Hilton Curacao2018-10-12T16:15:20+00:00

HILTON CURACAO

Frukosthotell

Hilton Curaçao ligger bara ca 6 km från huvudstaden Willemstad – öns kulturella och historiska centrum – och bara 10 minuter från Hato International Airport.

Hotellet, med ett suveränt läge i Piscadera Bay, har två egna sandstränder och vackra omgivningar. Underbar pool som verkligen ger dig chans att koppla av och njuta av tillvaron. Kort sagt: en lyxig tropisk resort alldeles intill en större stad som har massor att erbjuda.

Det finns ett PADI/SSI dykcenter inom anläggningen. Där finns också ett casino i Las Vegas-stil. Populärt är även ‘Color of People’-spa med behandlingsrum med havsutsikt, bastu, ångbastu, relaxområde och utomhus-jacuzzi.

Dessutom finns här världens första Livingwell Health and Beach Club som bland annat erbjuder två belysta tennisbanor och ett stort gym med utrustning för konditionsträning, fria vikter, stor aerobicstudio med kvalificerade instruktörer. Tillgång till gymmet ingår i priset liksom tennis under dagtid.

Intresseanmälan

John F. Kennedy Boulevard
Piscaderabaai
Curaçao
Tel: 00599 9 462-5000

BILDGALLERI

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

På hotellet finns en mängd olika restauranger.
– Huvudrestaurangen Aqua serverar endast frukost.
– Cielo serverar italiensk mat i en elegant miljö med utomhusservering.
– The Beach Bar & Grill serverar lunch och förfriskningar.
– Captain Bligh’s Bar erbjuder cocktails, öl från eget bryggeri. Öppet för lunch och middag.

Barnaktiviteter

Kidz Paradise Club öppnas på begäran.

För din resa till Curacao välj Hilton Curacao Resort.

RUMMEN

TRADGARDSUTSIKT

Rummen har en tropisk inredning, Hilton Serenity säng, platt LCD-TV, en gratis safe, kaffebryggare, hårtork, MP3 klockradio och höghastighetsinternet.

HAVSUTSIKT

Rummen har en tropisk inredning, Hilton Serenity säng, platt LCD-TV, en gratis safe, kaffebryggare, hårtork, MP3 klockradio och höghastighetsinternet.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.