HALF MOON HOTEL

Frukosthotell

Half Moon är en stor, lyxig resort som är byggd i traditionell jamaicansk stil med ett svartvitt färgschema och koloniala arkitektoniska särdrag såsom georgiska valv, klassiska kolonner och facktak.

Hotellet har alla moderna faciliteter samt vattensporter, inklusive en badplats där man kan simma med delfiner, ett spa, gym, ridning och en Robert Trent Jones golfbana. Hotellet har en framåtblickande känsla, där andra toppjamaicanska hotell har en lugn och tv-fri miljö, använder Half Moon all teknik det har till sitt förfogande.

Beläget på den norra kusten av Jamaica på 400 tropiska tunnland och längs 2 miles av vita sandstränder strax öster om Montego Bay, sträcker sig hotellet tillbaka inåt land, förbi stall, tennisbanor, shopping center, barnområde, golfbana och villor.

Transfertid från Montego Bay flygplats är 15 min.

Prisförfrågan

Half Moon P.O.
Montego Bay
Jamaica
Tel: 001 876 953 2211

BILDGALLERI

RUMMEN

DELUXE

Deluxe-rummen är utspridda bland West stugor och har antingen havsutsikt eller utsikt över trädgården.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Med åtta barer och sex restauranger kan Half Moon tillgodose i stort sett allt från en romantisk middag på balkongen till en barnvänlig barbecue på stranden. Maten har sitt ursprung i det jamaicanska, indiska, thailändska, internationella,och italienska köket samt i karibisk fusion. Det finns också flera poolbarer och en engelsk pub samt Cedar Bar för en kvällsdrink.

De olika restaurangerna har något för de flesta smaker, från Seagrape Restaurant som erbjuder klassiskt internationellt och jamaicanskt kök, till asiatisk mat på Sakura och italienska rätter på Il Giardino. Här kan du välja bland flera olika typer av boenden, från dubbelrum till villor med 6-7 sovrum som verkligen ger dig bra valuta för pengarna. Half Moon välkomnar både par och barnfamiljer.

Barnaktiviteter

I hotellets barnby finns aktivitetslokaler, en plaskdamm, sandlåda och en stor utomhuslekplats under tillsyn av en välutbildad samordnare.

Aktiviteter

Tretton tennisbanor, fyra squashbanor, 51 pooler, en naturlig Delfin-lagun, krocket, putting green, jogging- och cykelleder, basket och volleyboll, ridcenter i världsklass, ett fullt utrustat Nautilus Gym med personliga tränare, taxfree-shopping i en galleria med nära 40 specialbutiker och kompletta Spa-anläggningar samt en 24-timmars vårdcentral. Oavsett om det är att rida på strandkanten, slå en runda championship-golf, spela tennis med ett USTA-certifierat proffs, att simma med delfiner eller njuta en romantisk middag för två som lockar, så är möjligheterna oändliga på Half Moon.

Golf

Golfare lär bli överförtjusta av banan som väntar på Half Moon Resort. Den är designad av Robert Trent Jones Sr och tack vare denna 72-par Championship golfbana får Half Moon titeln “The Best Caribbean Golf Resort” av Caribbean World Magazine. Nyttjandet av denna fantastiska Golfklubb blir än mer tillfredsställande med Golflektioner från “David Leadbetter Golf Academy”, här blir konsten att svinga klubban fulländad.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan