08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00
Jamaica

Hilton Rose Hall Resort

All Inclusive

Rose Hall,
Montego Bay,
Jamaica.
Tel: 00 1 876 953 2650

Rose Hall Resort & Spa är ett riktigt paradis som ligger mellan de majestätiska jamaicanska bergen och det glittrande Karibiska havet. Hotellet ligger bara 15 minuter från Montego Bays flygplats och genomgick nyligen en omfattande renovering i mångmiljondollarklassen.

På en plats som på 1700-talet var en sockerplantage ligger nu en inbjudande semesteroas som är perfekt både för barnfamiljer som är ute efter äventyr och att ha det kul tillsammans och för par som vill komma iväg och njuta av lite romantik. Rose Hall är ett av få Jamaica-hotell som erbjuder både all-inclusive-paket och enbart boende samt de fantastiska fördelarna HHonors®-programmet. Den här tropiska miljön är också den perfekta inramningen för minnesvärda vigselceremonier och bröllop.

 

Bildgalleri

Hotellets läge

Beskrivning, tjänster och faciliteter

Restauranger

Hotellet har 5 restauranger (Fresh, Mangoes, Seaside Grill, Luna di Mare and Three Palms). Tre ingår i det normala all-inclusivepaket. Mot tillägg kan man uppgradera till Platinumplan (5 restauranger, premiumdrinks, vatten på flaska m.m.) Det blir en enkel match att hitta något som passar alla smaker. 

Upplev Fresh — en ny gourmetbistro som har servering både under bar himmel och under tak, med genuina jamaicanska kännetecken som Red Stripe-flaskor och antika kopparkärl som förstärker stämningen. 

En avspänd miljö hittar Du på Seaside Grill som erbjuder middagar intill stranden i form av sallader, hamburgare och jamaicanska ”jerk”-specialiteter. När det gäller mer exklusiva restauranger kan man välja mellan den trattoria-inspirerade Luna di Mare och signaturrestaurangen Three Palms med utsikt över Karibiska havet och golfbanan. Här har det firats en mängd minnesvärda händelser som både födelsedagar, bröllop och olika jubileum.

All-inclusive
24-timmars all-inclusive. Komplett frukost, lunch, middag och snacks varje dag.

Obegränsad mängd fruktjuicer, läsk, alkoholhaltiga drycker, inkl. inhemska märken samt vin och sprit från ledande märken.

Golf

Hotellets gäster har också exklusiv tillgång till 18 hål av mästerskapsgolf längs den spektakulära kusten som kan skryta med golfbanorna Cinnamon Hill.

Barn

Har Du barn kommer Du – och barnen – att älska det populära Kids Club-programmet.

När det börjar dra ihop sig till middag finns det tre restauranger inom hotellet som serverar ett internationellt kök – från det lite enklare till det lite mer exklusiva. Därefter kan Ni avrunda kvällen med kvällsunderhållning eller i någon av de tre loungerna. För den optimala avkopplingen, besök Soothe Spa eller testa en avslappnande massage på stranden. Vill Ni utforska omgivningarna så kan hotellets Tour Desk hjälpa Er planera lite sightseeing eller andra utflykter.

Aktiviteter

Passa på att njuta av Rose Halls privata strand med en massa olika spännande typer av vattensporter och trevliga restauranger. På anläggningen finns också Karibiens mest spännande vattenland med en stor rutschbana. Här finns även Pool Concierge-service, en swim-up-bar och servering vid poolen.

Semestertyper

All-inclusive
Bröllopsresor
Familjeresor
Jubileumsresor

Rummen

Mountain view

Mountain view

De rymliga rummen har fått en ny stilren och modern inredning. Rummen har egna balkonger med storslagen utsikt över havet, bergen eller golfbanan. På rummen finns även platt-tv, iHome klockradio, inbyggd kyl och tillgång till bredbandsuppkoppling. Hotellet har 488 rum och 14 sviter som ligger fördelade på två stycken sjuvåningsbygnader. Resort View-rummen förmedlar öns vänliga värme och charm med inredning i tropisk design och med hänförande vyer. Mountain View-rummen öppnar upp mot de närliggande bergen och ger en viss glimt av Karibiska havet.

Havsutsikt