GROTTO BAY BEACH RESORT

Frukosthotell

Charmigt hotell som speglar det verkliga Bermuda. Grotto Bay Beach Resort ligger på ett vidsträckt område med anlagda trädgårdar alldeles intill viken Ferry Reach vid Castle Harbour.

Som någonting helt unikt har det här hotellet två grottor på området, och det är därifrån som hotellet har fått sitt namn. Här kan gästerna dyka ner i det svala, underjordiska vattnet i Cathedral Cave eller beundra stalaktiterna i Prospero’s Cave.

Grotto Bay Beach Resort har fyra tennisbanor, en välsorterad tennisshop samt tillgång till tennisinstruktör för grupp- eller privatlektioner. Hotellet har en uppvärmd sötvattenspool med swim-up bar samt jacuzzi..

Precis utanför hotellets entré finns en busshållplats och här kan man ta bussen till den historiska staden St George. Den berömda puben Swizzle Inn och de underjordiska grottorna Crystal Caves ligger inom gångavstånd från hotellet.

Intresseanmälan

11 Blue Hole Hill
Hamilton
Bermuda
Tel: 001 441 293 83 33

BILDGALLERI

RUMMEN

DELUXE

Rummen är utrustade med öns traditionella möbler och har ett badrum i marmor med en traditionell piedestal tvättställ. I rummet finns en kaffemaskin, strykjärn och strykbräda, kylskåp och ett värdeskåp . Gratis WiFi finns tillgängligt i hela anläggningen.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Hotellet har två restauranger – Palm Court Dining Room och Hibiscus Dining Room med utsökta rätter. Det finns också en bar Rum House Bar. Dessutom kan man koppla av efter middagen på terrasserna runt hotellets huvudbyggnad.

Barnaktiviteter

Grotto Bay Beach Resort välkomnar barnfamiljer och har under sommaren ett särskilt aktivitetsprogram för barn. På hotellet finns också en lekplats och ett tv-spelrum.

All-inclusive

​Alla måltider, alla alkoholfria drycker, utvalda spritsorter, glas vin och alla ölsorter.

Sporter

​Tennis dag- och kvällstid. Alla icke-motoriserade vattensporter, snorkelutrustning, kajaker, paddelåror, segelbåtar och brädor för windsurfing..

Övrigt

Åkkort till öns buss- och färjetrafik.

För din resa till Bermuda välj Grotto Bay Beach Resort.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan