HEDONISM II RESORT

All Inclusive

OBS! vuxenhotell

Detta vuxenhotell (från 18 år) ligger direkt på den fina Seven Mile-stranden i Negril på Jamaicas västkust. Transfertiden från flygplatsen i Montego Bay är ca 1 1/2 timme.

Hotellet består av 2 olika delar, en nudistdel och en “påklädd” del.

På hotellet finns 3 pooler & 2 bubbelpooler, flera barer & restauranger, tennisbanor, gym, vattenrutchkana, spa (extra kostnad). Kvällstid hålls en show inom hotellområdet och på Club Hurricane kan du dansa hela natten.

Receptionen håller öppet dygnet runt.

 

Prisförfrågan

Norman Manley Boulevard
Negril
Jamaica
Tel: 001 876 957 5200

BILDGALLERI

RUMMEN

SUPERIOR

Dessa rum har utsikt över trädgårdarna. Det finns ingen balkong, men de extra stora fönstren ger en fantastisk utsikt. I överensstämmelse med det exotiska, sexiga temat är takspeglar installerade över sängarna. Badrummen har dusch / badkar eller duschkabin med flera duschkablar.

  • hedo_1
  • hedo_2

HAVSUTSIKT

De extra stora fönstren ger utsikt över havet som är delvis dolda av buskar. Detta rum fortsätter den romantiska inställningen med en takspegel installerad över sängen och en europeisk Jacuzzi-dusch på badrummet. Lägg till den fantastiska utsikten över havet, och du har en sensuell upplevelse.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger & barer

 Hedonism handlar om oförfalskad njutningslystnad. Långa, överdådiga bufféer, fester för ögon och sinnen, är din att ta itu med vid frukost, lunch och middag. Hamburgare och andra läckra godsaker fräsa på stranden grillar.
 
 Varje kväll, är solens eldiga farväl firas med smårätter och cocktails på stranden, bör något som alla upplever en gång i livet. Berätta dagens händelser med vänner gamla och nya över en middag i en av våra mysiga restauranger, med syndigt läcker mat i en mer exotisk miljö. Var snäll mot dig själv. Du har förtjänat det.
 
 Ny Chef Anthony Miller har uppgraderat mat erbjudanden utväg bred. Plus att vi har lagt på beställning pizza och hamburgare på naken pool och badtunna från midnatt till 4 am.
 
 Möjligheterna begränsas endast av fantasin. I själva verket handlar om det enda du kommer inte att vara hungrig eller törstig.
 
 Varumärke drinkar Premium flyter dag och natt från 5 barer. Frukost-och lunchbufféer är långa, påkostade och fylld med kreativa karibiska överraskningar och traditionella favoriter. Hamburgare och andra godsaker fräsa hela dagen på både stranden grillar.
 
 Efter middagen, sparkar Hedonism II in överväxeln. Hit Club Hurricane och dansa hela natten. Eller bege dig till Jon gemensamma, vår gunga pianobar med vår fantastiska pianist och gäst-interaktiva kul. När klockan slår tolv är det dags för den ökända midnattsbuffé.
 
 Detta är Hedonism II, där man kan äta och dricka, kärlek och skratt, fest och spela dygnet runt.
 
 Det är omöjligt att vara törstig på Hedonism. Obegränsad, premium varumärke drinkar gjorda med Grey Goose och liknande namn märken flödes dag och natt från 5 bar vid Hedonism. Plus husets viner och champagne har uppgraderats (och naturligtvis obegränsad konsumtion ingår!) Det finns en vinlista valfri full av bra viner att köpa för den som vill betala.
 
 Beställ din favoritdrink, eller vara vågad och be vår bartender för att piska upp en av hans/hennes special drinkar.

Faciliteter

Aktiviteter omfattar användning av all sportutrustning och anläggningar komplett med instruktion .

Vattensporter: segling, snorkling, glasbottnade båtturer, vindsurfing, kajaker och dykning . För dykning, måste man vara certifierade mot en extra kostnad . Om inte, scuba kursen ingår .

Marksport : Badminton, shuffleboard, basket, volleyboll, bordtennis, squash (det finns 2 luftkonditionerade squashbanor finns tillgängliga dagligen), Bergsklättring och en minigolfbana .

Tennis : Det finns 6 tennisbanor, och dessa är tända för spel på natttid. Training med hotellets pro finns två gånger dagligen, och turneringarna hålls tisdagar och torsdagar .

Strand/Pool/Jacuzzi : Stranden är uppdelad i två sektioner . En del är för dem som vill sola naken, och har en naken jacuzzi, naken pool och naken imma pool. Den andra delen av stranden, kallad Prude Beach, kräver kläder. En stor sötvattenpool med ett stort soldäck och jacuzzi ligger nära den stora nöjesområde tillsammans med vattenrutschbana och djupa pooler.

Fitness Center : Styrka utrustning: Stationära cyklar, trappklättrandemaskiner, elliptisk, löpband, spinning cyklar, samt ett komplett vikt rum med hemvist instruktör. Aerobics klasser tillgängliga fem gånger i veckan tillsammans med andra fitness discipliner under veckan .

Dansa på stranden efter middagen vid en öppen eld eller gå till discot. Tillbringa en romantisk kväll i Veronica’s piano bar och njut sedan vid midnatt av den berömda buffén. Nöjen och aktiviteter finns nonstop dygnet runt.

Hedonism II har två stränder, en för påklädda och en för naturister. Du väljer. Det finns även en färskvatten pool. Sportaktiviteterna är allt från scuba diving och vattenskidåkning till tennis (6 belysta banor), trapeze och cirkusskola.

Inom anläggningen finns också ett luftkonditonerade squashbanor.

På Hedonism II behöver Du aldrig sakna något att göra – kanske kommer Du istället tillbaka för att kunna pröva på allt!

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan