LIONS DIVE RESORT

Frukosthotell

Lions Dive & Beach Resort ligger 16 km ifrån flygplatsen och 4 km ifrån Willemstad. Hotellet ligger direkt på en strand med en magnifik utsikt över havet. Precis intill finns Curacaos Sea Aquarium och delfincenter.

Hotellet är byggt i typisk holländsk- karibisk stil. Husen är 2-3 våningar höga och omgivna av en vacker tropisk trädgård. Det finns två pooler, varav den mindre i mitten av anläggningen intill Nemo bar & restaurang med utsikt mot havet. Den stora har olympiska mått.

Hotellet har en egen privat strand omgiven av många vackra palmer. Här har man fri tillgång till solstolar och parasoll. Lions Dive är också mycket barnvänligt då stranden är långgrund.

Hotellets egen strand gränsar till öns största sandstrand Sea Aquarium Beach (även kallad Mambo Beach) här finns gott om små butiker, barer och restauranger inom gångavstånd. Solstolar mot kostnad här.

Prisförfrågan

Bapor Kibra z/n
Willemstad
Curaçao
Tel: 00599 9 434 8888

BILDGALLERI

RUMMEN

STANDARD

Alla rum har privata badrum med dusch eller badkar, balkong eller terrass, luftkonditionering, takfläkt, två dubbelsängar eller en kingsize säng, minibar (tom) säkerhetsbox (mot kostnad) kabel-tv och telefon.

STANDARD

Alla rum har privata badrum med dusch eller badkar, balkong eller terrass, luftkonditionering, takfläkt, två dubbelsängar eller en kingsize säng, minibar (tom) säkerhetsbox (mot kostnad) kabel-tv och telefon.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Nemo är en restaurang/bar som ligger i anslutning till en av poolerna med direkt havsutsikt. Varje morgon erbjuds här frukostbuffe och på kvällarna serveras middag. Kanske ser du några delfiner göra konster i havet framför då du äter din frukost.

Delfinerna tränas ibland på morgnarna framför hotellet! Lunchen intas med fördel på Hemingway Beach Club som har öppet dagligen mellan kl.10.30 – 17.00. Här kan du också smaka på någon av de klassiska drinkarna ”Papa Dobles”, ”Mojito” eller ”Daquiri” såväl som fräscha fruktdrinkar.

Faciliteter

Privat strand
3 pooler
Gym 
3 bar/restauranger
Trådlösa hotspots
Gratis transferservice till Willemstad och tillbaka.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan