12 år)
• Icke-motoriserade vattensporter

All inclusive

Alla måltider, även à la carte för vilket bokning krävs, obegränsat med drycker (ej premiumdrycker).

Kajakpaddling, windsurfing, segling, vattencykling och snorkling. Dessutom volleyball och tennis.

Kvällsunderhållning och shower. Olika inomhusspel.

RUMMEN

STANDARD

Alla rum har luftkonditionerng. värdeskåp, telefon, satellit-tv, minikylskåp, dusch, hårtork, badrum, varmt och kallt vatten.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Våra kunder föredrar att resa med oss därför att vi kan vår resmål och har tid att lyssna & kan ta fram den resa de önskar. Utöver detta svarar vi alltid snabbt på telefon & mail.