GROTTO BAY BEACH RESORT

Frukosthotell

Charmigt hotell som speglar det verkliga Bermuda. Grotto Bay Beach Resort ligger på ett vidsträckt område med anlagda trädgårdar alldeles intill viken Ferry Reach vid Castle Harbour.

Som någonting helt unikt har det här hotellet två grottor på området, och det är därifrån som hotellet har fått sitt namn. Här kan gästerna dyka ner i det svala, underjordiska vattnet i Cathedral Cave eller beundra stalaktiterna i Prospero’s Cave.

Grotto Bay Beach Resort har fyra tennisbanor, en välsorterad tennisshop samt tillgång till tennisinstruktör för grupp- eller privatlektioner. Hotellet har en uppvärmd sötvattenspool med swim-up bar samt jacuzzi..

Precis utanför hotellets entré finns en busshållplats och här kan man ta bussen till den historiska staden St George. Den berömda puben Swizzle Inn och de underjordiska grottorna Crystal Caves ligger inom gångavstånd från hotellet.

Intresseanmälan

11 Blue Hole Hill
Hamilton
Bermuda
Tel: 001 441 293 83 33

BILDGALLERI

RUMMEN

DELUXE

Rummen är utrustade med öns traditionella möbler och har ett badrum i marmor med en traditionell piedestal tvättställ. I rummet finns en kaffemaskin, strykjärn och strykbräda, kylskåp och ett värdeskåp . Gratis WiFi finns tillgängligt i hela anläggningen.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Hotellet har två restauranger – Palm Court Dining Room och Hibiscus Dining Room med utsökta rätter. Det finns också en bar Rum House Bar. Dessutom kan man koppla av efter middagen på terrasserna runt hotellets huvudbyggnad.

Barnaktiviteter

Grotto Bay Beach Resort välkomnar barnfamiljer och har under sommaren ett särskilt aktivitetsprogram för barn. På hotellet finns också en lekplats och ett tv-spelrum.

All-inclusive

​Alla måltider, alla alkoholfria drycker, utvalda spritsorter, glas vin och alla ölsorter.

Sporter

​Tennis dag- och kvällstid. Alla icke-motoriserade vattensporter, snorkelutrustning, kajaker, paddelåror, segelbåtar och brädor för windsurfing..

Övrigt

Åkkort till öns buss- och färjetrafik.

För din resa till Bermuda välj Grotto Bay Beach Resort.

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke
Intresseanmälan