HOTEL INGLATERRA HAVANNA

Frukosthotell

Hotel Inglaterra grundades år 1875 och har en neoklassisk stil, med element som ger det en originalitet som mosaiken från Alicante i Spanien och grillar som förts hit från Sevilla, Spanien.

Hotellet har ett bra läge i hjärtat av Gamla Havanna, nära Central Park och den stora teatern i Havanna – den perfekta utgångspunkten för att upptäcka Havannas charm. Här finns bekväma rum utrustade med service och allt som är nödvändigt för att garantera dig en trevligt vistelse i en klassisk kolonial atmosfär.

På Hotell Inglaterra finns traditionella restauranger som säkert kommer att bli till glädje, liksom restaurangen “El Colonial”, med en viss meny för varje årstid. På utsidan av hotellet kan vi hitta det mycket kända “El Louvre” Coffee Shop, här kan besökarna njuta av det dagliga kubanska livet från en trottoar med graverade verk för prestigefulla konstnärer av kubansk plastkonst.

Paseo del Prado, No. 416
Havanna
Kuba
Tel: 0053 7 860 85 96

BILDGALLERI

RUMMEN

STANDARD

Standardrum skiljer sig i storlek, även om många är ganska rymliga. Var och en av de tre våningarna har 15 rum med balkong. Rummen har utsikt över Central Park eller innergården. Rummen har stora badrum med dusch (ingen badkar) toalett och handfat.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Hotel Inglaterra erbjuder ett gastronomiskt varierat erbjudande till sina gäster. Frukosten och middag serveras som buffé

“The Colonial” Restaurant a la carte: specialiserad på internationell och kreolsk mat. Här kan du njuta av levande musik från en pianospelare med internationella och typiska kubanska melodier.

Snackbar “El Louvre”: Serverar lunch och drycker i portalen och i cybercafé

“La Terraza” Bar Grill: Specialiserad på mat / grill och drinkar till levande musik och Salsa musik till klockan 21:00. Denna plats ligger i fjärde våningen av hotellet.

“La Sevillana” Bar Cafeteria: Här erbjuds service 24 timmar och rumsservice.

Faciliteter

Restaurang
Cafeteria
Bar
Lobbybar
Souvenir Shop
Rum av spel
Konferensrum
Posttjänster
Parkering
Hyrbil
Gruppresearrangör.
Medicinska tjänster

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan