HOTEL INGLATERRA HAVANNA

Frukosthotell

Hotel Inglaterra grundades år 1875 och har en neoklassisk stil, med element som ger det en originalitet som mosaiken från Alicante i Spanien och grillar som förts hit från Sevilla, Spanien.

Hotellet har ett bra läge i hjärtat av Gamla Havanna, nära Central Park och den stora teatern i Havanna – den perfekta utgångspunkten för att upptäcka Havannas charm. Här finns bekväma rum utrustade med service och allt som är nödvändigt för att garantera dig en trevligt vistelse i en klassisk kolonial atmosfär.

På Hotell Inglaterra finns traditionella restauranger som säkert kommer att bli till glädje, liksom restaurangen “El Colonial”, med en viss meny för varje årstid. På utsidan av hotellet kan vi hitta det mycket kända “El Louvre” Coffee Shop, här kan besökarna njuta av det dagliga kubanska livet från en trottoar med graverade verk för prestigefulla konstnärer av kubansk plastkonst.

Paseo del Prado, No. 416
Havanna
Kuba
Tel: 0053 7 860 85 96

BILDGALLERI

RUMMEN

STANDARD

Standardrum skiljer sig i storlek, även om många är ganska rymliga. Var och en av de tre våningarna har 15 rum med balkong. Rummen har utsikt över Central Park eller innergården. Rummen har stora badrum med dusch (ingen badkar) toalett och handfat.

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Hotel Inglaterra erbjuder ett gastronomiskt varierat erbjudande till sina gäster. Frukosten och middag serveras som buffé

“The Colonial” Restaurant a la carte: specialiserad på internationell och kreolsk mat. Här kan du njuta av levande musik från en pianospelare med internationella och typiska kubanska melodier.

Snackbar “El Louvre”: Serverar lunch och drycker i portalen och i cybercafé

“La Terraza” Bar Grill: Specialiserad på mat / grill och drinkar till levande musik och Salsa musik till klockan 21:00. Denna plats ligger i fjärde våningen av hotellet.

“La Sevillana” Bar Cafeteria: Här erbjuds service 24 timmar och rumsservice.

Faciliteter

Restaurang
Cafeteria
Bar
Lobbybar
Souvenir Shop
Rum av spel
Konferensrum
Posttjänster
Parkering
Hyrbil
Gruppresearrangör.
Medicinska tjänster

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke