HEDONISM II RESORT

All Inclusive

OBS! vuxenhotell

Detta vuxenhotell (från 18 år) ligger direkt på den fina Seven Mile-stranden i Negril på Jamaicas västkust. Transfertiden från flygplatsen i Montego Bay är ca 1 1/2 timme.

Hotellet består av 2 olika delar, en nudistdel och en “påklädd” del.

På hotellet finns 3 pooler & 2 bubbelpooler, flera barer & restauranger, tennisbanor, gym, vattenrutchkana, spa (extra kostnad). Kvällstid hålls en show inom hotellområdet och på Club Hurricane kan du dansa hela natten.

Receptionen håller öppet dygnet runt.

Norman Manley Boulevard
Negril
Jamaica
Tel: 001 876 957 5200

BILDGALLERI

RUMMEN

SUPERIOR

Dessa rum har utsikt över trädgårdarna. Det finns ingen balkong, men de extra stora fönstren ger en fantastisk utsikt. I överensstämmelse med det exotiska, sexiga temat är takspeglar installerade över sängarna. Badrummen har dusch / badkar eller duschkabin med flera duschkablar.

  • hedo_1
  • hedo_2

HAVSUTSIKT

De extra stora fönstren ger utsikt över havet som är delvis dolda av buskar. Detta rum fortsätter den romantiska inställningen med en takspegel installerad över sängen och en europeisk Jacuzzi-dusch på badrummet. Lägg till den fantastiska utsikten över havet, och du har en sensuell upplevelse.

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger & barer

 Hedonism handlar om oförfalskad njutningslystnad. Långa, överdådiga bufféer, fester för ögon och sinnen, är din att ta itu med vid frukost, lunch och middag. Hamburgare och andra läckra godsaker fräsa på stranden grillar.
 
 Varje kväll, är solens eldiga farväl firas med smårätter och cocktails på stranden, bör något som alla upplever en gång i livet. Berätta dagens händelser med vänner gamla och nya över en middag i en av våra mysiga restauranger, med syndigt läcker mat i en mer exotisk miljö. Var snäll mot dig själv. Du har förtjänat det.
 
 Ny Chef Anthony Miller har uppgraderat mat erbjudanden utväg bred. Plus att vi har lagt på beställning pizza och hamburgare på naken pool och badtunna från midnatt till 4 am.
 
 Möjligheterna begränsas endast av fantasin. I själva verket handlar om det enda du kommer inte att vara hungrig eller törstig.
 
 Varumärke drinkar Premium flyter dag och natt från 5 barer. Frukost-och lunchbufféer är långa, påkostade och fylld med kreativa karibiska överraskningar och traditionella favoriter. Hamburgare och andra godsaker fräsa hela dagen på både stranden grillar.
 
 Efter middagen, sparkar Hedonism II in överväxeln. Hit Club Hurricane och dansa hela natten. Eller bege dig till Jon gemensamma, vår gunga pianobar med vår fantastiska pianist och gäst-interaktiva kul. När klockan slår tolv är det dags för den ökända midnattsbuffé.
 
 Detta är Hedonism II, där man kan äta och dricka, kärlek och skratt, fest och spela dygnet runt.
 
 Det är omöjligt att vara törstig på Hedonism. Obegränsad, premium varumärke drinkar gjorda med Grey Goose och liknande namn märken flödes dag och natt från 5 bar vid Hedonism. Plus husets viner och champagne har uppgraderats (och naturligtvis obegränsad konsumtion ingår!) Det finns en vinlista valfri full av bra viner att köpa för den som vill betala.
 
 Beställ din favoritdrink, eller vara vågad och be vår bartender för att piska upp en av hans/hennes special drinkar.

Faciliteter

Aktiviteter omfattar användning av all sportutrustning och anläggningar komplett med instruktion .

Vattensporter: segling, snorkling, glasbottnade båtturer, vindsurfing, kajaker och dykning . För dykning, måste man vara certifierade mot en extra kostnad . Om inte, scuba kursen ingår .

Marksport : Badminton, shuffleboard, basket, volleyboll, bordtennis, squash (det finns 2 luftkonditionerade squashbanor finns tillgängliga dagligen), Bergsklättring och en minigolfbana .

Tennis : Det finns 6 tennisbanor, och dessa är tända för spel på natttid. Training med hotellets pro finns två gånger dagligen, och turneringarna hålls tisdagar och torsdagar .

Strand/Pool/Jacuzzi : Stranden är uppdelad i två sektioner . En del är för dem som vill sola naken, och har en naken jacuzzi, naken pool och naken imma pool. Den andra delen av stranden, kallad Prude Beach, kräver kläder. En stor sötvattenpool med ett stort soldäck och jacuzzi ligger nära den stora nöjesområde tillsammans med vattenrutschbana och djupa pooler.

Fitness Center : Styrka utrustning: Stationära cyklar, trappklättrandemaskiner, elliptisk, löpband, spinning cyklar, samt ett komplett vikt rum med hemvist instruktör. Aerobics klasser tillgängliga fem gånger i veckan tillsammans med andra fitness discipliner under veckan .

Dansa på stranden efter middagen vid en öppen eld eller gå till discot. Tillbringa en romantisk kväll i Veronica’s piano bar och njut sedan vid midnatt av den berömda buffén. Nöjen och aktiviteter finns nonstop dygnet runt.

Hedonism II har två stränder, en för påklädda och en för naturister. Du väljer. Det finns även en färskvatten pool. Sportaktiviteterna är allt från scuba diving och vattenskidåkning till tennis (6 belysta banor), trapeze och cirkusskola.

Inom anläggningen finns också ett luftkonditonerade squashbanor.

På Hedonism II behöver Du aldrig sakna något att göra – kanske kommer Du istället tillbaka för att kunna pröva på allt!

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke