HURAWALHI ISLAND RESORT

Hurawalhi Island Resort

Hurawalhi består av mjuka sandstränder som kantas av akvamarinblått vatten. Området står ut från resten av Maldiverna med enastående flora och fauna under ytan samt världens största undervattensrestaurang.

Hurawalhi ligger på en privat ö i Lhaviyani-atollen, omgivet av en vacker lagun, ett eget korallrev och långa vita, sandiga stränder. Eftersom ön endast har 90 villor, som alla är både privata och rymliga, är det här ett avslappnande paradis. Hälften av anläggningens villkor har även egna infinity-pooler, där du får chansen att ta en simtur och blicka ut över solnedgången (eller soluppgången) över lagunen. De andra villorna har perfekta lägen längs stranden.

Upplev en enastående måltid på Hurawalhis 5.8 Undersea Restaurant. Här slår du dig ner under lagunen och får se på det spännande livet under ytan samtidigt som du serveras en avsmakningsmeny i världsklass. Sedan kan du slappna av och fly vardagens stress på Duniye Spa. Spa-upplevelsen bjuder på vackra utsikter och en upplevelse som gynnar både kroppen och själen, med ett skräddarsytt program som låter dig sjunka ner i en värld av zen.

Hurawalhi lämpar sig även perfekt för den som vill dyka eller snorkla, med ett spektakulärt korallrev, en glittrande lagun och ett PADI-certifierat, femstjärnigt dykcenter. Här kan du även prova på ett antal olika vattensporter, som vindsurfing, kajakpaddling, vattenskidåkning och mycket mer. Även iland finns det mycket att göra, som att simma i den glittrande poolen, spela på tennisplanen eller träna på gymmet.

» Måltider som erbjuds på hotellet «
Frukost
Halvpension (frukost & middag)

Helpension (frukost, lunch, middag)
All inclusive (frukost, lunch, middag & drycker)

Lhaviyani Atoll,
Hurawalhi Island,
Maldiverna
Tel: 00960 662 20 00

BILDGALLERI

RUMMEN

Strandvillor

Ett par steg från stranden och lagunen ligger villorna, som alla är elegant inredda och som har sovrum, sittplatser, badrum med regndusch och privat altan. Alla strandvillorna har även en 48 tums plattskärmstv, ett bibliotek med Bluetooth-musik och gratis wifi.

Beach Sunset Pool-villor

Från altanen till poolen, till stranden och till lagunen. Njut av områdets fantastiska solnedgångar från din privata altan, eller ta ett dopp i din alldeles egna infinity-pool. Villorna är elegant inredda med sovrum, sittplatser och badrum med regndusch. Alla strandvillorna har även en 48 tums plattskärmsteve, ett bibliotek med Bluetooth-musik och gratis wifi.

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger & barer

Canneli Restaurant
Canneli ligger på stranden och serverar en buffé som låter dig äta så mycket du vill, i en traditionell, öppen matsal med olika stationer där du kan se på när maten tillagas.

Aquarium Restaurant & Bar
Aquarium specialiserar sig på färska läckerheter från havet, fin biff och asiatiskt cuisine. Utöver den goda maten så bjuder restaurangen även på utsikter över lagunen. Efter middagen så blir restaurangen till en bar som serverar både läckra cocktails och en sofistikerad känsla.

5.8 Undersea Restaurant
Upplev en avsmakningsmeny i världsklass – under vattnet. 5.8 Undersea Restaurant serverar utsökt mat 5,5 meter under lagunens yta, med chansen att få se det spännande livet vid korallrevet som omger restaurangen.

Coco Bar
Coco Bar ligger på stranden och bjuder på utsikt över lagunen, goda drinkar, vackra solnedgångar och sport på den stora tv-skärmen.

Champagne Pavilion
Besök Champagne Pavilion som ligger längst ut på bryggan vid Ocean-villorna – det här är den perfekta, romantiska platsen att skåla med champagne och smaka på goda kanapéer.

Bekvämligheter

Pool
Spa
Fitness-center
Vattensporter
Idrottsbanor
Tennisbana
Badmintonbana
Volleyboll-plan
Butiker
Spelrum
Turer & utflykter
Spa
Duniye Spa erbjuder en avslappnande upplevelse invid vattnet, skön massage och ett antal olika härliga behandlingar.

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke