08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00
Jamaica

Half Moon Hotel

Frukosthotell

Half Moon P.O.
Montego Bay
Jamaica
Tel: 001 876 953 2211

Half Moon är en stor, lyxig resort som är byggd i traditionell jamaicansk stil med ett svartvitt färgschema och koloniala arkitektoniska särdrag såsom georgiska valv, klassiska kolonner och facktak.

Hotellet har alla moderna faciliteter samt vattensporter, inklusive en badplats där man kan simma med delfiner, ett spa, gym, ridning och en Robert Trent Jones golfbana. Hotellet har en framåtblickande känsla, där andra toppjamaicanska hotell har en lugn och tv-fri miljö, använder Half Moon all teknik det har till sitt förfogande.

Beläget på den norra kusten av Jamaica på 400 tropiska tunnland och längs 2 miles av vita sandstränder strax öster om Montego Bay, sträcker sig hotellet tillbaka inåt land, förbi stall, tennisbanor, shopping center, barnområde, golfbana och villor.

Transfertid från Montego Bay flygplats är 15 min.

 


 


 

Bildgalleri

Hotellets läge

Beskrivning, tjänster och faciliteter

Restauranger och barer

Med åtta barer och sex restauranger kan Half Moon tillgodose i stort sett allt från en romantisk middag på balkongen till en barnvänlig barbecue på stranden. Maten har sitt ursprung i det jamaicanska, indiska, thailändska, internationella,och italienska köket samt i karibisk fusion. Det finns också flera poolbarer och en engelsk pub samt Cedar Bar för en kvällsdrink.

De olika restaurangerna har något för de flesta smaker, från Seagrape Restaurant som erbjuder klassiskt internationellt och jamaicanskt kök, till asiatisk mat på Sakura och italienska rätter på Il Giardino. Här kan du välja bland flera olika typer av boenden, från dubbelrum till villor med 6-7 sovrum som verkligen ger dig bra valuta för pengarna. Half Moon välkomnar både par och barnfamiljer.

 

Barnaktiviteter

I hotellets barnby finns aktivitetslokaler, en plaskdamm, sandlåda och en stor utomhuslekplats under tillsyn av en välutbildad samordnare.

Aktiviteter

Tretton tennisbanor, fyra squashbanor, 51 pooler, en naturlig Delfin-lagun, krocket, putting green, jogging- och cykelleder, basket och volleyboll, ridcenter i världsklass, ett fullt utrustat Nautilus Gym med personliga tränare, taxfree-shopping i en galleria med nära 40 specialbutiker och kompletta Spa-anläggningar samt en 24-timmars vårdcentral. Oavsett om det är att rida på strandkanten, slå en runda championship-golf, spela tennis med ett USTA-certifierat proffs, att simma med delfiner eller njuta en romantisk middag för två som lockar, så är möjligheterna oändliga på Half Moon.

Golf

Golfare lär bli överförtjusta av banan som väntar på Half Moon Resort. Den är designad av Robert Trent Jones Sr och tack vare denna 72-par Championship golfbana får Half Moon titeln “The Best Caribbean Golf Resort” av Caribbean World Magazine. Nyttjandet av denna fantastiska Golfklubb blir än mer tillfredsställande med Golflektioner från “David Leadbetter Golf Academy”, här blir konsten att svinga klubban fulländad.

Semestertyper

Bröllopsresor
Familjeresor
Jubileumsresor

Rummen

Deluxe

Deluxe

Deluxe-rummen är utspridda bland West stugor och har antingen havsutsikt eller utsikt över trädgården.